Матраци Mattro

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 51 продукта

Филтри
-80% Матрак Flexo Memory - подарък възглавници
Матрак Flexo Memory
от 231,42 лв.
-80% Матрак Сензитив Фреш с подарък възглавници
Матрак Сензитив Фреш
от 174,43 лв.
-77% Матрак Дийп Слийп Флекс
Матрак Дийп Слийп Флекс
от 169,74 лв.
-75% Еднолицев матрак Air Flex Plus - подарък възглавници
Еднолицев матрак Air Flex Plus
от 227,14 лв.
-75% Еднолицев матрак Stress Free
Еднолицев матрак Stress Free
от 286,40 лв.
-75% Еднолицев матрак Air Memory
Еднолицев матрак Air Memory
от 184,48 лв.
-75% Матрак Канела Уно Мемори
Матрак Канела Уно Мемори
от 313,68 лв.
-75% Двулицев матрак Air Plus Pocket с подарък възглавници
Матрак Air Plus Pocket
от 258,00 лв.
-75% Матрак Air Slim
Матрак Air Slim
от 208,56 лв.
-75% Еднолицев матрак Air Plus Pocket с възглавници подарък
Еднолицев матрак Air Plus Pocket
от 258,00 лв.
-75% Еднолицев матрак Еуфория Мемо с подарък възглавници
Еднолицев матрак Еуфория Мемо
от 256,09 лв.
-75% Матрак Flexo - подарък възглавници
Матрак Flexo
от 179,21 лв.
-75% Матрак Lavender Uno Memory
Матрак Lavender Uno Memory
от 255,34 лв.
-75% Матрак Stress Free с подарък възглавници
Двулицев матрак Stress Free
от 344,87 лв.
-75% Матрак Lavender Cool Memory
Матрак Lavender Cool Memory
от 296,44 лв.
-75% Двулицев матрак Air Flex Plus
Матрак Air Flex Plus
от 237,46 лв.
-75% Еднолицев матрак Exotic
Еднолицев матрак Exotic
от 299,09 лв.
-75% Матрак Exotic
Матрак Exotic
от 299,09 лв.
-72% Двулицев матрак Lavender Uno
Матрак Lavender Uno
от 227,11 лв.
-72% Матрак Елеганс
Матрак Елеганс
от 400,92 лв.
-72% Матрак Memo Green
Двулицев матрак Memo Green
от 407,74 лв.
-72% Матрак Aloe Memo 7 zones
Матрак Aloe Memo 7 zones
от 271,34 лв.
-70% Матрак Green Life
Матрак Green Life
от 448,87 лв.
-70% Матрак San Mateo Memory
Матрак San Mateo Memory
от 309,53 лв.

МАТРАЦИ MATTRO - КАЧЕСТВЕНИ МАТРАЦИ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Най-крупният дистрибутор на матраци и продукти за спалнята в България - това е mattro.net. Фирмата оперира на българския пазар вече повече от десет години и определено знае как да зарадва и очарова потребителите си. Но, освен идеално място за онлайн пазаруване на матраци, компанията се превърна в производител на такива през 2013 година, когато започна да произвежда своя собствена марка - матраци Mattro. В продуктовата им гама има множество възможности за избор, които също толкова качествени като матраците на други големи производители. Матраци Маттро са произведени след многобройни проучвания, благодарение на прекрасното познаване на пазара от страна на компанията, изработени са прецизно и деликатно, като са подбрани най-добрите материали и материи, за да се постигне съвършен продукт. Матраците Маттро определено заслужават вниманието ви, тъй като са изработени според търсенето и предлагането на българския пазар, след многобройни извършени проучвания, които са показали какво точно желаят потребителите, така че всеки един матрак Mattro буквално е сбъднато ваше желание, което ще ви дари с много по-спокойни нощи.

Матраци с промоция - еднолицеви и двулицеви матраци

МАТРАЦИ MATTRO - ПРЕДИМСТВА

Всяко изделие от продуктовата гама на матраци Маттро е с отлични характеристики, които му придават възможността да направи съня ви спокоен и здравословен. Ядрата на всеки един матрак Mattro са изработени по технология и с материали, които позволяват проветрение на вътрешността. По този начин се постига проветрива среда, в която е невъзможно развитието на каквито и да били акари или мухъл. Освен това, всеки един продукт на матраци Mattro притежава отлични антибактериални средства, а и е противоалергичен, за да не предизвиква или отключва алергични пристъпи. Отличните материали, които са използвани, позволяват равномерно разпределение на тежестта на лежащия човек по цялата повърхност на матрака, което не позволява пренатоварване на която и да е част от тялото, а по този начин ви спестява досадните схващания и болки при ставане от леглото. Анатомичните особености и ортопедичните свойства на матраци Маттро способстват за създаване на здравословна среда за сън, която ще поддържа правилната стойка на гръбначния стълб, което прави тези продукти идеален избор за хора с болки в гърба или кръста. Нежните дамаски също са изработени от първокласни материали, за да осигурят мекота на допир, което още повече да подсили спокойствието ви. Екологично чистите матраци Mattro са създадени с грижа за природата и за вашия сън. Дълготрайността на всеки един матрак Маттро е гарантирана, благодарение на факта, че във всеки продукт са вложени първокласни сертифицирани материали, осигуряващи устойчивост и здравина. Това позволява дългогодишно използване на матрака, без това да наруши характеристиките му или качеството на съня ви. 

