Хотелски легла и основи

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

21 продукта

Филтри
-40% Спалня Picasso Base
Спалня Picasso Base
от 338,45 лв.
-40% Спалня Space Base
Спалня Space Base
от 322,92 лв.
-40% Спалня Salvador Base
Спалня Salvador Base
от 322,92 лв.
-40% Боксспринг легло Рива - Graphite
Боксспринг легло Рива
от 1162,55 лв.
-10% Хотелско легло Комфорт
Хотелско легло Комфорт
от 165,89 лв.
-5% Хотелски комплект - 45 см
Хотелски комплект - 45 см/Легло и спалня с матрак
от 312,70 лв.
-5% Хотелски комплект 50 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 50 см/Легло и спалня с матрак
от 327,23 лв.
-5% Хотелски комплект 55 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 55 см/Легло и спалня с матрак
от 361,31 лв.
Основа за матрак Tera
Основа за матрак Tera
от 345,00 лв.
Основа Linda
Основа Linda
от 380,00 лв.
Основа Hard Base
Основа Hard Base
от 221,00 лв.
Основа за матрак Bella
Основа за матрак Bella
от 244,00 лв.
Френско легло Вики
Френско легло Вики
от 144,00 лв.
Твърда основа Universal
Твърда основа Universal
от 198,00 лв.
Твърда основа за матрак Oniks
Твърда основа Oniks Lux
от 249,00 лв.
Хотелско легло Стандарт
Хотелско легло Стандарт
от 150,19 лв.
Хотелско легло Луксор
Хотелско легло Луксор
от 165,22 лв.
Спалня Luxury Privilege
Спалня Luxury Privilege
от 1287,00 лв.
Спалня Tera
Спалня Tera
от 574,00 лв.
Спалня Comfort Supreme
Спалня Comfort Supreme
от 1318,80 лв.
Боксспринг легло Bergen
Боксспринг легло Bergen
от 1624,80 лв.

Хотелски легла/основи от Mattro.net

Изборът на подходящ тип хотелски (френски стил) легла и основи или спални е важен аспект от обзавеждането на всички хотели, тъй като те (в комплект с матрак) са централен елемент в предлагането на качествено гостоприемство и комфорт за посетителите. Надеждните и удобни легла са ключов фактор за удовлетвореността на клиентите и повишаването на репутацията на хотела. В Mattro.net разбираме тези нужди и предлагаме широк спектър от хотелски легла/основи, проектирани да отговарят на различните изисквания на хотелския бизнес. Нашият асортимент включва както единични, така и двойни легла, различни видове основи, които могат да бъдат персонализирани в различни размери и с разнообразие от дамаски. Това дава възможност на хотелиерите да избират оптималните решения за своите пространства, като същевременно максимизират комфорта и стилното излъчване на всяка стая.

Разпродажба на хотелски френски легла с ракла и повдигащ механизъм - втора ръка НАНИ мнения и цена

Видове хотелски легла / основи или френска спалня

В нашия онлайн магазин Mattro.net клиентите могат да открият разнообразие от евтини хотелски (френски) легла и основи на матраци Mattro, ТЕД, Парадайс и други, специално проектирани за нуждите на хотелския бизнес, а също така и с достъпни цени. Предлагаме различни модели, които могат да бъдат адаптирани към всякакви изисквания и пространствени ограничения. Сред нашите продукти с достъпна цена се открояват модели основа за матрак тип хотелско (френско) легло / френска спалня с включена табла или без такава, както и с включен матрак. Моделите без табла са идеални за хотели, които търсят минималистичен дизайн и лесна поддръжка, докато френско легло с табла предлага по-луксозно излъчване и добавят усещане за елегантност и стил в хотелската стая. Модел френско легло с включена табла е хотелско легло Picasso Base, например, което често е и с намалена цена. Всички френски легла и основи за хотелско обзавеждане са на достъпна цена и са проектирани така, че да осигуряват дълготрайна поддръжка и комфорт, подходящи за интензивна употреба, която е характерна за хотелската индустрия. Предлагат се в разнообразие от размери, включително стандартни и нестандартни опции, което позволява на всеки хотел да намери най-подходящото решение според своите конкретни нужди.

Хотелско (франско) легло в цвят по избор - персонализация и дизайн

В Mattro.net разбираме важността на персонализацията в хотелския бизнес, затова предлагаме широки възможности за избор на дамаска за нашите хотелски (френски) легла / основи. Клиентите могат да избират между разнообразни текстилни и кожени дамаски, което им позволява да създадат уникален интериорен дизайн, който отговаря на специфичните изисквания и стил на техния хотел. Текстилните дамаски са изработени от висококачествени, здрави материали, предлагащи дълготрайност и лесна поддръжка, докато кожените дамаски добавят допълнителен елемент на лукс и елегантност.

