Еднолицеви матраци

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 65 продукта

Филтри
-75% Еднолицев матрак Air Flex Plus - подарък възглавници
Еднолицев матрак Air Flex Plus
от 227,14 лв.
-75% Еднолицев матрак Stress Free
Еднолицев матрак Stress Free
от 286,40 лв.
-75% Еднолицев матрак Air Memory
Еднолицев матрак Air Memory
от 184,48 лв.
-75% Еднолицев матрак Air Plus Pocket  с възглавници подарък
Еднолицев матрак Air Plus Pocket
от 258,00 лв.
-75% Еднолицев матрак Еуфория Мемо
Еднолицев матрак Еуфория Мемо
от 256,09 лв.
-75% Еднолицев матрак Exotic
Еднолицев матрак Exotic
от 299,09 лв.
-70% Еднолицев матрак Air Bonel
Еднолицев матрак Air Bonel
от 153,74 лв.
-60% Еднолицев матрак Еуфория Мемо Кул Гел
Еднолицев матрак Еуфория Мемо Кул гел
от 257,75 лв.
-60% Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел
Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел
от 272,22 лв.
-60% Еднолицев матрак Венера Лукс Мемори
Еднолицев матрак Венера Лукс Мемори
от 202,22 лв.
-50% Еднолицев матрак Еуфория Покет
Еднолицев матрак Еуфория Покет
от 229,27 лв.
-50% Еднолицев матрак Еуфория Лукс
Еднолицев матрак Еуфория Лукс
от 263,78 лв.
-50% Еднолицев матрак Венера Лукс Кул Гел
Еднолицев матрак Венера Лукс Кул Гел
от 197,32 лв.
-50% Еднолицев матрак Европа Мемори Покет
Еднолицев матрак Европа Мемори Покет
от 237,30 лв.
-50% Еднолицев матрак Дъга
Еднолицев матрак Дъга
от 148,01 лв.
-50% Еднолицев матрак Lavender Cool Memory
Еднолицев матрак Lavender Cool Memory
от 313,09 лв.
-50% Еднолицев матрак Lavender Duo
Еднолицев матрак Lavender Duo
от 289,50 лв.
-50% Еднолицев матрак Силвър 7 зони
Еднолицев матрак Силвър 7 зони
от 288,00 лв.
-30% Еднолицев матрак Форест Флекс
Еднолицев матрак Форест Флекс
от 189,97 лв.
-30% Еднолицев матрак Форест Спринг
Еднолицев матрак Форест Спринг
от 166,30 лв.
-20% Еднолицев матрак Венера
Еднолицев матрак Венера
от 147,60 лв.
-20% Еднолицев матрак Венера Полифлекс
Еднолицев матрак Венера Полифлекс
от 163,58 лв.
-20% Еднолицев матрак Венера Лукс
Еднолицев матрак Венера Лукс
от 172,06 лв.
-20% Матрак Венера Лукс Пяна
Еднолицев матрак Венера Лукс Пяна
от 167,21 лв.

Еднолицеви матраци: Вашето решение за комфортен сън

Еднолицевите матраци представляват революционен подход в света на комфорта и съня, като се открояват със своята специфична конструкция, предназначена за употреба от едната страна. За разлика от традиционните двулицеви матраци, с необходимост от редовно обръщане за равномерно износване, еднолицевите модели са проектирани с вградена дървена рамка така, че да гарантират оптимална подкрепа и комфорт без необходимостта от подобна поддръжка.

Еднолицеви матраци Виденов, ТЕД, НАНИ, MATTRO и др

В зависимост от състава на модела еднолицев матрак, той може да включва както класически тип материали като бонел, така и по-иновативни материали като мемори пяна или покет пружини, които се адаптират към извивките на тялото, облекчават точките на натиск и спомагат за по-добър сън. Също така, те предлагат разнообразие от твърдости, което гарантира, че всеки може да открие точния матрак, отговарящ на индивидуалните предпочитания и нужди за сън. В крайна сметка, изборът на еднолицев матрак с възможност за добавяне и на повдигащ механизъм е инвестиция в здравето и благосъстоянието ви, осигурявайки ви не само спокойствие и комфорт във всяка нощ, но и практичност.

Еднолицеви матраци с покет пружини

Еднолицевите матраци с покет пружини представляват върхово постижение в технологията на спалните повърхности, като предлагат изключително ниво на комфорт и поддръжка. Всяка пружина в тези матраци е индивидуално опакована в свой собствен калъф, позволявайки им да работят независимо една от друга. Тази иновативна технология позволява по-добра адаптация към тялото, осигурявайки целенасочена поддръжка на различните области. Освен това, независимостта на пружините спомага за минимизиране на предаването на движение, което е идеално за двойки, тъй като обръщанията или движенията на единия партньор няма да нарушат съня на другия. С еднолицеви матраци с покет пружини, спите на повърхност, която се адаптира към вас, а не вие към нея.

