Средни към твърди матраци

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 52 продукта

Филтри
-75% Еднолицев матрак Air Flex Plus - подарък възглавници
Еднолицев матрак Air Flex Plus
от 227,14 лв.
-75% Матрак Air Slim
Матрак Air Slim
от 208,56 лв.
-68% Матрак Premium Soya - подарък възглавници
Матрак Premium Soya
от 334,86 лв.
-60% Матрак My Cashmere
Матрак My Cashmere
от 296,40 лв.
-50% Еднолицев матрак Еуфория Покет
Еднолицев матрак Еуфория Покет
от 229,27 лв.
-50% Матрак Avangard с подарък възглавници
Двулицев матрак Avangard
от 748,00 лв.
-50% Еднолицев матрак Силвър 7 зони
Еднолицев матрак Силвър 7 зони
от 288,00 лв.
-40% Матрак Quebeq
Матрак Quebeq
от 735,60 лв.
-40% Матрак Giotto Spring
Матрак Giotto Spring
от 651,60 лв.
-40% Матрак Giotto Memory
Матрак Giotto Memory
от 651,60 лв.
-40% Матрак Memory Trilogy
Матрак Memory Trilogy
от 1026,00 лв.
-40% Матрак Medical Form
Матрак Medical Form
от 403,20 лв.
-40% Матрак Polilattex Plus
Матрак Polilattex Plus
от 364,80 лв.
-40% Матрак Medical X Static
Матрак Medical X - Static
от 1258,80 лв.
-40% Матрак Venezia Coral
Матрак Venezia Coral
от 2773,20 лв.
-30% Еднолицев матрак Форест Флекс
Еднолицев матрак Форест Флекс
от 189,97 лв.
-30% Матрак Flex Fusion
Матрак Flex Fusion
от 474,60 лв.
-20% Еднолицев матрак Венера Полифлекс
Еднолицев матрак Венера Полифлекс
от 163,58 лв.
-20% Матрак Венера Лукс Пяна
Еднолицев матрак Венера Лукс Пяна
от 167,21 лв.
-15% Еднолицев матрак Каспия Pocket Spring
Еднолицев матрак Каспия Pocket Spring
от 297,50 лв.
-15% Еднолицев Матрак Колори Д
Еднолицев Матрак Колори Д
от 169,15 лв.
-10% Матрак Сирена Ултрафлекс
Матрак Сирена Ултрафлекс
от 380,70 лв.
-10% Матрак Melody
Матрак Melody
от 431,10 лв.
-10% Матрак Silvercare
Матрак Silvercare
от 656,10 лв.

Средни към твърди матраци: Идеалният избор за качествен сън

Изборът на матрак е критичен аспект от поддържането на добро здраве и качество на съня. Сред множеството варианти на пазара, средно твърдите към твърди матраци се открояват като предпочитан избор за много хора. Този тип матраци предлага уникална комбинация от подкрепа и комфорт, което може значително да подобри качеството на съня и да намали риска от болки в гърба, кръста и други проблеми с опорно-двигателния апарат. Точно подбраният матрак може да бъде решението за по-добър сън, по-добро здраве и по-щастлив живот.

Средно твърд към твърд матрак - цени

Средно твърд към твърд матрак - защо да изберем точно такъв модел?

Средно твърдите към твърди матраци са перфектни за хора, които търсят баланс между подкрепа и комфорт. Ето няколко причини, поради които този тип матрак може да бъде най-добрият избор за вас:

Подобрена подкрепа за гръбначния стълб: Твърдостта на тези матраци помага за поддържането на правилна позиция на тялото през цялата нощ, което е особено важно за хората с болки в гърба.
Универсалност: Средно твърдите към твърди матраци са добър избор за почти всеки тип спящ – било то по гръб, на страна, или по корем, предлагайки удобство без компромиси.
Минимално прехвърляне на движение: Тези матраци са идеални за двойки, тъй като минимизират прехвърлянето на движение. Ако ваш партньор се обръща или става през нощта, вашето сънно пространство остава непроменено.
Дълготрайност: Средно твърдите към твърди матраци често са по-издръжливи и запазват формата и подкрепящите си свойства за по-дълъг период от време в сравнение с по-меките матраци.

Тези матраци са подходящи най-вече за хора със средно до високо телесно тегло, тъй като предлагат необходимата подкрепа, която предотвратява прекомерното потъване в матрака, което може да доведе до неудобства и болки. Също така, ако страдате от болки в гърба или други мускулно-скелетни проблеми, средно твърдият към твърд матрак може да предложи облекчение и подобрение на вашето общо здравословно състояние.

