Детски непромокаеми протектори

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

4 продукта

Филтри
до -30% Непромокаем протектор за матрак Premium
Непромокаем протектор за матрак Premium
от 21,41 лв.
Непромокаем протектор за матрак - Блян
Непромокаем протектор за матрак - Блян
от 26,00 лв.
Непромокаем хавлиен протектор Easy
Непромокаем хавлиен протектор за матрак Easy
от 35,00 лв.
Непромокаем протектор за матрак с борд Natura Eucalypt
Непромокаем протектор за матрак с борд Natura Eucalypt
от 65,00 лв.

Непромокаеми протектори за детски матраци

Скъпи приятели на качествените и евтини матраци, на перфектните аксесоари за сън, днес, екипът ни от MATTRO.NET ви предизвиква с поредната колекция от първокласни детски продукти. Насочваме вниманието ви към нашите висококачествени непромокаеми протектори. В комбинация с вашите вече избрани евтини матраци за детето, протекторите са отлично решение, ако синът или дъщеря ви са все още малки, за да не допускат подмокряне  в леглото. Ето какво точно ще намерите в богатата ни гама от непромокаеми протектори.

Детски непромокаеми протектори - снимка категория

Детски протектори за матраци от различни производители

Започваме с вашата любима марка – матраци ТЕД. Този път обаче няма да ви предлагаме евтини матраци ТЕД, а техните страхотни непромокаеми протектори. Имате избор от два модела непромокаеми протектори ТЕД – непромокаем протектор КЛАСИК и непромокаем протектор Перфекта. В първия случай ще можете да изберете бюджетен вариант с високо качество и подчертан класически дизайн, а във втория – ще се насладите на нова технология в разработването на максимална защита от влага и инциденти в детското легълце.

Непромокаем протектор Cotton - снимка категория

MATTRO.NET разполага и с други предложения и марки непромокаеми протектори. Горещо ви съветваме да разгледате непромокаеми протектори Блян и непромокаеми протектори НАНИ. И в двата случая те чудесно ще се съчетаят с любимите ви матраци Блян или матраци НАНИ. Тези две български марки вече доказаха лидерските си позиции на пазара у нас, а и из цяла Европа, така че съвсем не ги подценявайте, ако имате спешна нужда от детски непромокаеми протектори за вашия дом, за приказната детска стая, която обзаведохте с толкова много любов.

И последно, но съвсем не по важност – представяме ви и превъзходната ни луксозна гама от непромокаеми протектори Магнифлекс. Това е една от най-качествените детски ниши на италианската компания. В секцията ни с непромокаеми протектори Магнифлекс, ние от MATTRO.NET имаме точно две универсални, но и много качествени предложения за вас:  модел Easy и модел Комфорт. Непромокаеми протектори Easy от Магнифлекс са със специална хавлиена повърхност, която позволява на кожата да диша и да поддържа нормална оптимална стайна температура, за да се избегне изпотяване и протриване. Непромокаем протектор с борд Комфорт от Магнифлекс пък е идеалният вариант за родителите, които търсят максимална защита, стабилност и удобство за детето. Ако искате да предоставите наистина най-доброто за своето мъниче, ние от MATTRO.NET можем горещо да ви препоръчаме луксозните модели непромокаеми протектори на Магнифлекс, но това съвсем не означава, че с ТЕД, Блян или НАНИ ще направите грешка. Напротив, те предлагат универсални решения за непромокаеми протектори и то на страхотно евтини цени! Разгледайте всичките ни дизайни и модели и се спрете на онзи, който смятате, че ще пасне изцяло на вашето дете и ще му осигури нужното спокойствие и комфорт по време на сън! Успешно и приятно пазаруване, приятели! MATTRO.NET очаква вашите поръчки!

loader
Зареждане...