Детски възглавници

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

3 продукта

Филтри
Възглавница Memory Baby
Възглавница Memory Baby Противозадушаваща
от 63,00 лв.
Детска възглавница Cuna
Възглавница Cuna
от 24,00 лв.
Възглавница Бебе
Възглавница Бебе
от 54,00 лв.

Детски възглавници - какви модели предлагаме?

За всички грижовни и любящи родители MATTRO.NET предлага богата колекция от първокласни детски продукти, в това число и страхотни възглавници на промоционални и изключително ниски цени. Нашите детски възглавници са избирани с изключително внимание и прецизно сравнение по качествени и функционални критерии. Нашите експерти в сферата на първокласните аксесоари за сън – матраци, възглавници и т.н. - имат специална формула и подход за подбор на отлични детски продукти. Затова и всички предлагани от MATTRO.NET детски възглавници едновременно пасват на предлаганите от нас матраци и сами по себе си представляват артикули, за които си заслужава да похарчите парите си. Ето и предлаганите от нас детски възглавници, от които можете да се възползвате още днес!

Детски възглавници

Производители на детски възглавници

На първо място, в секцията с детски възглавници от MATTRO.NET ще намерите възглавници Латекс ЕКОН. Фирмата е добре позната с модерните си матраци, но и колекцията й от детски възглавници съвсем не е за изпускане. Препоръчваме ви възглавница БЕБЕ – с невероятно деликатна и нежна повърхност, създадена да посрещне нуждите на най-малките мъничета у дома. Със своята мрежа от вертикални въздушни канали, тази възглавница е истински лукс за главичката на вашето бебче, докато сладко си поспива под зоркото ви око.

Колекцията ни продължава с цяла гама от първокласни детски възглавници от фирма Don Almohadon. Испанската фирма за матраци и аксесоари за сън би могла да ви постави в огромна дилема, защото артикулите й, наистина, са от атрактивен по-атрактивен. Препоръчваме ви да обърнете специално внимание на възглавница CUNA, както и на първокласните възглавници с противозадушаващ механизъм и с мемори пяна.

Възглавница Бебе - снимка категория

Разбира се, лидерите сред съвременните матраци – матраци ТЕД – също попадат в категорията ни с детски възглавници. Можете да закупите детски възглавници ТЕД на страхотна цена и да ги комбинирате с удобните и практични матраци ТЕД. Цените, както обикновено са конкурентно ниски, така че побързайте да направите своята покупка от матраци ТЕД и отличните им детски възглавници за сладки сънища.

MATTRO.NET завършва колекцията си от комфортни детски възглавници с възглавница Flex. Тя пристига с деликатна повърхност, модерна технология за бързо заспиване и предразполагане към дълбок сън и е от един от лидерите на съвременните матраци, Happy Dreams. С тези възглавници децата не просто заспиват дълбоко и бързо, но и успяват да си вземат нужната почивка и да съберат енергия за следващия ден, за игрите в събота и неделя, за учебни занятия.

В случай, че се нуждаете от каквато и да е допълнителна информация за предлаганите от нас услуги, моля, задължително се свържете с нашите консултанти! Ние ще ви помогнем да направите бързо и лесно своя избор за подходящи детски възглавници.

loader
Зареждане...