Подматрачни рамки

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

8 продукта

Филтри
-25% Подматрачна рамка Лукс (с регулиране на твърдостта)
Подматрачна рамка Лукс (с рег. на твърдостта)
384,68 лв.
-25% Метално легло Лукс (с регулиране)
Метално легло Лукс (с рег. на твърдостта)
497,05 лв.
-25% Подматрачна рамка Лукс със странично повдигане
Подматрачна рамка Лукс със странично повдигане и механизъм
425,30 лв.
-25% Подматрачна рамка Лукс с повдигащ механизъм
Подматрачна рамка Лукс с повдигащ механизъм
425,30 лв.
-20% Подматрачна рамка Комфорт със странично повдигане
Подматрачна рамка Комфорт със странично повдигане и механизъм
333,28 лв.
-20% Подматрачна рамка Комфорт
Подматрачна рамка Комфорт
293,57 лв.
-20% Метално легло Комфорт
Метално легло Комфорт
403,39 лв.
-20% Подматрачна рамка Комфорт с повдигащ механизъм
Подматрачна рамка Комфорт с повдигащ механизъм
333,28 лв.

ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ С НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ

Като лидери на българския пазар за матраци, ние от Mattro.net винаги се стараем не просто да предложим най-богатия избор от евтини матраци и други аксесоари за сън, но и да дадем точните и полезни съвети на своите клиенти относно това как да подобрят качеството на своята почивка и как перфектно да обзаведат своята спалня. В тази връзка, от Mattro.net горещо съветват всички притежатели на двулицеви матраци да се ориентират и към закупуването на подходящи подматрачни рамки. С подматрачни рамки вие не просто удължавате живота на своите матраци, но и подобрявате циркулацията на въздуха в леглото, с което се елиминира риска от мухлясване, износване и дори образуване на големи зони с бактерии или акари. В тази връзка, нашата богата колекция от качествени и перфектно изработени подматрачни рамки, със сигурност, ще представлява огромен интерес за вас. Ето какво точно можем да ви предложим ние.

ДЪРВЕНИ И МЕТАЛНИ ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ ОТ ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

На първо място, ако вече имате от любимите си Матраци ТЕД у дома, добре е да обмислите да си закупите и подматрачни рамки ТЕД. Подматрачни рамки ТЕД обаче са с универсален дизайн, който лесно може да се пригоди и към матраци от други производители, като например, матраци НАНИ и матраци Парадайс. В тази връзка, имайте на предвид, че ние предлагаме подматрачни рамки и с марките НАНИ и Парадайс. Нашите подматрачни рамки НАНИ – система Лукс без и със опция за регулиране на твърдостта, както и подматрачна ламелна рамка Комфорт, са идеални за любителите на идеалната стабилност и удобство по време на сън. Подматрачни рамки Парадайс пристигат също в няколко разновидности – Optimal Standart, Comfo Prestige и Special, като всеки един отдел позволява различна степен на защита и комфорт.

Подматрачни рамки

Подматрачни рамки РосМари предоставят няколко серии – Стандарт, Flex със специално гъвкаво тяло и иновативен дизайн, както и Dream Flex за изключително високо ниво на удобство, Dream System и Black charm, ако държите на оригиналната визия. С подматрачна рамка Компакт на Парадайс можете да регулирате и предпазвате от похабяване своите матраци в спалнята или на двойните легла у дома. Ако сте почитатели на екологично чистите линии в областта на спалното обзавеждане, ние ви препоръчваме подматрачни рамки ЛатексЕКО. Създадени изцяло от натурални и рециклирани материали, рамка Стандарт и рамка Лукс предлагат на свой ред бюджетен и специален ултра комфортен вариант за защита на вашите домашни матраци. Не се колебайте да хвърлите едно око и на специализираните подматрачни рамки Don Almohadon – с метално тяло за свръх висока превенция от пропадане на вашите двулицеви матраци, както и с електронно задвижване за огъване и разположение според вашите извивки на тялото. Подматрачни рамки Magniflex Easy Fix Black винаги са впечатлявали с удивително високото си италианско качество и с перфектното съчетание с класическите и луксозни матраци Magniflex, а подматрачни рамки Relax и Happy Dreams в момента се предлагат на изключително ниски и промоционални цени!
Вземете своята подматрачна рамка сега!

Зареждане...