Мебели

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

20 продукта

Филтри
-20% Холов ъгъл Рива
Холов ъгъл Рива NEW
от 1854,41 лв.
-20% Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 6
Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 6
от 2357,59 лв.
-20% Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 3
Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 3
от 2531,21 лв.
-20% Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 7
Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 7
от 2121,60 лв.
-20% Разтегателен диван Бари
Разтегателен диван Бари
от 926,40 лв.
-20% Разтегателен диван Торино
Разтегателен диван Торино
от 1080,00 лв.
-20% Холов ъгъл Смарт
Холов ъгъл Смарт
от 2199,19 лв.
-20% Диван Тимон - триместен
Диван Тимон
от 1010,40 лв.
-20% Разтегателен диван Атлас
Диван Атлас
от 1168,01 лв.
-20% Разтегателен диван Бруно
Диван Бруно
от 991,20 лв.
-20% Холов ъгъл Венера
Холов ъгъл Венера
от 1789,61 лв.
-20% Диван Комо
Разтегателен диван Комо
от 799,99 лв.
-20% Диван Монако
Диван Монако
от 1936,01 лв.
-20% Ъглов диван Милано
Ъглов диван Милано
от 2790,41 лв.
-20% Диван Бруклин - триместен
Диван Бруклин
от 1099,20 лв.
-20% Холов ъгъл Економик
Холов ъгъл Економик
от 1335,19 лв.
-20% Холов ъгъл Бруклин конфигурация 1
Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 1
от 2767,20 лв.
-20% Холов ъгъл Палермо
Холов ъгъл Палермо
от 2789,59 лв.
-20% Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 8 - разтегателен
Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 8
от 4099,99 лв.
-20% Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 2
Холов ъгъл Бруклин - конфигурация 2
от 3003,19 лв.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ МЕБЕЛИ

Диванът ви се е счупил или остарял? Имате нужда от нов фотьойл за дневната си? Решили сте да си купите холна гарнитура, за да преобразите стаята си? Или ви се искат нестандартни мебели, с които да изумите приятелите си? Имаме идеалното решение за вас. Онлайн магазинът, който е изключително популярен на пазара, mattro.net предлага не само матраци, легла и други спални аксесоари, но също така и различни мебели, сред които дивани, фотьойли, табуретки, холови гарнитури и други. Този онлайн магазин ви предлага бърза и безплатна доставка до Пловдив, София, Бургас, Варна, Стара Загора, Русе, Добрич, Шумен, Плевен, Сливен, Перник, Шумен, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Враца, Асеновград, Велико Търново, Габрово, Видин, Кърджали, Кюстендил, Казанлък, Търговище, Монтана, Ловеч, Разград, Димитровград, Карлово, Свиленград, Панагюрище, Тополовград, както и до всички други населени места в страната. Клиентите, които са избрали да закупят своите мебели от mattro.net остават изключително доволни и това се дължи на факта, че преди да бъде произведен които и да е продукт се провеждат множество задълбочени изследвания и проучвания както на съвременните технологии, тенденции и практики в тази сфера, така и на търсенето и предлагането на пазара, с цел да се открие какви са потребностите на потребителите и да могат те да бъдат задоволени. Следователно, всеки един продукт, който се предлага на сайта на mattro.net е висококачествен, издръжлив и стабилен, като ви предлага дългогодишно ползване и отлично съотношение цена/качество.

Холови гарнитури

ХОЛНИ ГАРНИТУРИ

Сред обзавеждането на домовете почти задължително фигурира холната гарнитура. Тя успява да оформи облика на всяко помещение и трябва да е стилна и да съвпада с останалата част от интериора, за да успее да създаде уют и красота. Именно затова трябва внимателно да прецените коя точно холна гарнитура да закупите, както и да решите кои цветови съчетания са най-подходящи.
За изработката на холни гарнитури се използват здрави корпуси, които гарантират стабилност и сигурност на конструкцията, както и дългогодишната ѝ употреба. Тези корпуси се съчетават с HR пяна, която е с висока еластичност и не се поддава на деформации. Дамаските също са висококачествени и дълготрайни, като при това притежават и стил, и елегантност.
Докато диваните са по-подходящи за малки стаи, холните гарнитури са отличен избор за по-просторни помещения. Те ще внесат в жилището ви изтънченост и елегантност, но трябва да подберете точния модел и цветова гама, които ще паснат на интериора ви и ще го допълнят.
Всяка една част от холните гарнитури, които се предлагат в mattro.net е безопасна както за хората, така и за околната среда. Продуктите са изработени, както вече казахме, след щателни проучвания, като при това са съблюдавани най-високите изисквания в сферата на производството на мебели. Тези холни гарнитури гарантират здравина, качество, стабилност, стил, елегантност и дълготрайност, като при това идват на достъпни за вас цени.

