Боксспринг легла

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

14 продукта

Филтри
-50% Легло Stilo - ТЕД
Легло Stilo
от 1306,50 лв.
-40% Спалня Боксспринг Вариант 3
Спалня Боксспринг - вариант 3
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Боксспринг - вариант 2
Спалня Боксспринг - вариант 2
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Боксспринг вариант 1
Спалня Боксспринг - вариант 1
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Боксспринг
Спалня Боксспринг
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Боксспринг Рива - Graphite
Спалня Боксспринг Рива
от 1162,55 лв.
-40% Спалня Боксспринг Амира
Спалня Боксспринг Амира
от 1108,97 лв.
-40% Спалня Боксспринг Бали Grey
Спалня Боксспринг Бали
от 1148,05 лв.
-40% Спалня Боксспринг Спейс
Спалня Боксспринг Спейс
от 1143,74 лв.
Спалня Polaris Plus El
Моторно легло Polaris Plus El
от 3157,00 лв.
Спалня Galaxy
Спалня Galaxy
от 2858,60 лв.
Моторно легло Polaris El
Моторно легло Polaris El
от 2918,00 лв.
Спалня Bergen
Спалня Bergen
от 1624,80 лв.
Спалня Lund
Спалня Lund
от 1511,80 лв.

Боксспринг легла и спални от Mattro.net

Когато става въпрос за избора на спалня и легло, всички искаме то да бъде перфектно и да отговаря на всички наши изисквания.

В онлайн магазин Mattro.net ще откриете голямо разнообразие от спални и легла на различни производители, изработени с различни висококачествени материали, които да подобрят комфорта ви по време на сън, но и да се комбинират лесно с дизайна на вашата спалня.

Едни от най-предпочитаните модели спални, които набират популярност все повече, са именно Боксспринг леглата. Те са чудесен избор, защото биха ви спестили време, пари и нерви при избирането на ново обзавеждане за спалното ви помещение.

Боксспринг легла


Боксспринг леглата, са предпочитани пред останалите модели, защото те се предлагат заедно с включен в цената матрак и топ матрак. Производителите на луксозни боксспринг легла, матраци Mattro, предлагат богата гама от боксспринг легла, това са моделите Боксспринг Амира, Боксспринг Спейс и спалня Боксспринг, като при тях се предлага и избор на топ матрак, а също така и безплатен избор на дамаска, която е изработена от висококачествен текстил. Боксспринг леглата се предлагат и с включен механизъм, като повдигането на матрака е странично. Леглата разполагат с голямо подматрачно пространство, където може да съхранявате багаж, като по този начин ще си осигурите повече свободно пространство.

Боксспринг леглата на матраци ТЕД са изработени със стабилна и здрава конструкция. Това гарантира на потребителите дълготрайността им. Някои от луксозните моделите са изработени с моторно повдигане в областта на краката и главата, което ще ви донесе несравним комфорт и пълноценна почивка. Обикновено боксспринг леглата изработени от матраци ТЕД се предлагат с чекмеджета, където също може да съхранявате вещи и да спестите пространство, ако стаята ви е малка и няма достатъчно място.

Всяко едно боксспринг легло, закупено от онлайн магазин Mattro.net ще бъде доставено, напълно безплатно до посочен от вас адрес.

Зареждане...