Двулицеви матраци

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 206 продукта

Филтри
-80% Матрак Flexo Memory - подарък възглавници
Матрак Flexo Memory
от 231,42 лв.
-80% Матрак Сензитив Фреш с подарък възглавници
Матрак Сензитив Фреш
от 174,43 лв.
-77% Матрак Дийп Слийп Флекс
Матрак Дийп Слийп Флекс
от 169,74 лв.
-75% Матрак Канела Уно Мемори
Матрак Канела Уно Мемори
от 313,68 лв.
-75% Двулицев матрак Air Plus Pocket с подарък възглавници
Матрак Air Plus Pocket
от 258,00 лв.
-75% Матрак Air Slim
Матрак Air Slim
от 208,56 лв.
-75% Матрак Flexo - подарък възглавници
Матрак Flexo
от 179,21 лв.
-75% Матрак Lavender Uno Memory
Матрак Lavender Uno Memory
от 255,34 лв.
-75% Матрак Stress Free с подарък възглавници
Двулицев матрак Stress Free
от 344,87 лв.
-75% Матрак Lavender Cool Memory
Матрак Lavender Cool Memory
от 296,44 лв.
-75% Двулицев матрак Air Flex Plus
Матрак Air Flex Plus
от 237,46 лв.
-75% Матрак Exotic
Матрак Exotic
от 299,09 лв.
-72% Двулицев матрак Lavender Uno
Матрак Lavender Uno
от 227,11 лв.
-72% Матрак Елеганс
Матрак Елеганс
от 400,92 лв.
-72% Матрак Memo Green
Двулицев матрак Memo Green
от 407,74 лв.
-72% Матрак Aloe Memo 7 zones
Матрак Aloe Memo 7 zones
от 271,34 лв.
-70% Матрак Green Life
Матрак Green Life
от 448,87 лв.
-70% Матрак Канела Уно
Матрак Канела Уно
от 276,13 лв.
-70% Матрак Еуфория Кул Гел
Матрак Еуфория Кул Гел
от 278,95 лв.
-70% Матрак Canella Life
Матрак Canella Life
от 400,78 лв.
-70% Двулицев матрак Кул Еър
Двулицев матрак Кул Еър
от 308,10 лв.
-70% Двулицев матрак Силвър 7 зони с подарък възглавници
Двулицев матрак Силвър 7 зони
от 193,80 лв.
-70% Двулицев матрак Силвър Мемори 7 зони с подарък възглавници
Двулицев матрак Силвър Мемори 7 зони
от 229,50 лв.
-68% Матрак Premium Soya - подарък възглавници
Матрак Premium Soya
от 357,04 лв.

Двулицеви матраци: Решение за универсален комфорт

Двулицевите матраци представляват класическия избор за търсещите гъвкавост и дълготрайност в едно. Различавайки се от еднолицевите модели с възможността за използване на двете си страни, двулицевите матраци позволяват редовно ротиране, което удължава живота им и гарантира равномерно износване. Тази уникалност ги прави търсен избор сред тези, които ценят възможността за оптимизиране на своя комфорт и максимизиране на инвестицията в добър нощен сън.

Двулицеви матраци 160 / 200, 82 / 190 с намалени цени

Двулицев матрак - защо да изберете точно този тип?

Изборът на двулицев матрак носи със себе си няколко ключови предимства. Най-значимите сред тях включват тяхната дълготрайност. Способността да се обръща и използва от двете страни равномерно разпределя натиска и намалява износването, което допринася за по-дълъг живот на матрака. Освен това, двулицевите матраци предлагат възможност за нагаждане към променящите се предпочитания или нужди за сън, като позволяват промяна на степента на твърдост с просто обръщане на матрака. Според състава си, често предпочитани са двулицеви матраци с покет пружини, с мемори пяна или без пружини, изцяло с ядро от различни по вид пяна.

Двулицев матрак с покет пружини

Технологията на двулицев матрак с покет пружини осигурява индивидуална подкрепа за тялото, като всяка пружина действа независимо, за да абсорбира движението и да минимизира предаването на вибрации. Това означава по-спокоен сън за спящите заедно, и персонализиран комфорт за всяка част от тялото. Равномерното разпределение на тежестта спомага за правилното разположение на гръбначния стълб през цялата нощ.

двулицеви матраци с мемори пяна, покет пружини, без пружини

Двулицеви матраци без пружини

Двулицеви матраци без пружини, често изработени от пяна или латекс, предлагат уникална тишина и комфорт. Без пружините, те осигуряват по-малко нарушения от движенията на партньора, както и целенасочена облекчаване на натиска. Идеални са за хора с чувствителен сън, предлагайки меко, обгръщащо усещане, което подпомагат спокойния и възстановяващ сън.

