Подматрачни рамки

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

3 продукта

Филтри
-20% Подматрачна рамка Comfo Fix
Сглобяема подматрачна рамка Comfo Fix
от 128,34 лв.
Подматрачна рамка Easy Fix Black
Подматрачна рамка Easy Fix Black
от 215,00 лв.
Подматрачна рамка Easy Fix
Подматрачна рамка Easy Fix
от 165,00 лв.

ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ С НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ

Като лидери на българския пазар за матраци, ние от Mattro.net винаги се стараем не просто да предложим най-богатия избор от евтини матраци и други аксесоари за сън, но и да дадем точните и полезни съвети на своите клиенти относно това как да подобрят качеството на своята почивка и как перфектно да обзаведат своята спалня. В тази връзка, от Mattro.net горещо съветват всички притежатели на двулицеви матраци да се ориентират и към закупуването на подходящи подматрачни рамки. С подматрачни рамки вие не просто удължавате живота на своите матраци, но и подобрявате циркулацията на въздуха в леглото, с което се елиминира риска от мухлясване, износване и дори образуване на големи зони с бактерии или акари. В тази връзка, нашата богата колекция от качествени и перфектно изработени подматрачни рамки, със сигурност, ще представлява огромен интерес за вас. Ето какво точно можем да ви предложим ние.

ДЪРВЕНИ И МЕТАЛНИ ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ ОТ ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

На първо място, ако вече имате от любимите си Матраци ТЕД у дома, добре е да обмислите да си закупите и подматрачни рамки ТЕД. Подматрачни рамки ТЕД обаче са с универсален дизайн, който лесно може да се пригоди и към матраци от други производители, като например, матраци НАНИ и матраци Парадайс. В тази връзка, имайте на предвид, че ние предлагаме подматрачни рамки и с марките НАНИ и Парадайс. Нашите подматрачни рамки НАНИ – система Лукс без и със опция за регулиране на твърдостта, както и подматрачна ламелна рамка Комфорт, са идеални за любителите на идеалната стабилност и удобство по време на сън. Подматрачни рамки Парадайс пристигат също в няколко разновидности – Optimal Standart, Comfo Prestige и Special, като всеки един отдел позволява различна степен на защита и комфорт.

Подматрачни рамки

Подматрачни рамки РосМари предоставят няколко серии – Стандарт, Flex със специално гъвкаво тяло и иновативен дизайн, както и Dream Flex за изключително високо ниво на удобство, Dream System и Black charm, ако държите на оригиналната визия. С подматрачна рамка Компакт на Парадайс можете да регулирате и предпазвате от похабяване своите матраци в спалнята или на двойните легла у дома. Ако сте почитатели на екологично чистите линии в областта на спалното обзавеждане, ние ви препоръчваме подматрачни рамки ЛатексЕКО. Създадени изцяло от натурални и рециклирани материали, рамка Стандарт и рамка Лукс предлагат на свой ред бюджетен и специален ултра комфортен вариант за защита на вашите домашни матраци. Не се колебайте да хвърлите едно око и на специализираните подматрачни рамки Don Almohadon – с метално тяло за свръх висока превенция от пропадане на вашите двулицеви матраци, както и с електронно задвижване за огъване и разположение според вашите извивки на тялото. Подматрачни рамки Magniflex Easy Fix Black винаги са впечатлявали с удивително високото си италианско качество и с перфектното съчетание с класическите и луксозни матраци Magniflex, а подматрачни рамки Relax и Happy Dreams в момента се предлагат на изключително ниски и промоционални цени!
Вземете своята подматрачна рамка сега!

Зареждане...