Еднолицев матрак без пружини, с мемори пяна, с покет или бонел

Еднолицеви матраци без пружини

Всеки еднолицев матрак без пружини се отличават със своята способност да предостави безшумен и стабилен сън, благодарение на използването на солидни блокове от пяна или други непружинни материали, които образуват основата на матрака. Тази конструкция позволява равномерно разпределение на телесното тегло, значително намалява точките на натиск по тялото и разполага гръбнака в естествената му поза през цялата нощ. Еднолицев матрак без пружини е идеален за хора с алергии, тъй като не съдържа джобове, в които може да се събира прах и алергени. Освен това, еднолицев матрак без пружини често включва слоеве от мемори пяна или латекс, които добавят допълнителен слой на персонализиран комфорт, адаптирайки се към уникалните контури на тялото.

Еднолицеви матраци с мемори пяна

Еднолицевите матраци с мемори пяна са въплъщение на иновациите в спалната индустрия, предлагайки безпрецедентен комфорт и адаптивност. Мемори пяната, позната със своята уникална способност да запомня формата на тялото и да се нагажда към него, осигурява изключително ниво на поддръжка, като по този начин облекчава точките на натиск и предотвратява болка в ставите и мускулите. Еднолицеви матраци с мемори пяна са отлично решение за хора, които спят в различни позиции, тъй като пяната се адаптира към всяко едно движение, предоставяйки непрекъсната подкрепа и комфорт през цялата нощ. Допълнително, мемори пяната има терморегулиращи свойства, което помага за поддържането на комфортна температура по време на сън.

Производители на еднолицеви матраци

На пазара на еднолицеви матраци се предлага широк спектър от производители, всеки от които предлага уникални характеристики и предимства в своите продукти. Компании като матраци ТЕД, Mattro, НАНИ, Парадайс и други се стремят да отговорят на разнообразните необходимости и предпочитания на потребителите, като предлагат различни модели еднолицеви матраци, в това число и такива с мемори пяна, покет пружини или без пружини, както и многообразие от размери (72/190, 72/200, еднолицев матрак 82 х 190, 82/200, 90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, еднолицев матрак 160 х 200, 164/190, 164/200, 180/190, 180 х 200, 200 х 200) и нива на твърдост. Водещите имена в индустрията са познати със своето отношение към качеството, иновациите и клиентското удовлетворение.

Еднолицеви матраци Виденов, ТЕД, НАНИ, Парадайс

Еднолицеви матраци Тед

Сред еднолицевите матраци на ТЕД са модели Lavender Duo, Favourite Nova, и Silver Exclusive, открояващи се със своите уникални характеристики и предимства. Еднолицев матрак Фаворит Нова на матраци ТЕД е един от най-впечатляващите модели еднолицеви матраци - предлага изключителен комфорт и дълготрайност, благодарение на висококачествените материали и иновативната си конструкция, която гарантира оптимална поддръжка през цялата нощ. Silver Exclusive пък се отличава с луксозната си изработка и вградените антибактериални и антистатични характеристики, което го прави точен избор за хора търсещи здравословен сън в хигиенична среда. Всеки от тези модели на ТЕД е проектиран с мисъл за различните спални навици и изисквания, като се стреми да предложи удобство и качество.

Еднолицеви матраци Нани

Еднолицеви матраци НАНИ предлагат модели като Каспия Полифлекс, Понто, Каспия Мемори Покет (с мемори пяна и покет пружини). Каспия Полифлекс е известен със своята уникална полифлекс пяна, която предлага балансирана подкрепа и комфорт, адаптираща се към контурите на тялото. Каспия Мемори Покет комбинира покет пружини с мемори пяна, предлагайки най-доброто от двете технологии: персонализирана подкрепа от пружините и превъзходен комфорт от мемори пяната.

Еднолицев матрак Парадайс

Моделите Perla, Diplomat, и Diona отразяват ангажимента на марката към иновации и качество. Perla е изключително популярен сред потребителите поради своята уникална комбинация от мекота и подкрепа, осигуряваща безпроблемен сън нощ след нощ. Diplomat предлага усещане за лукс и комфорт, a Diona е разработен с акцент върху здравословния сън, предлагайки изключителна вентилация и поддръжка.

