Детски легла

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

5 продукта

Филтри
-20% Детско легло Денис с еднолицев матрак
Детско легло Денис с еднолицев матрак
от 889,60 лв.
-20% Детско легло Теди
Детско легло Теди
от 710,40 лв.
-20% Детско легло Мелани с еднолицев матрак
Детско легло Мелани с еднолицев матрак
от 863,20 лв.
Легло Сандвич
Легло Сандвич
от 588,00 лв.
Двуетажно легло Масив
Двуетажно легло Масив
от 555,00 лв.

Детски легла - модели

За да се чувства детето ви спокойно, както в съня си, така и в играта си, детската стая е необходимо да съдържа добре подбрани мебели и по-точно легло. Избора на комфортно легло  за деца е от изключителна важност, за това трябва да бъдете добре информирани за това какви детски легла се предлагат на пазара.

Детски легла - модели

Видове детски легла


Двуетажни
Двуетажните легла са не само стилни, но и изключително удобни. Благодарение на този тип легла ще спестите повече пространство в стаята и ще осигурите на детето си повече място за игра. Все повече нашумяват легла, които имитират детска къщичка, повечето снабдени с пързалки и други забавни съоръжения за децата.  При момчетата този тип легло може да бъде под формата на кола, кораб и други.
 Детски легла - двуетажни

Легла тип сандвич
Този тип легло е добра алтернатива на два етажа, която също ще ви спести място. То представлява легло с издърпващ механизъм, от което излиза второ легло.  Такова е легло Сандвич на фирма Геномакс, което се предлага в размер 82/190. При него имате избор на цвят и е в комплект с матраци, които са изработени от висококачествени материали.

Легло СандвичЕдин от големите проблеми на родителите е, че постоянно се сблъскват с разхвърляната детска стая.  За това едни от най-предпочитаните детски легла са именно легла с място за съхранение. Този тип легла се повдигат с помощта на повдигащ механизъм. Тези модели се предлагат в различни размери, както стандартни, така и нестандартни. Ние в Mattro.net предлагаме различни модели детски легла с подматрачно пространство, където може да съхранявате дрехи, играчки и много други неща. Детско легло Теди е модел с изработен с дамаска в нежен цвят, който ще подхожда на всеки интериор. Модела е изработен от стабилна дървена конструкция и разполага с подматрачна рамка с повдигащ механизъм. Комфортното легло се предлага в размери 90/190 и 90/200, леглото е практично и не заема много място.

Детско легло Теди - ракла
Друг модел, който може да откриете в онлайн магазин Mattro.net е детско легло Пиколо. Тук при този модел отново има механизъм, но с помощта на този механизъм е добавен, за да можете с едно леко движение да разтегнете леглото и то да се превърне в удобно за сън легло. Размерите в които се предлага този модел са 80/200 и 90/200, и тук дамаската е изработена от мек на допир текстил.

Детско легло Пиколо

Ние от Mattro.net се грижим за здравословния и комфортен сън не само при децата, но и при всички останали потребители. За още по-голямо удобство на потребителите ние се грижим и за бързата, и точна доставка до входа на жилищната ви сграда. Разбира се доставката е напълно безплатна за всички населени места в страна.

Зареждане...