ДИВАНИ

Диванът е нещо, което присъства във всеки дом, като е изключително подходящ за малки и компактни помещения. Някога той е представлявал единствено допълнителна мебел, но днешните модели всъщност осигуряват мобилност, опция за спане и допълнително настаняване. Важно е диванът да е удобен и практичен, да можете да почивате и релаксирате на него и да представлява допълнителна възможност за спане, ако ви дойдат гости.
Диваните, които се предлагат на онлайн магазина mattro.net са изключително практични. Те съчетават удобство и комфорт с модерна изработка и стилен външен вид. Произходът им е доказано оригинален, като при производството им са съблюдавани всички стандарти за качество и безопасност, а материите са подбирани изключително внимателно. Някои от продуктите включват мемори пяна, която се нагажда към извивките ви и осигурява допълнително удобство, други са с естествена кожа или мобилна конструкция. При част от диваните може да се избере различна дамаска. Някои от продуктите имат дамаска, която е с цип и може да се сваля, за да се пере, без да е необходимо да търсите услугите на фирми за почистване. Диваните лесно могат да се местят (имат малки колелца за тази цел) или да се преобразуват в кресло.

Дивани

Видове дивани (според модела):

  • С ляв ъгъл
  • С десен ъгъл
  • Диван двойка
  • Диван тройка
  • Диван двойка с механизъм
  • Диван тройка с механизъм


Всеки материал, използван за производството на диваните, продавани в mattro.net, е внимателно проучен и съвестно подбран, с цел да се оптимизират качествата на продуктите. Многобройните пазарни проучвания са позволили да се създадат точно такива модели, каквито потребителите търсят. Клиентите остават изключително удовлетворени от характеристиките на диваните, предлагани на mattro.net, понеже те съчетават сигурност, стабилност, здравина, удобство, комфорт, стил и елегантност, като позволяват допълнително място за сън и почивка.

НЕСТАНДАРТНИ МЕБЕЛИ

Разбира се, ако искате да сте по-ексцентрични и екстравагантни, за вас са предвидени нестандартни мебели. Те са с марка ТЕД, понеже този производител създава не само превъзходни матраци, но и отлична мека мебел, сред която фигурират и нестандартните мебели, които ще добавят нотка иновативност и креативност към обзавеждането на дома ви. Биват създадени с първокласни материали, които са прецизно подбрани така, че да отговарят на абсолютно всички изисквания в индустрията и да съчетаят отлични характеристики, като една от тях е безопасност. С тези внимателно избрани материали и високотехнологичните си технологии, екипът на ТЕД произвежда нестандартни мебели, които са меки, удобни, комфортни, интересни и красиви, стилни и елегантни, стабилни и издръжливи, сигурни и дълготрайни. Нестандартните мебели, които се предлагат в mattro.net, са идеално решение за онези, които търсят креативно решение за разнообразяване и допълване на интериора на помещението си.

ФОТЬОЙЛИ

Много добро решение за хората с по-малко пространство у дома са разтегателните фотьойли. Тези удобни продукти са изключително компактни и предоставят допълнително място за сън и почивка, като така спестяват място, но същевременно ви дават повече пространство за спане. Могат да се използват не само у дома, но и в хижи, къщи за гости, мотели и хотели. Биват произведени от здрав корпус, който осигурява сигурност и стабилност, както и дълготрайност на продукта. Той е допълнен с HR пяна, която не само е с висока еластичност, но и е неподатлива на деформация. Към тези материали са добавени здрави дамаски, които са красиви, стилни, приятни на допир и дълготрайни.
Преди производството на който и да е продукт са били проведени разнообразни проучвания върху качеството на подбраните материали и съвременните технологии и техники в индустрията. Освен това са взети предвид желанията и нуждите на потребителите, така че разтегателните фотьойли да допаднат дори на най-претенциозните клиенти. Същевременно, цените на фотьойлите са абсолютно достъпни за всеки потребител, но това не е за сметка на качеството.

Фотьойли

ТАБУРЕТКИ

Докато може да комбинирате фотьойла си с холната гарнитура, да го купите самостоятелно или да не си закупите тази мебел, табуретките са едва ли не задължителни, особено за по-малките жилища. Табуретките заемат сравнително малко място и са много компактни, като отлично могат да запълнят пространството, да служат като място за сядане и като допълване на интериора. Могат да са отлично допълнение към визията на стаята ви и да създадат още по-красива атмосфера.
За изработване на продуктите се използва стабилен корпус, който е допълнен с високоеластичната HR пяна, която също е и неподатлива на никакви деформации. Дамаските са произведени от висококачествени материали, които не само са издръжливи, но освен това са изключително деликатни, приятни на допир и красиви.

