Матраци с размер 110/200

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

3 продукта

Филтри
-68% Матрак Premium Soya - подарък възглавници
Матрак Premium Soya
561,66 лв.
-50% Двулицев матрак Diamond - подарък възглавници
Двулицев матрак Diamond
1308,00 лв.
-50% Матрак Blue Wave Memory
Матрак Blue Wave Memory
650,50 лв.

Матраци 110/200 см от Mattro.net

В търсенето на перфектния матрак, размерът често играе решаваща роля. В Mattro.net разбираме, че всеки има уникални нужди и предпочитания, което ни кара да предлагаме специализирани решения за тези, които търсят нестандартни размери като 110/200.

Персонализиран матрак 110/200 от водещи производители

Матрак 110/200

Нашите матраци 110/200 се изработват по поръчка, за да отговарят на специфичните изисквания на всеки клиент. В сътрудничество с водещи производители като матраци Mattro, ТЕД, НАНИ, и Блян, ние гарантираме, че всяка поръчка е изпълнена с внимание към детайла, качество и комфорт.

Матраци 110/200 см - видове 

Изборът на правилния матрак е важен за осигуряването на качествен и здравословен сън. В Mattro.net предлагаме разнообразие от матраци 110/200, проектирани да отговорят на различни предпочитания и нужди. Нашата гама включва:

  • Еднолицеви матраци: Перфектни за тези, които търсят оптимална поддръжка и комфорт без необходимостта от обръщане на матрака. Такъв модел е еднолицев матрак Air Flex Plus, който се изработва в размер 110/200 в най-кратки срокове.
  • Двулицеви матраци: Предлагат възможност за обръщане, което удължава живота на матрака и осигурява двойно удоволствие от различни нива на твърдост. Тук като най-поръчван модел можем да посочим матрак Елеганс на матраци Mattro.
  • Матраци с мемори пяна: Адаптират се към контурите на тялото за максимално облекчение на точките на натиск и персонализиран комфорт.
  • Матраци с покет пружини: Предлагат отлична поддръжка и вентилация, като едновременно с това минимизират предаването на движение между партньорите.
  • Латексови матраци: Известни със своята дълготрайност, естествена хипоалергенност и способност да предлагат твърда, но удобна подкрепа.

Матрак 110/200 см с изключителни намаления и безплатна доставка

Матраци 110/200 с безплатна доставка и ниски цени

В Mattro.net, ние се гордеем с предлагането на изключителни намаления до -80%, както и с безплатна доставка за цялата страна, включително до Русе, Пловдив, София, Варна, Силистра, Бургас, Велико Търново, Добрич, Търговище, Стара Загора, Свиленград, Плевен, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен, Перник и др. Това гарантира, че получавате вашия идеален матрак на най-добрата възможна цена с максимално удобство.

Матрак 110/200 см - не само размер, а решение за сън

Изборът на матрак с размер 110/200 не е просто въпрос на размер; това е вашето решение за по-добър сън. Благодарение на нашата способност да предлагаме персонализирани решения, вие можете да се насладите на матрак, който не само пасва перфектно на вашето легло, но и поддържа вашето тяло през цялата нощ.

За повече информация относно нашите персонализирани матраци 110/200 и за да започнете процеса на поръчка, моля свържете се с нас на тел. 0885 545 060, в чата на сайта или ни пишете на office@mattro.net. Нашият екип от експерти е на разположение, за да ви помогне да намерите перфектния матрак, който отговаря на вашите уникални нужди за сън.

loader
Зареждане...