Подматрачни рамки с размер 80/190

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 26 продукта

Филтри
-20% Подматрачна рамка Лукс с електронно задвижване
Подматрачна рамка Лукс с електронно задвижване
1265,22 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex - опция Г
Подматрачна рамка Flex - опция Г
222,30 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex - ракла с амортисьор (с рег.)
Подматрачна рамка Flex - ракла с амортисьор (с рег.)
237,50 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex
Подматрачна рамка Flex
174,80 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex опция К
Подматрачна рамка Flex - опция К
269,81 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex - Matic с дистанционно
Подматрачна рамка Flex - Matic с дистанционно
799,91 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex - Matic вариант, с дистанционно
Подматрачна рамка Flex - Matic вариант, с дистанционно
910,10 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex - вариант
Подматрачна рамка Flex - вариант
284,05 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex - вариант опция Г
Подматрачна рамка Flex - вариант, опция Г
331,56 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex вариант - опция К
Подматрачна рамка Flex - вариант, опция К
379,06 лв.
Подматрачна рамка Стандарт - Вариант опция Г
Подматрачна рамка Стандарт - вариант, опция Г
303,00 лв.
Подматрачна рамка Стандарт опция К
Подматрачна рамка Стандарт - опция К
238,00 лв.
Подматрачна рамка Стандарт - вариант, опция К
Подматрачна рамка Стандарт - вариант, опция К
353,00 лв.
Подматрачна рамка Стандарт - опция Г
Подматрачна рамка Стандарт - опция Г
188,00 лв.
Подматрачна рамка Стандарт - ракла с амортисьор
Подматрачна рамка Стандарт - ракла с амортисьор
204,00 лв.
Подматрачна рамка Стандарт
Подматрачна рамка Стандарт
138,00 лв.
Подматрачна рамка Стандарт - вариант
Подматрачна рамка Стандарт - вариант
253,01 лв.
Подматрачна рамка Black Charm - опция Г
Подматрачна рамка Black Charm - опция Г
315,00 лв.
Подматрачна рамка Black Charm - опция К
Подматрачна рамка Black Charm - опция К
365,00 лв.
Подматрачна рамка Black Charm - ракла с амортисьор
Подматрачна рамка Black Charm - ракла с амортисьор
331,01 лв.
Подматрачна рамка Black Charm - Matic с дистанционно
Подматрачна рамка Black Charm - Matic с дистанционно
1142,00 лв.
Подматрачна рамка Black Charm вариант - опция Г
Подматрачна рамка Black Charm - вариант, опция Г
430,01 лв.
Подматрачна рамка Black Charm вариант - опция К
Подматрачна рамка Black Charm - вариант, опция К
480,00 лв.
Подматрачна рамка Black Charm Matic - вариант с дистанционно
Подматрачна рамка Black Charm - Matic вариант, с дистанционно
1258,01 лв.

Подматрачни рамки от Mattro.net - най-добрите и качествени модели с ниска цена

Подматрачните рамки са основен компонент във всяка спална конфигурация, играещ важна роля за качеството на съня и дълготрайността на матрака. Изборът на правилната ламелна подматрачна рамка за легло или двойна спалня може значително да подобри комфорта и да осигури необходимата ортопедична поддръжка на гръбначния стълб през нощта на съвсем достъпна цена. Подматрачната рамка формира основата, върху която почива матракът, оптимизирайки неговата функционалност и спомагайки за равномерно разпределение на телесното тегло, което е ключово за здравословен сън. В Mattro.net предлагаме разнообразие от качествени подматрачни рамки, които отговарят на всички нужди и предпочитания на нашите клиенти за цени и изисквания за комфортна спалня. Ако търсите ламелна подматрачна рамка (скара) със здрава конструкция за двулицев матрак, която да удължи живота на вашето спално място, ние предлагаме най-добрите опции на пазара на конкурентна цена за всички размери.

Подматрачни рамки - икеа, мебели виденов, бриколаж, юск, ikea, айко, практикер, скалар, дормео, емаг, спидо, екон, блян, jysk, paradise, olx, парадайс, sleepy, метро

Видове подматрачни рамки за легла и спални

В Mattro.net предлагаме широк асортимент от ортопедични подматрачни рамки, проектирани да отговорят на разнообразието от потребности и предпочитания на нашите клиенти, изработени от най-добрите материали, но в същото време и с евтини цени.

Метални и дървени подматрачни рамки за спални: Дървените рамки добавят топлина и естетика във вашата спалня, докато металните са известни със своята здравина и дълготрайност. Метална подматрачна рамка Лукс е със здрава метална конструкция, покриваща всички изисквания на клиентите ни.

С повдигащ механизъм: Идеални за потребители, които търсят допълнително пространство за съхранение. Повдигащият механизъм позволява лесен достъп до пространството под матрака, което е перфектно за съхранение на завивки, сезонно облекло и други.

Сглобяеми рамки: Предлагат удобство и гъвкавост, като могат лесно да се монтират и демонтират, което ги прави идеален избор за често преместващи се лица или за стаи с ограничен достъп.

Моторни рамки: За тези, които търсят върховно удобство, нашите моторни рамки предлагат регулируеми настройки, които могат да се адаптират според вашите предпочитания за спане – било то четене, гледане на телевизия или просто релаксация.