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МЕБЕЛИТЕ ОТ MATTRO.NET

Първото нещо, което трябва да споменем, когато говорим за мебелите от mattro.net, е, че те са с изключително високо качество. Изградени са съгласно най-високите стандарти на индустрията за производство на мебели и ще задоволява изискванията на всички потребители. Произведени са от безопасни материали за хората и за околната среда, така че не бива навредили по никакъв начин на здравето ви.
След това идва здравината. Да, мебелите, които ще откриете в mattro.net, осигуряват превъзходна стабилност и здравина, благодарение на солидните корпуси от които са изградени. Затова можете да сте сигурни, че мебелите ви не само ще са стабилни и здрави, но и дълготрайни.
Естествено не бива да забравяме и удобството. То е от голямо значение, когато избираме мебели, и, разбира се, никой не би избрал продукти, които не са комфортни. Но потребителите нямат от какво да се оплачат в тази насока - всички мебели, които се предлагат на онлайн магазина mattro.net, са изключително комфортни и удобни.
Практичността също фигурира сред характеристиките на мебелите, които можете да закупите от mattro.net. Всички продукти са изключително функционални, особено диваните и разтегателните фотьойли, които предоставят допълнително място за сън и почивка, без да заемат прекалено много място (особено, когато става въпрос за фотьойли).
Стил и елегантност - това също са качества, които не бива да пропускаме да споменем, понеже всички мебели от mattro.net ги притежават. Дамаските са създадени от деликатни и приятни на допир материи, които са с отлични дизайни и могат да внесат уют, топлина, лукс, стил и елегантност в дома ви, но не забравяйте да съобразите цветовите гами и дизайна на дамаската със стила на интериора си.
Дълготрайност и издръжливост са още две от характеристиките на тези продукти, като това се постига, благодарение на използването на висококачествени и здрави материали. Корпусите на мебелите са стабилни и това води именно до тази висока издръжливост и възможността за дългогодишно ползване без промяна на свойствата и външния вид.
Заслужава си отново да повторим, че онлайн магазинът (който, между другото, е с напълно заслужена слава сред потребителите) mattro.net осигурява безплатна доставка на всички свои продукти до абсолютно всяко населено място в страната ни, като доставката се извършва за изключително кратко време.

Нестандартни мебели- матраци

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Мебелите са от изключително важно значение за всеки дом. Те не само са приятно допълнение към интериора, което може да внесе красота, стил и елегантност във всяко помещение, но освен това са практични и функционални вещи, които ще ви дадат още повече удобство, комфорт и място за спане и почивка (в случая с разтегателните фотьойли и диваните).
Холните гарнитури са подходящи за помещенията, които са с по-голям размер, докато фотьойлите са отличен избор за по-малки стаи, а табуретките, на свои ред, са най-добрият избор за най-малките помещения (въпреки че, естествено, могат да се използват в какъвто и да е размер помещения).
Mattro.net е силно популярен онлайн магазин, в който можете да откриете матраци, спални, легла, аксесоари за спалнята и други мебели, като дивани, фотьойли, холни гарнитури и табуретки. Осигурява бърза и безплатна доставка до всички градове и села в страната, а всички предлагани продукти са висококачествени и от реномирани марки. По този начин mattro.net ви гарантира, че ще получите първокласни продукти на сравнително ниски цени, но без да се лишавате от характеристики като здравина, стабилност, комфорт, удобство, стил, издръжливост и дълготрайност.
Всеки един продукт е изработен с най-съвременните технологии и най-новите тенденции в сферата за производство на мебели, като са следвани стандартите за безопасност и качество, което означава, че мебелите са не само висококачествени, но са и напълно безопасни и за хората, и за околната среда. Внимателният подбор на материалите и прецизното избиране на материите за дамаските също изключително много е подпомогнало създаването на продукти, които са едновременно здрави, стабилни, приятни на допир, стил и елегантност.

Разтегателни дивани

Според мненията на потребителите, виждаме, че продуктите наистина отговарят на обещанията. Силно положителните отзиви показват, че мебелите, продавани в mattro.net, са задоволили желанията и потребностите на потребителите и са им доставили точно онова, от което са имали нужда. Разбира се, това се постига чрез щателно пазарно проучване, за да се открият точните ниши, които трябва да бъдат запълнени. Благодарение на професионалните екипи, които са с дългогодишен опит и първокласна квалификация, и техният стремеж да се създадат превъзходни продукти се постига създаването на качествени, здрави, стабилни, сигурни, дълготрайни, удобни, стилни и елегантни мебели, които ще бъдат отлично допълнение към всеки дом. Ако ви е необходим нов диван, който да запълни празното място в стаята или да осигури допълнително пространство за сън; ако желаете да закупите холна гарнитура за дневната си, доверете ни се. Заедно ще изберем най-доброто за вас!

loader
Зареждане...