Матраци Mattro - снимка

Матраци Маттро са широко предпочитани в София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора. Но те също биват продавани и в Русе, Плевен, Сливен, Добрич, Перник, Шумен, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Хасково, Враца, Габрово, Велико Търново, Видин и Асеновград. Но дори и да не живеете в някой от тези градове, не се притеснявайте, магазинът Mattro.net осигурява безплатна доставка на своите продукти от марка Маттро до всяко едно населено място в страната, за да може качественият сън да достигне до повече хора. Компанията има дългогодишен опит на пазара, което я поставя в изключително изгодно положение за пазарна преценка на тази ниша. Това означава, че матраци Маттро са създадени според идеала на клиентите, благодарение на разнообразните проучвания на търсене, предлагане и нужди на купувачите. Разбира се, не са пренебрегнати и областите на технологията в сферата на производството на матраци. Преценени са и са избрани най-добрите и висококачествени материали, но същевременно матраци Mattro са на достъпни за потребителя цени. Всеки продукт на Маттро идва с гаранция, но в почти всички случаи тя не е необходима, тъй като здравината, издръжливостта и дълготрайността на всеки матрак Mattro е гарантирана от отличните материали, най-съвременната технология за изработка, високия професионализъм и опита на екипа на компанията.

Матраци Mattro - канела матраци

Разбира се, матраците Маттро не се произвеждат само в един размер. Всъщност, размерите на един матрак Mattro могат да бъдат:

РАЗМЕРИ ЗА ЕДНОЛИЦЕВИ МАТРАЦИ MATTRO:

 • 82 х 190 см
 • 90 х 200 см
 • 114 х 190 см
 • 120 х 200 см
 • 140 х 200 см
 • 144 х 190 см
 • 160 х 200 см
 • 164 х 190 см
 • 180 х 200 см

РАЗМЕРИ ЗА ДВУЛИЦЕВИ МАТРАЦИ MATTRO:

 • 70 х 180 см
 • 72 х 190 см
 • 82 х 190 см
 • 90 х 190 см
 • 90 х 200 см
 • 100 х 200 см
 • 114 х 190 см
 • 120 х 190 см
 • 120 х 200 см
 • 140 х 190 см
 • 140 х 200 см
 • 144 х 190 см
 • 144 х 200 см
 • 160 х 190 см
 • 160 х 200 см
 • 164 х 190 см
 • 164 х 200 см
 • 180 х 200 см
 • 200 х 200 см


Еднолицевите матраци Маттро са подходящи за монтиране на повдигащ механизъм, докато двулицевите матраци Mattro имат необходимост от подматрачна рамка. Има възможност за производство на нестандартни размери, но това се получава след запитване и поръчка. За производството на матраците от тази марка се използват разнообразни материали, като: канела, покет пружини, бонел пружини, алое вера, мемори пяна, пено латекс, пенополиуретан, белгийски текстил, лавандула и други. Всеки един от материалите е избран, понеже спомага за релаксацията, спокойствието, отпускането на напрежението или допринася за здравословна, проветлива и антиалергична среда за сън.

 Матраци Mattro ретро мемори

МАТРАЦИ MATTRO - ЗАЩО ДА ГИ ИЗБЕРЕМ?

Матраци Mattro са правилен избор, поради множество причини. Една от тях е достъпната цена на всеки матрак Маттро, друга - разнообразието от размери. Разбира се, мекотата и удобството не са за изпускане, тъй като са важни за съня и комфорта ви. Фактът, че продуктите са екологично чисти, издръжливи и дълготрайни също не е без значение. Но, на първо място, е това, че матраци Маттро са направени с грижа за здравето на спящия, като предоставят проветрива, ортопедична, антибактериална, антиакарна и противоалергична среда за комфортен сън. Повече няма да се събуждате схванати, уморени и с болка в гърба или кръста, понеже ортопедичната изработка на всеки матрак Маттро цели да предотврати именно това. Тези продукти са страхотни за хора с алергии, понеже не провокират алергични пристъпи, а също така и не допускат развитието на бактерии, мухъл и акари. Именно заради това смело можем да кажем, че всеки един матрак Mattro е перфектен избор за дома ви, както показват и множеството положителни мнения за матраци Маттро. Подарете си спокойствие, нежност, здраве, мекота и комфорт с продуктовата гама на матраци Маттро. Различните степени на твърдост, различните материали, различните модели и различните размери на матраци Mattro означават, че можете да откриете точно това, което сте търсили досега. В продуктовата гама на този производител има по нещо за всеки вкус. С грижа за вашето здраве, удобство и комфорт Mattro.net ви предлага матраци Mattro!