Колекция Termoflex - ортопедични матрак, топ матрак и възглавница

Колекция Термофлекс

Матраци ТЕД са всеизвестни със своята внимателна и навременна грижа към нуждите на потребителя. Те създават колекция Термофлекс с цел да направят по-комфортен съня и на онези клиенти, които предпочитат по-твърди матраци, или пък страдат от болки в областта на гърба. Първоначално, акцията се стартира само във верига големи хипермаркети в страната, като матракът се предлага само в няколко размера. След големия интерес обаче, ТЕД-БЕД пускат продуктите в цялата търговска мрежа в страната, добавяйки и още няколко стандартни размера на матрака.

Матрак Термофлекс

Матрак Термофлекс е страхотен непружинен модел, който ще помогне на тялото ви да заеме най-естествената си позиция, и ще ви бъде верен помощник в борбата с болката и схващането в областите на кръста, гръбнака и раменете. Ядрото на модела е изградено от специално профилиран полиуретан, който създава масажиращ ефект, създавайки приятно усещане и подобрявайки кръвообращението. От едната страна на матрак Termoflex е вложена термочувствителна мемори пяна, която подобрява комфорта и помага за затопляне на тялото през студените месеци. Дамаската на модела е със специална антибактериална обработка, а борда му е обшит с иновативна 3D лента, която подпомага пълното проветрение на матрака. Дизайнът на матрак Термофлекс е много изискан и ще внесе настроение във всеки дом.

►► Разгледайте матраци на ТЕД с намаление до -60%

 

Матрак Термофлекс

 

Характеристики на матрак Термофлекс:

 • Профилиран полиуретан за масажиращо усещане
 • Мемори пяна за оптимално отпускане и комфорт
 • Дишаща лента на борда за максимум вентилация на ядрото
 • Антибактериално третиране 
 • Стилна визия, подходяща за всяка спалня
 • 5 годишна гаранция

Топ матрак Термофлекс

За онези от вас, които не планират покупка на нов матрак, но имат нужда от подобрения по стария, матраци ТЕД създават топ матрак Термофлекс. Моделът е изграден изцяло от мемори пяна, която предразполага тялото към пълно отпускане. Въпреки това, топ матрак Termoflex е по-скоро твърд модел, който няма да позволи на тялото ви да се изкриви, или да застане в позиция, която по-късно да доведе до схващане. Топерът може да ползвате върху всеки стар матрак, независимо дали е пружинен или не. Топ матрак Термофлекс е удобен за ползване и върху стар дива, легло или навсякъде, където имате нужда от подобряване на комфорта. Облечен е със специална дамаска, която ще предпази спящия от поява на алергии или бактерии. 

►► Разгледайте топ матраци Тед с намаление до -50%

 

Топ матрак Термофлекс

Характеристики на топ матрак Термофлекс:

 • Изработен изцяло от мемори пяна 
 • По-скоро твърд и ортопедичен модел
 • Дишаща и антибактериална дамаска 
 • Подходящ за стари матраци, легла и дивани 
 • 2 годишна гаранция 

Възглавница Термофлекс 

Възглавница Термофлекс е идеалното допълнение към топ матрак или матрак Термофлекс. Възглавницата е създадена специално, за да подпомага правилната форма на тялото по време на сън и така да осигурява пълноценно въстановяване, след тежкия ден. Това се постига, благодарение на две особености в изработката и. Едната особеност е нейната специфична форма, която естествено оформя врата и раменете, а втората - термочувствителната мемори пяна, която също неизменно следва собствените ни извивки. Така лягаме на наистина удобна възглавница и сънят ни няма да бъде смущаван от болежки и схванати зони на тялото. За максималната проветривост на възглавницата се грижи 3D лента в същия красив червен цвят, като на матрака. И при възглавница Termoflex текстилът е обработен антибактериално.

►► Разгледайте възглавници ТЕД с намаление до -50%

 

Възглавница Термофлекс

Характеристики на възглавница Термофлекс:

 • Модел, изработен изцяло от мемори пяна 
 • Осигурява комфортно усещане и правилна позиция на сън
 • Притежава 3D лента за отлична вентилация 
 • Хипоалергичен калъф с цип за лесно сваляне

Продуктите от колекция Термофлекс очароваха българския потребител със страхотното удобство, което предлагат, с красивата визия и с изключително достъпните си цени. С тези артикули матраци ТЕД отново доказаха, че държат първите позиции не само на пазара, но и в сърцата на своите клиенти.