Двулицеви матраци с мемори пяна

Двулицевите матраци с мемори пяна съчетават предимствата на двулицевия дизайн с иновативната мемори пяна, която реагирайки на телесната температура и натиск, се формира според контурите на тялото. Това осигурява изключително облекчение на точките на натиск и подкрепа, като същевременно позволява лесното обръщане на матрака за удължаване на неговата употреба и максимизиране на комфорта.

Двулицев матрак според размера

Изборът на точния размер за двулицев матрак е критичен за осигуряването на оптимален комфорт и качество на съня. Главното е да се вземе предвид размерът на спалнята, както и личните нужди и пространствени ограничения. Двулицевите матраци са налични в широк диапазон от размери, от стандартни единични до двойни, стигащи до 200/200 см. Към стандартните размери спадат 72/190, 82/190, 90/200, 100/200, 114/190, 120/190, 140/200, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200 и дори 200/200, гарантирайки, че всеки може да намери идеалния матрак за своето спално пространство. Правилният размер не само ще подобри комфорта при лягане и ставане, но и ще осигури достатъчно място за необезпокояван сън.

Двулицев матраци Виденов, Блян, НАНИ, ТЕД

Водещи марки двулицеви матраци

На пазара на двулицеви матраци, няколко марки се открояват със своето качество, иновации и разнообразие от продукти. Сред тях, MATTRO, Блян, НАНИ и ТЕД предлагат впечатляващи колекции, които отговарят на различни потребности и бюджети.

Двулицеви матраци Блян

Марката Блян е известна със своите висококачествени двулицеви матраци, които гарантират изключителен комфорт и поддръжка. С модели, разработени да удовлетворят разнообразни спални предпочитания, Блян е станала символ на надеждност и доверие на пазара.

Двулицеви матраци НАНИ

НАНИ предлага обширна гама от двулицеви матраци, които са проектирани с главна цел устойчивост и удобство. Благодарение на иновативните си материали и конструкции, НАНИ осигурява продукти, които обещават възстановяващ сън и дълготрайност.

Двулицеви матраци ТЕД

ТЕД продължава да бъде лидер на пазара със своята изключителна линия от двулицеви матраци, включително популярният двулицев матрак ТЕД Фаворит Нова и луксозен двулицев матрак Matterra. Тези модели изпъкват с внимание към детайла, предлагайки несравним комфорт и издръжливост. С многообразие от размери, от 72/190 до 200/200, ТЕД осигурява идеалния избор за всеки, който търси съчетание от лукс, качество и функционалност в своя двулицев матрак.

Двулицев матрак Дормео с покет пружини

Двулицеви матраци в Mattro.net - цени и достъпност

В Mattro.net разбираме колко е важно за нашите клиенти да намерят перфектния двулицев матрак, който да отговаря на техните нужди за комфорт, без да надвишава техния бюджет. Затова предлагаме атрактивни цени за нашите двулицеви матраци, с отстъпки достигащи до -80%. Това прави възможността за закупуване на висококачествен матрак още по-достъпна, позволявайки на всеки да се наслади на лукса и удобството, което предлагат нашите продукти.

Евтини двулицеви матраци с високо качество

В Mattro.net, ние се стремим да предоставяме не само евтини двулицеви матраци, но и такива, които не правят компромис с качеството. Нашата селекция от продукти е проектирана да удовлетвори и най-взискателните вкусове, като в същото време предлага изключителна стойност за инвестицията.

Услуги за клиенти и безплатна доставка в Mattro.net

За нас в Mattro.net, пълното удовлетворение на клиента е приоритет. Разбираме отлично колко важно е вашето удобство, затова предлагаме безплатна доставка до всяка една точка в страната, включително до градове като Пловдив, Видин, София, Русе, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Сливен, Благоевград, Димитровград, Силистра, Разград, Шумен, Добрич, Стара Загора и много други. Нашата цел е да направим процеса на покупка колкото се може по-лесен и удобен за вас, гарантирайки, че вашата поръчка ще бъде доставена бързо и безпроблемно до вратата ви. 

В Mattro.net, ние сме ангажирани да предложим на нашите клиенти най-високото качество на двулицеви матраци (MATTRO, ТЕД, Блян, НАНИ, Магнифлекс и др.) на най-конкурентни и евтини цени, с добавената стойност на безплатна доставка до всяка точка в страната. С отстъпки до -80% и ангажимент към изключително обслужване на клиенти, ние сме на линия, за да ви съдействаме с избора на идеалния матрак, който да отговори на вашите нужди за комфортен сън. За повече информация или за да направите поръчка, моля свържете се с нас на телефон 0885 545 060. Открийте идеалния двулицев матрак за себе си сега и се насладете на здравословен и възстановяващ сън всеки ден.