Подматрачни рамки - размери и приложения

За да отговорим на разнообразието от нужди и пространства, в Mattro.net предлагаме подматрачни рамки в широк диапазон от стандартни и нестандартни размери.

Стандартни размери: Повечето видове подматрачни рамки ще срещнете налични във всички стандартни размери, които отговарят на обичайните размери на матраците и леглата, включително единични (72 х 190, 72 х 200, 82 х 190, 82 х 200, 90 х 190, 90 х 200, 100/190, 100/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200) и двойни варианти (140/190, 140 х 200, 144 х 190, 144 х 200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200, 180/190, 180/200 и 200/200).

Подматрачни рамки за легло, спалня и Приста: Предлагаме решения както за единични, така и на двойни легла, включително специализирани размери като подматрачна рамка (скара) за легло тип Приста. Независимо дали търсите компактна ортопедична рамка в размери за единично легло или по-голяма двойна подматрачна рамка за вашата спалня, ние имаме правилните опции за вас и то на ниски цени.

Подматрачни рамки - нови и втора ръка мнения

Подматрачни рамки в размер по поръчка: За клиентите, които имат специфични изисквания или предпочитания, предлагаме изработка на подматрачна рамка по поръчка. Това ви позволява да адаптирате размера на рамката точно към вашето легло и спално пространство, осигурявайки перфектно прилягане и максимална поддръжка. Подматрачна рамка Комфорт на матраци Mattro често е предпочитана в размер по поръчка, заради положителните мнения на клиенти за бързата изработка и качество.

Благодарение на нашите гъвкави опции за размер, клиентите могат да избират подматрачна рамка (скара), която пасва идеално на леглото им без значение какъв матрак използват - латексов, с мемори пяна или др. В Mattro.net стремежът ни е да предоставяме продукти, които са перфектно съобразени с нуждите и стиловите предпочитания на всеки клиент.

Евтини подматрачни рамки - промоции и предимства

В Mattro.net разбираме, че ниската цена е ключов фактор при покупка на подматрачни рамки, независимо какъв размер е леглото ви. Затова предлагаме атрактивни промоции, които улесняват клиентите да получат качествена ортопедична подматрачна рамка на по-ниска цена. Нашите текущи намаления достигат до -25% на избрани модели, което прави инвестицията в качествена подматрачна рамка още по-изгодна.

Ценови диапазон: Предлагаме широка гама от подматрачни рамки за спални, включваща както най-евтини опции, така и по-луксозни модели на малко по-висока цена. Намаленията ни позволяват на клиентите да изберат продукти, които отговарят на техните бюджети без да правят компромис с качеството.

Достъп до качество: Нашите промоции предоставят възможност за закупуване на висококачествени единични и двойни подматрачни рамки на значително по-достъпни цени. По този начин продуктите ни са достъпни за по-широка аудитория, включително за тези клиенти, които може би са ограничени от по-скромен бюджет.

Добавена стойност: Ние вярваме, че всеки заслужава да има комфорт и поддръжка, които подматрачните рамки осигуряват. С нашите промоции, клиентите могат да се възползват от по-ниски цени, като същевременно инвестират в дълготрайност и удобство за своето спално пространство.

Обяснението на тези промоции и предимства не само информира клиентите за стойността, която предлагаме, но и подчертава нашия ангажимент да предоставяме качествени продукти на конкурентни цени. Възползвайте се от текущите намаления и усетете разликата, която качествена подматрачна рамка (стандартна или по поръчка) може да направи за вашето спално удобство на двулицев матрак.

Подматрачна рамка с безплатна доставка - мнения, за Приста, за латексов матрак

Подматрачна рамка с безплатна доставка и ниски цени за всички размери

Удобството на клиентите е приоритет. Поради това предлагаме безплатна доставка за всички видове подматрачни рамки за легла и спалня (във всякакъв размер). Това означава, че можете да очаквате вашата нова ламелна подматрачна рамка директно до адреса си без допълнителни цени за разходи (до Варна, Перущица, София, Ловеч, Видин, Пловдив, Разград, Русе, Перник, Габрово, Шумен, Плевен, Търговище, Стара Загора, Силистра, Свиленград, Казанлък, Пазарджик, Кърджали, Бургас, Монтана, Хасково, Добрич, Велико Търново, Сливен, Ямбол и всяко друго по- малко населено място). Тази услуга е изключително удобна, особено за онези клиенти, които търсят максимална ефективност и минимални усилия при подготовката на спалното си пространство.

Изборът на подходяща и здрава подматрачна рамка (скара) за легло или двойна спалня (дори Приста) е съществен за вашето ежедневно удобство и добър сън на двулицев матрак. В Mattro.net предлагаме най-добрите, качествени и евтини подматрачни рамки, които гарантират поддръжка и комфорт. За всякакви въпроси или нужда от консултации, не се колебайте да се свържете с нас. Можете да ни позвъните на 0885 545 060 или да ни пишете на електронната поща office@mattro.net. Нашият екип от опитни консултанти е на ваше разположение, за да ви помогне да направите най-добрия избор според вашите индивидуални предпочитания и нужди.

loader
Зареждане...