МАТРАЦИ РОСМАРИ

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

12 продукта

Филтри
Еднолицев матрак Felia
Еднолицев матрак Felia
от 259,00 лв.
Еднолицев матрак Duo Comfort
Еднолицев матрак Duo Comfort
от 283,00 лв.
Еднолицев матрак Duo Comfort Memo
Еднолицев матрак Duo Comfort Memo
от 325,00 лв.
Еднолицев матрак Симо
Еднолицев матрак Симо
от 179,00 лв.
Матрак Simple
Матрак Simple
от 235,00 лв.
Двулицев матрак Felia
Mатрак Felia (двулицев)
от 266,00 лв.
Двулицев матрак NeoLatex Silver
Матрак NeoLatex Silver
от 669,00 лв.
Матрак Beisy
Матрак Beisy
от 199,00 лв.
Матрак Beisy Memo
Матрак Beisy Memo
от 269,00 лв.
Еднолицев матрак Felia Memo
Еднолицев матрак Felia Memo
от 317,00 лв.
Двулицев матрак Felia Memo
Матрак Felia Memo
от 348,00 лв.
Матрак Simple Memo
Матрак Simple Memo
от 325,00 лв.

МАТРАЦИ РОСМАРИ С НИСКИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ РАЗМЕРИ

Матраци РосМари са сред най-предпочитаните евтини матраци у нас. Българската фирма за аксесоари за сън – Геномакс –  вече неведнъж е доказвала своите ценности и мисия като успешни и резултатите са налице и днес. Този производител се влияе единствено и само от последните тенденции в сферата на качествените матраци, като до днес има десетки модели с ортопедични и анатомични свойства, успели да подобрят качеството на сън на хиляди хора из цяла Европа. Матраци РосМари разполага с колекции от двулицеви матраци. Потребителят намира в тях обещание за перфектната почивка, но също така и значителна инвестиция за здравето, което е непостижима химера без пълноценна почивка и отмора. Днес, ние от MATTRO.NET ще ви запознаем с най-добрите модели Матраци РосМари, за да подберете това, което наистина идеално ще пасне на вашите нужди и ще отговори на изискванията ви за първокласен и пълноценен сън.

Матраци РосМари

ОПИСАНИЕ НА ЕДНОЛИЦЕВИ МАТРАЦИ РОСМАРИ

Матраци Роси са класически модел матраци с обемна вата и деликатни памучни влакна, предоставящи истинска наслада при допир и гаранция за чудесна почивка. Благодарение на своя филц Spundbound този дизайн ви дава възможност да се отървете от досадните болки във врата и краката след ставане от сън.

Матраци РосМари - матраци felia

Матраци Felia разполагат с безшумен ефект, който ви дава възможност да защитите половинката си от своите среднощни въртения в леглото, ако по принцип страдате от неспокоен сън. Със своите спираловидни чашки, моделът пренасочва разположението на гръбначния стълб, ако лягате в неправилна и не особено здравословна поза.
Както става ясно и от името му, матрак Due comfort е за хората с особени претенции за удобство по време на сън. Двойният стандарт за комфорт е осигурен високоеластичното двуслойно полиуретаново ядро. Този матрак е наличен и в пролетен вариант с еко материи и иновативна изработка за повече лекота и удобство.
Матрак Симо, както и разновидността му Симо D, е с с дървена рамка, силиконова вата и полиуретанова или пружинна основа – идеалната комбинация за дълготраен и комфортен матрак, който е подхдоящ за цялото семейство.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДВУЛИЦЕВИ МАТРАЦИ РОСМАРИ

Сред двулицевите матраци на Геномекс , определено, бихме искали да похвалим няколко модела, които по един или друг начин създадоха добро впечатление на екипа на MATTRO.NET – матраци Simple с перфектната си двусезонна функция за терморегулация, Матрак 3D ventilation за естествено проветряване и защита от вредители, матраци Coco Sleep с еко пяна на водна основа за бързо заспиване и събуждане с усмивка, Матрак NeoLatex за отлична циркулация на въздуха и двойна основа за дълготраен и продължителен ефект без бърза развала, а също така и матрак Beisy срещу бактерии и болки в кръстта, Матрак Sunny за адаптивност на тялото и идеалната поза за сън, матрак Maxi с гъвкава еко мемори пяна и отличен механизъм срещу дискомфорт в ставите и матрак Felia Pocket със средна степен на твърдост и антиикарови свойства.

loader
Зареждане...