Матраци ТЕД

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 28 продукта

Филтри
-60% Двулицев матрак Lavender Duo
Матрак Lavender Duo
от 346,40 лв.
-60% Матрак My Cashmere
Матрак My Cashmere
от 296,40 лв.
-60% Матрак Lavender Memory
Матрак Lavender Memory
от 355,20 лв.
-50% Матрак Adry Cool Max
Матрак Adry Cool MAX
от 385,50 лв.
-50% Матрак Ergo Comfort
Матрак Ergo Comfort
от 591,50 лв.
-50% Еднолицев матрак Lavender Duo
Еднолицев матрак Lavender Duo
от 289,50 лв.
-30% Матрак Duetto Comfort
Матрак Duetto Comfort
от 755,30 лв.
-30% Двулицев матрак Nuvola
Матрак Nuvola
от 898,10 лв.
-30% Матрак Flex Fit
Матрак Flex Fit
от 420,70 лв.
-30% Матрак Flex Fusion
Матрак Flex Fusion
от 474,60 лв.
-25% Матрак Favourite Nova Orthopedic
Матрак Favourite Nova Orthopedic
от 294,00 лв.
-25% Еднолицев матрак Favourite Nova
Еднолицев матрак Favourite Nova
от 336,76 лв.
-25% Матрак Astrea Ortho
Матрак Astrea Ortho
от 360,74 лв.
-15% Еднолицев матрак Колори
Еднолицев матрак Колори
от 146,20 лв.
-15% Еднолицев Матрак Колори Д
Еднолицев Матрак Колори Д
от 169,15 лв.
-15% Еднолицев матрак Aloe Memory Flex
Еднолицев матрак Aloe Memory Flex
от 257,56 лв.
Матрак Silver Exclusive
Матрак Silver Exclusive
от 314,00 лв.
Еднолицев матрак Awa
Еднолицев матрак Awa
от 296,00 лв.
Матрак Nord Star
Матрак Nord Star
от 1855,00 лв.
Еднолицев матрак Armida
Еднолицев матрак Armida
от 413,00 лв.
Матрак Awa
Матрак Awa
от 227,00 лв.
Матрак Матера
Матрак Матера
от 1199,00 лв.
Матрак Memo Optima
Матрак Memo Optima
от 648,00 лв.
Еднолицев матрак Silver Exclusive
Еднолицев матрак Silver Exclusive
от 331,00 лв.

МАТРАЦИ ТЕД - ИСТОРИЯТА НА ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МАТРАЦИ

Матраци ТЕД е най-познатата марка за матраци и продукти за съня в България. Освен на българския пазар, продуктите им се предлагат и извън страната, като усилията им за комфортен и спокоен сън на клиентите са високо оценени. Голяма част от модерните технологии и нововъведения в матраците са осъществени от тях, като почти няма потребител, който да не свързва думата матрак точно с тази марка. Благодарение на дългогодишния си опит, матраци TED са запознати с изискванията на потребителите и създават продукти, удовлетворяващи желанията дори на най-претенциозните клиенти. Гамата от предлагани продукти е широка и обхваща много и разнообразни категории артикули. Може да изберете матрак както на достъпна цена, така и луксозен модел от най-висок клас. Мащабите, които е достигнала фабриката в момента, са благодарение на качествена работа и креативната мисъл на производителите.

Матраци ТЕД - лого

Фирмата стартира през далечната 1995 година с еднолицеви матраци ТЕД, като през всички тези 20 години се старае да бъде номер 1 на пазара. Усъвършенства се постоянно, закупуват се нови и иновативни машини, подобряващи производствения процес, участват на много международни изложения, както и на такива в България. Отличени са многократно със златни медали за различни продукти, което още веднъж доказва, че спазвайки мотото „Напред и нагоре“ може да се постигнат отлични резултати.

Матраци ТЕД снимка - лого ТЕД матраци

Продуктите, които произвежда фабриката са едни от най-качествените на пазара. Това ги прави лидери в производтсвото на матраци, топ матраци ТЕД, подматрачни рамки, луксозни легла, възглавници, олекотени завивки, спални комплекти, продукти от гъши пух, както и нестандартни мебели. Еднолицеви и двулицеви матраци ТЕД са най-търсените матраци на българския пазар. Отзивите от клиентите са повече от добри, което мотивира производителя да се развива във всяко едно отношение. Разполагат и с голяма мрежа от фирмени магазини из цялата страна за улеснение на клиентите, като най-големи бази имат в Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, София, Бургас, Русе, Варна и други.

МАТРАЦИ ТЕД С ПРОИЗВОДСТВО И НА МАТЕРИАЛИ И ИЗНОС В ЧУЖБИНА

Освен матраци, фабриката произвежда и материалите, с които се изработват те. В началото започват с производство на пружинен пакет Бонел, който използват не само за своите продукти, а и за износ извън страната. Възползват се държави като Германия, Хърватска, Македония. Това показва на производителите, че вървят в правилна посока. С годините започват и производство на по-модерни технологии, които също намират пазар както в България, така и в чужбина. Стартира се производство на индивидуално опаковани пружини, които в момента са едни от най-търсените системи за сън.

