ТОП МАТРАЦИ VERTHORA

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1 продукт

Филтри
Топ матрак VertheStrech
Топ матрак VertheStrech
от 425,00 лв.

ТОП МАТРАЦИ VERTHORA ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН СЪН

Топ матраци Verthora са продукти предлагащи се от производители Verthora, разработени по специална ортопедична система за сън. Тази така наречена Traction система се отличава със специфичните, профилирани ребра, по цялата повърхност на пяната. При допир на тялото с оребренията, специфичните ребра извършват движения с две противоположни посоки, което подпомага отпускането и разтягането на гръбнака. Това обтягане възстановява правилната позиция на тялото, подобрява анатомичността и подпомага отпускането на всички мускули. Всички топ матраци Verthora са подходящи за хора страдащи от заболявания на гръбначния стълб, кръста, подпомагат качеството на съня и други.

Топ матраци Verthora

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ТОП МАТРАК VERTHORA?

Първа и важна стъпка при закупуването на топ матрак е да вземете правилните размери. Добре е да измерите матрака си, за да бъдете наясно, какъв топ матрак е необходимо да закупите. Топ матраците се предлагат в стандартни единични размери 80/200, 82/190, 90/200, 100/200 и 120/200, също така и в дойни размери 140/200, 160/200, 164/190, 180/200 и 200/200. Но могат да се изработят и в размери различни от стандартните. Всеки продукт разполага с цена за кв. м. с която може да изчислите каква точно ще бъде цената на продукта, за вашият размер. Може да направите вашата поръчка по следните начини:

  Топ матраци Verthora - поръчка

  • на телефон 0885 545 060
  • чрез чат системата в сайта
  • на имейл office@mattro.net
  • поръчка директно през сайта

 

Ако размерът ви е различен от стандартните е необходимо да се свържете с нас на телефона, за да получите цена за вашият размер или в чат системата на сайта, където наш консултант ще отговори на всички ваши запитвания.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ТОП МАТРАЦИ VERTHORA

В Mattro.net всички продукти се доставят напълно безплатно до дома, включително и топ матраци Verthora. Доставката може да бъде извършена както в по-големите градове, като София, Бургас, Варна, Монтана, Русе, Кюстендил, Пловдив и други, така и до всеки друг град или село. Заложете на продуктите от Verthora и се насладете на здравословна и релаксираща почивка.

loader
Зареждане...