Изборът на правилния матрак е субективен и зависи от индивидуалните предпочитания и нужди. Вземете предвид вашето лично усещане за комфорт, както и здравословните ви състояния и спални навици, за да направите най-информирания избор за вашето благополучие.

Средно твърд към твърд еднолицев или двулицев матрак

Средни към твърди матраци - разнообразие от модели

Изборът на правилния матрак е ключов за осигуряването на здравословен и възстановяващ сън. В зависимост от индивидуалните предпочитания и нужди, пазарът предлага различни видове матраци, включително еднолицеви и двулицеви варианти с различна степен на твърдост. Средно твърдите към твърди матраци се открояват със своята универсалност и способност да предложат както подкрепа, така и комфорт.

Средно твърд към твърд еднолицев матрак

Еднолицевият матрак със степен на твърдост от средно твърда към твърда е предпочитан избор от много клиенти, като можем да откроим няколко модела. Един от бестселърите е еднолицев матрак Air Flex Plus на матраци Mattro, който комбинира подкрепа от високоеластичното си ядро и допълнителен комфорт от слой мемори пяна. На матраци ТЕД се откроява Silver Exclusive, а на матраци НАНИ Каспия Полифлекс. Всички с несъмнени положителни качества и многобройни доволни клиенти.

Двулицев матрак средно твърди към твърд с покет пружини, мемори пяна и др.

Двулицев матрак средно твърд към твърд с покет пружини, мемори пяна или друг вид материал е също един от най-търсените варианти. В тази категория попадат модели на матраци Mattro (Premium Soya с мемори пяна, Air Slim), матраци Магнифлекс (Silvercare, Riviera), Тед (Silver Exclusive, Nord Star) и много други.

Изборът между еднолицев и двулицев матрак средно твърд към твърд зависи от личните предпочитания, нужди за сън и бюджет. И в двата случая, купувачите могат да очакват висококачествен продукт, който обещава подобрение на качеството на съня.

Среден към твърд матрак - избор според размер и цена

Размерът и цената на матрака са два основни фактора, които трябва да бъдат взети под внимание при покупката.

Средни към твърди матраци - размери

Средно твърди към твърди матраци - размери

Наличните размери на средно твърди към твърди матраци могат да отговарят на широк спектър от нужди и пространства. От стандартните единични (72/190, 72/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200) и двойни размери (140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200) до по-големи кинг сайз (180/190, 180/200 и 200/200), има варианти за всяка спалня. Изборът на подходящия размер зависи от личните предпочитания, размера на спалното пространство и дали матракът ще се използва индивидуално или от двама души. Правилният размер гарантира комфорт и достатъчно място за движение през нощта.

Средно твърди към твърди матраци - цени и намаления

Ценовият диапазон на средно твърдите към твърди матраци може да варира в зависимост от марката, размера и материалите. Въпреки това, често се предлагат промоции и намаления, които правят тези матраци още по-достъпни. Потребителите могат да се възползват от намаления до -80% при определени продажби, което прави възможността за закупуване на висококачествен матрак още по-привлекателна. Важно е да се следят текущите оферти и да се използват онлайн ресурси за сравнение на цени, за да се намерят най-добрите сделки.

Средни към твърди матраци - безплатна доставка

Среден към твърд матрак с безплатна доставка

Безплатната доставка улеснява процеса на закупуване, като елиминира допълнителните разходи за транспорт. Това прави покупката на нов матрак още по-удобна и достъпна, особено за онези, които предпочитат онлайн пазаруването. Доставките се извършват из цялата страна, като обхващат от най-малкото населено място до големи градове и региони, включително Русе, Търговище, Пловдив, София, Варна, Трявна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Пазарджик, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Монтана, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Благоевград, Шумен, и Перник. Това гарантира, че независимо от вашето местоположение, можете да се насладите на удобството и качеството на вашия нов матрак без допълнителни грижи.

За допълнителна информация относно продуктите, текущите промоции, и условията за доставка, можете да се свържете с нас чрез нашия уебсайт или на телефонния ни номер 0885 545 060. Нашите специалисти са на разположение да ви помогнат с избора на идеалния матрак и да отговорят на всички ваши въпроси, за да осигурят максимално удовлетворение от вашата покупка.

Зареждане...