Производствената база също се разширява значително, като в момента достига до 22 000 квадратни метра покрита площ, снабдена с най-модерните машини за производство на легла и матраци. Това се случва благодарение на постигнатите резултати, както и с помощта на Европейски програми. Матраци ТЕД са признати от чуждестранни водещи производители, които са посетили фабриката, като получават признание, че са надскочили своите конкуренти, осигурявайки перфектна организация на работния процес, най-ново технологично оборудване и изключително качествени продукти.

Познати са не само на българския пазар, а и в много други държави. В последните години износа на продукти се е увеличил значително, като извън страната са познати с марката matraci TED-BED – символ на качествени продукти. Страните, в които може да срещнете продукти на матраци ТЕД са Германия, Македония, Хърватска, Румъния, Естония, Великобритания, Холандия, Гърция, Швейцария, Унгария, Словения, Южна Корея, Канада, Чехия, Япония, Тайван, Малта, Кувейт, Алжир, Австрия, Норвегия, Франция и Италия.

Преди 7 години Матраци ТЕД създават своя колекция от скандинавски тип легла, които са продукт от най-висок клас. Подходящи са дори за най-модерният интериор, като идеално се вписват в представата за лукс и комфорт. В последните няколко години с тези легла се участва ежегодно на престижно мебелно изложение в Германия, на което ТЕД впечатляват с присъствието си. Участията в чуждестранни изложения в Кьолн, Стокхолм, Франкфурт, Милано, Токио, значително им помагат за развитието и износа на продукти извън страната. За Токио дори е създадено специално портфолио, съобразено напълно с Азиатския пазар.

МАТРАЦИ TED С ОБНОВЕНИ КОЛЕКЦИИ ПРОДУКТИ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

През 2012 година ТЕД представят нова линия матраци с air-flex technogy. Това е технология за вътрешно профилиране на слоевете полиуретанова пяна с изграждане на канали в сърцевината на матрака, така, че да се постига максимален комфорт по време на сън. Също така чрез тази иновационна система се постига максимална циркулация на въздуха, което от своя страна осигурява здравословна и хигиенична среда. Новите 5 матрака от тази технология са разделени в две колекции:

    Италианска колекция – матраци Венеция и Сан Марино Флекс
    Уелнес колекция – матраци Латекс Сюприйм, Тай Спа и Дел Мар

Матраци  ТЕД - матрак black line matraci ted

Само една година по-късно, портфолиото на Матраци ТЕД е допълнено от още 10 модела матраци – еднолицеви и двулицеви. Това са еднолицевият безпружинен матрак Торино с впечатляващите 5см. мемори пяна, както и двулицевите модели Мементо, Кашмира Мулти Покет, Фаворит S Exclusive, Лавендер Дуо, Terry Foam, Fancy De Lux. Освен тях стартира и производството на модели, разработени изцяло за онлайн пространството, които добиват голяма популярност – Black Line, Red Line и White Line.

Лятото на 2015 година бранда представя на потребителите Silver Collection - продукти, разработени с дамаска с втъкани нишки от сребро, които спомагат за здравословна среда за отмора и сън. От сребърната колекция има както еднолицеви и двулицеви модели матраци, така и топ матрак и възглавници.

През 2016 година пък матраци ТЕД изцяло обновяват колекцията си от продукти с много нови, луксозни и с достъпни цени матраци. Еднолицевите им предложения са матраци Awa, Adeona, Armida и Favourite Nova, които обхващат широко търсените материали и твърдости, така че да има избор за всеки един клиент. От моделите с двулицева конструкция ще срещнете богато разнообразие: матраци Abell Flex, Astrea Ortho, Abell Latex, Cydonia, Almary, Adry Cool, Amalthea, Nord Star, Favourite Flex, Favourite Nova Orthopedic, Adeona и Awa, предлагащи се във всички стандартно търсени размери като 82/190, 90/200, 114/190, 120/190, 140/200, 144/190, матрак 160/200, 164/190 и 180/200.

През дългогодишния си опит фабриката постоянно подновява оборудването си с най-модерни технологии. Машините, с които се изработват легла и матраци са едни от най-иновативните на пазара. Освен тези за производство на пружинни системи – бонел, мини бонел, индивидуално опаковани пружини, ТЕД матраци обновяват колекциията си с нова машина за ролиране на матраци. Това ги прави едни от малкото производители, които ролират пружинни матраци. Чрез тази технология предоставят на потребителите удобството да транспортират и съхраняват матраците си по-лесно. Също така това им осигурява и възможността за износ на техните продукти в още държави, благодарение на улеснения транспорт. Закупуват се и машини за профилиране и рязане на полиуретанова пяна, както и такава за лепене на пяната с лепило, изцяло на водна основа. Освен това и допълнителна многоиглена прошивна машина и такава за тестване на пяната и матраците.

Всички тези високотехнологични попълнения подобряват качеството на продуктите с годините, като целта е максималната удовлетвореност на клиента. А това, че през всички тези години ТЕД матраци са най-търсената и водеща марка на пазара, още веднъж доказва, че продуктите са с високо качество и подходящи за всеки вкус. Предлаганите модели матраци са от различен ценови клас – от матраци с ниска цена, достъпни за всеки, до такива, които задоволяват и най-луксозните желания.

loader
Зареждане...