Френски спални ИРИМ, легла за хотели, френско легло ИКЕА, Виденов, Айко, Релакс - ниски цени и избор на цвят, разпродажба

Независимо от избора, всички дамаски са достъпни в разнообразие от цветове, което позволява на хотелиерите да изберат изгледа на леглата така, че да се вписват идеално в общата концепция на стаите. Тази гъвкавост в дизайна осигурява, че всеки хотел може да изрази своята уникалност и да предложи комфорт и стил на своите гости, като същевременно улеснява съчетаването на интериора със съществуващата мебелировка и декор.

Хотелско (френско) легло - размери и цена

В Mattro.net предлагаме богат асортимент от хотелски легла в различни стандартни и нестандартни размери, за да отговарят на разнообразните нужди на хотелския бизнес. Нашият каталог включва евтини единични и тип двойни френски стил легла или спални, което гарантира, че всеки хотел може да намери идеалното френско легло (основа) за всяка стая, независимо дали става въпрос за модели с матрак, за по-малки гостни стаи или за луксозни апартаменти. Стандартните размери (72 / 190, 72 / 200, 82 / 190, 82 / 200, 90 / 190, 90 / 200, 100/190, 100/200, 114/190, 114/200, френско легло персон и половина - 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200, 180/190, 180/200 и 200 / 200 см) улесняват планирането и обзавеждането на хотелски стаи, докато опциите за нестандартни размери предоставят възможност за максимална персонализация и оптимално използване на пространството. Това е особено полезно за хотели с нестандартна архитектура или такива, които искат да максимизират функционалността в ограничено пространство.

Единичните легла са перфектни за стандартни стаи, докато двойните легла предлагат повече удобство и са идеални за двойки или семейства. Независимо от избора, всички наши хотелски легла са проектирани да предоставят удобство, стил и дълготрайност, отговаряйки на високите стандарти на хотелската индустрия.

Хотелски легла на промоция (разпродажба)

В Mattro.net разбираме колко важно е за хотелите да оптимизират своите разходи без да жертват качеството на предлаганите услуги. Ето защо предлагаме атрактивни промоции с ниски цени за хотели - хотелски (френски) легла, като намаленията достигат до -40% на избрани модели, някои от които с включен матрак. Това представлява отлична възможност за хотелиерите да обновят или разширят своите настанявания с висококачествени хотелски легла или френска спалня (тип френско легло) на по-достъпни цени. Тези промоции не само улесняват бюджетирането, но и повишават рентабилността на инвестицията, като позволяват на хотелите да предложат обновен и подобрен комфорт за своите гости без значителни финансови натоварвания. С нашите конкурентни цени на френски стил легла или спални за хотели (тип с включени матраци или без), промоционални евтини оферти и индивидуално изготвяне на оферти за количества, хотелските оператори могат да се възползват от шанса да инвестират в дълготрайно качество, което ще помогне за повишаване на удовлетвореността и лоялността на клиентите.

Легла за хотелско обзавеждане с безплатна доставка, френско легло персон и половина втора ръка Paradise с повдигащ механизъм ракла, чекмеджета, цени, легло френски тип

Хотелско обзавеждане - легла с безплатна доставка

Важно е за хотелите да имат удобство и ефективност във всяка стъпка от обзавеждането. Ето защо предлагаме безплатна доставка на всички хотелски легла до всяка точка в страната (Стара Загора, Бургас, Перущица, София, Кърджали, Плевен, Сливен, Търговище, Русе, Свиленград, Ловеч, Габрово, Варна, Пазарджик, Казанлък, Велико Търново, Хасково, Шумен, Добрич, Монтана, Ямбол, Разград, Пловдив, Силистра, Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена, Несебър, Созопол, Поморие, Свети Влас, Балчик, Приморско, Китен, Лозенец, Обзор, Банско, Боровец, Пампорово и др.). Това улеснява хотелите, осигурявайки им спокойствието, че леглата ще пристигнат до обекта без излишни разходи.

Изборът на френска спалня / основа за матрак тип хотелско (френско) легло от Mattro.net предлага не само качество и стил, но и изключителна практичност и финансово изгодна цена, благодарение и на индивидуалните ценови оферти дори и за варианти с матрак, които изготвяме за хотели. Нашата гама от продукти е специално разработена, за да отговори на разнообразните нужди и предпочитания на хотелския бизнес. Призоваваме всички хотелиери да разгледат нашия обширен каталог и да се възползват от текущите ни промоции и индивидуални запитвания за количества, както и услуги за безплатна доставка, за да подобрят комфорта и изживяването на своите гости.

За допълнителна информация, разпродажба, цени, консултации или помощ при избора и поръчката на евтини хотелски (тип френски стил) легла или спални (с матраци или без) за хотелско обзавеждане, моля свържете се с нас на телефон 0885 545 060 или чрез електронна поща на office@mattro.net. Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат с всякакви въпроси или нужди, свързани с вашите покупки.

loader
Зареждане...