Въпроси и отговори

Как мога да направя поръчка в онлайн магазина?

Можете да направите поръчка по един от следните начини:

  • На тел: 0700 200 22, 0885 545 060 или 0884 943 216
  • В чат системата
  • Онлайн, през сайта ни
  • На имейл office@mattro.net
Как мога да заплатя направена от мен поръчка?

Предлагаме различни методи на плащане:

  • Наложен платеж при получаване
  • Банков превод
  • С дебитна/кредитна карта
  • Чрез система за електронни плащания ePay
  • На изплащане - с UniCredit или TBI
Как мога да закупя продукти на изплащане?

Всички продукти на стойност над 150 лв, изложени в онлайн магазин mattro.net, могат да бъдат закупени на изплащане чрез TBI или Unicredit, като при 4 равни вноски лизингът е БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!

Изберете продукта, добавете го в количка и следвайте стъпките за поръчка като изберете съответния метод за плащане.

Изпълнявате ли поръчки без да са потвърдени?
Всички поръчки, направени онлайн чрез регистрация, по телефона или чрез чат системата на сайта се обработват, след което наш служител се свързва с Вас, за да потвърдите направената поръчка и да Ви информира за деня на доставка. Поръчки, постъпили след 16 ч. се обработват на следващия работен ден!
Цените с включено ДДС ли са?
Да, всички цени, посочени в онлайн магазин mattro.net са с включено ДДС.
Каква е цената на доставката?
Всички продукти, изложени в онлайн магазин mattro.net се доставят БЕЗПЛАТНО с куриерска фирма ЕКОНТ до всички градове и села на територията на страна!
Какъв е срокът на доставката?
В повечето случаи продуктите се доставят в рамките на 3-5 работни дни с куриерска фирма ЕКОНТ. Когато даден продукт не е наличен и изисква по-дълъг срок за доставка, наш служител се свързва с Вас, за да Ви уведоми за срока на доставка.
Може ли да ми бъде изработен матрак в нестандартен размер?
Да, може! Обърнете се към нашите консултанти със запитване за конкретен размер и модел и те ще Ви уведомят за цена и срок на изработка.
Кой отговаря за гаранционното обслужване на продуктите?
Гаранцията на продуктите се поема изцяло от съответната фирма производител или вносител, като при възникнала рекламация онлайн магазин mattro.net предоставя на клиентите телефонните контакти на съответния производител.
Може ли да ми бъде издадена фактура?
Можете да получите фактура за закупените от Вас стоки. След като направите поръчка, с Вас ще се свърже наш оператор за потвърждение. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, трябва да съобщите необходимите данни на нашия служител. Фактурата ще Ви бъде доставена заедно с поръчаните стоки.
Каква е разликата между еднолицев и двулицев матрак?
Еднолицевите матраци нямат нужда от закупуването на подматрачна рамка, тъй като имат вградена такава и се използват само от едната страна. Двулицевите модели матраци могат да се използват от двете страни. За този вид матраци трябва да закупите отделно и подматрачна рамка или твърда – мека основа (хотелско легло).
Как да избера правилния размер на матрака и подматрачната рамка?
За да изберете матрак с правилния размер трябва да измерите вътрешно пространство на леглото, където трябва да влезе матракът (т.нар. светъл отвор). Размерът на матрака и на подматрачната рамка трябва да са еднакви!
Оригинални ли са продуктите?
Да, всички продукти, изложени в онлайн магазина, са оригинални модели на съответния производител.
Къде мога да пробвам продуктите, които предлагате?
Шоурум Матро гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе , гр. Пловдив, ул. Мария Кюри №3 гр. Велико Търново, бул. България 70, гр. София, ул. Филип Кутев 6, гр. София, жк. Младост 1, ул. Григорий Горбатенко №4 бл.155, гр. Перник, ул. Кракра №70 гр. Бургас, жк Славейков, бл.122, партер 4(срещу Мол Галерия), гр. Варна, ул. 'Хан Кубрат' 5 (срещу Varna Mall - зад спирката) гр. Димитровград, ул. „Ромен Ролан“ 16
Мога ли да обединя поръчките си?
Може да обедините поръчките си до момента, в който заявената поръчка не е изпратена. В случай, че желаете да обедините поръчки, се свържете с наш консултант.
Има проблем с поръчката ми. Какво да правя?
При възникнал проблем с Вашата поръчка, се свържете с нашите консултанти в чат системата на сайта или на посочените телефони и те ще Ви съдействат!
Мога ли да върна закупен от Вас продукт?
Според Закона за защита на потребителя (ЗЗП), всеки потребител има право да върне закупен продукт в рамките на 14 дни, като транспортните разходи в този случай са за сметка на потребителя. Пълните условия прочетете в раздел Политика за връщане в нашите Общи условия тук.
Как да върнем или предявим рекламация на продукт?
За да върнете продукт или предявите рекламация, трябва да изтеглите съответния формуляр. Трябва да го попълните, сканирате и да ни изпратите обратно под формата на имейл на: warranty@mattro.net. Към формуляра трябва да приложите снимки на продукта, както и на документите, които сте получили при доставка (Разписка за пощенски паричен превод и Стокова разписка, Гаранционна карта) . Рекламациите се разглеждат в срок от 7 работни дни, от датата на получаване на попълнения формуляр.

 

 

 

 

 

 

loader
Зареждане...