Детски продукти Геномакс

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

3 продукта

Филтри
Ъглови легла с ракла Сити 2001 = сонома
Ъглови легла с ракла Сити 2001
от 340,00 лв.
Легло Сандвич
Легло Сандвич
от 588,00 лв.
Двуетажно легло Масив
Двуетажно легло Масив
от 555,00 лв.

ДЕТСКИ ПРОДУКТИ НА НИСКИ ЦЕНИ

MATTRO.NET ви предизвиква с поредната си колекция от страхотни аксесоари за сън на още по-страхотни цени. Този път насочваме вниманието ви към категорията ни с детски продукти. Най-големият дистрибутор и производител на матраци MATTRO.NET ви предлага уникална гама от висококачествени, изцяло изработени по нови съвременни технологии за максимум комфорт и дълготрайна издържливост детски продукти. Така че в случай, че вече сте закупили детски матраци за вашите мъничета – време е да се сдобиете и с всичко останали, за да направите съня на вашето дете наистина пълноценен и здравословен. Защото с детски матраци, наистина, правите първата крачка, но освен тях, ще са ви нужни и още няколко важни детски продукти. Ето какво можем да ви предложим, ние, от MATTRO.NET!

КАКВИ ДЕТСКИ ПРОДУКТИ ЩЕ ОТКРИЕТЕ В MATTRO.NET?

Освен детски матраци от най-добрите производители в страната и в Европа, от MATTRO.NET ви предлагат и богата гама от непромокаеми протектори. Те са изключително добра инвестиция за детската стая, защото не само ще осигурят допълнителен контрол и опора за вашите детски матраци, но и имат специално покритие, което да не пропуска влагата. В допълнение, ние сме ви приготвили и възглавници – всички са изработени от най-качествените материи, които щадят кожата и създават още по-благоприятни предпоставки за бързо заспиване и непробуден дълбок сън. В случай, че сте почитатели на Матраци ТЕД или вече имате детски матраци ТЕД у дома, не пропускайте възможността да си направите цялостен комплект от детски продукти ТЕД с нашите неустоими предложения за възглавници ТЕД за най-малките мъници. Всички детски матраци ТЕД са с гаранция за високо качество и оригинален произход.

Детски продукти - снимка категория

В категорията спално бельо, екипът на MATTRO.NET излага концепцията си за визуалната подредба на зоната за спане на детето. Тук ще намерите превъзходни и първокласни детски спални комплекти на ниски промоционални цени. Всички детски спални комплекти са с типични за съвременните тенденции и иновации в сферата на аксесоарите за сън антиалергични функции.

Последно, но не по важност, MATTRO.NET има и цяла гама от аксесоари за сън. В тази секция ще можете да се насладите на уникални аксесоари ТЕД – детски спален чувал ТЕД  за вашите екскурзии и ваканции на открито, както и първокласен и модерен детски организатор ТЕД. Детските продукти на ТЕД са изработени със специална грижа към мъничетата. От фирмата не рядко са изтъквали за специалния си отдел, който предимно и само в насока за подобряване качеството на детския сън. Определено, с детски продукти ТЕД  вие ще можете не просто по-лесно да накарате детето да си легне, но и ще подобрите цялостно съня му. Ето защо ние от MATTRO.NET горещо ви съветваме правилно и внимателно да разгледате ексклузивната ни категория с детски продукти и да подберете, наистина, най-доброто за своето дете! Успешно и приятно пазаруване, скъпи приятели! Оставаме на разположение в случай че имате нужда от допълнително разясняване за нашите детски продукти.

loader
Зареждане...