Допълнителни функции при еднолицевите матраци

В света на еднолицевите матраци, иновациите и допълнителните функции играят ключова роля за подобряване на качеството на съня и удобството на потребителите. От дървени рамки, които добавят стабилност, до иновативни повдигащи механизми за допълнително удобство и оптимизация на пространството, тези характеристики преобразяват традиционния матрак в многофункционален продукт, който обещава не само комфорт, но и практичност.

Еднолицев матрак с дървена рамка и повдигащ механизъм

Вградената дървена рамка към еднолицев матрак обединява традиционните методи на изработка с модерните нужди за устойчивост и поддръжка. Дървената рамка не само придава естетическа стойност на матрака, но и осезаемо увеличава неговата стабилност и дълготрайност. Възможността за добавяне на повдигащ механизъм към всеки еднолицев матрак е функция, която подобрява начина, по който оптимизираме спалното място. Този механизъм позволява лесното и безпроблемно повдигане на матрака, откривайки допълнително пространство за съхранение под него. Тази функция е идеална за малки жилища или стаи с ограничено пространство. Освен практическите си предимства, повдигащият механизъм добавя и елемент на удобство, улеснявайки почистването и поддръжката на пространството под леглото. Така, еднолицевите матраци с тази функция предлагат не само изключителен комфорт, но и интелигентно решение за оптимизация на домашното пространство.

Еднолицев матрак с повдигащ механизъм и вградена дървена рамка мнения

Еднолицев матрак с вградена дървена рамка и повдигащ механизъм - как да изберем точният за нас?

Изборът на подходящия еднолицев матрак изисква внимателно обмисляне на няколко ключови аспекта, за да се гарантира, че матракът отговаря на индивидуалните ви нужди за комфорт и подкрепа. На първо място, важно е да се вземе предвид желаната твърдост на матрака, която може да варира от мека до много твърда, в зависимост от личните предпочитания и спални навици. Следва да се обмисли и материалът на желания от вас еднолицев матрак, като мемори пяна, латекс или покет пружини, всеки от които предлага различни нива на комфорт и поддръжка. Размерът на матрака също е от главно значение, понеже трябва да се съобрази едновременно с размерите на спалнята и с личните изисквания за пространство при сън. Не на последно място, разгледайте допълнителните характеристики и иновации, като например еднолицев матрак с повдигащ механизъм или дървена рамка, които значително увеличават удобството и функционалността на вашето спално място. Взимайки предвид всички тези фактори, ще сте в състояние да направите своя информиран избор, който ще ви се отблагодари с години на комфортен и възстановяващ сън.

Цени и размери на еднолицеви матраци

Цените на еднолицеви матраци ТЕД, Mattro, НАНИ, Парадайс и всички останали производители могат значително да варират в зависимост от материалите, размер и допълнителните функции, които предлагат. Въпреки това, в Mattro.net ние разбираме значението на предлагането на висококачествени решения на достъпни цени. Затова сме горди да предложим и евтини еднолицеви матраци, с достигащи намаления до -75%, което прави възможността за закупуване на евтини еднолицеви матраци още по-привлекателна. Нашата селекция включва разнообразие от евтини еднолицеви матраци, които не допускат компромис с качеството, комфорта или дълготрайността.
За да отговорим на специфичните нужди на всеки клиент, всеки еднолицев матрак е наличен в разнообразие от размери, в това число 72/190, 72/200, 82 х 186, 82 / 190, 82/200, 90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, еднолицев матрак 160 / 200, 164/190, 164/200, 180/190, 180/200, до по-големи варианти като 200/200, покривайки всяко възможно изискване за пространство и комфорт. В допълнение, ние се гордеем с предлагането и на изработка в индивидуален размер на евтини еднолицеви матраци, също с намаления до -75%, гарантирайки, че качеството и луксът са достъпни за всички.

Евтини еднилицеви матраци

Еднолицев матрак с безплатна доставка и обслужване на клиенти

В Mattro.net, ние ценим удобството и задоволството на нашите клиенти толкова високо, колкото и качеството на нашите еднолицеви матраци (ТЕД, НАНИ, Парадайс, Mattro и др.), дори и по-евтини модели. Затова сме ангажирани с предоставянето на безплатна доставка за всички наши продукти, покривайки цялата страна, включително големи градове като Русе, Пловдив, София, Благоевград, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен, Перник и много други. Освен това, нашият екип за обслужване на клиенти е посветен на предоставянето на изключително ниво на консултация, готов да отговори на всички въпроси и да предложи професионални съвети за избора на идеалния матрак. Не се безпокойте да се свържете с нас на телефон за контакт 0885 545 060. Нашият екип ще ви помогне с всичко необходимо, за да намерите идеалния еднолицев матрак с бонел, мемори пяна, покет пружини, без пружини или др. за вашите нужди.