Матраци с покет пружини

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 70 продукта

Филтри
-75% Еднолицев матрак Stress Free
Еднолицев матрак Stress Free
от 286,40 лв.
-75% Двулицев матрак Air Plus Pocket с подарък възглавници
Матрак Air Plus Pocket
от 258,00 лв.
-75% Еднолицев матрак Air Plus Pocket  с възглавници подарък
Еднолицев матрак Air Plus Pocket
от 258,00 лв.
-75% Матрак Stress Free с подарък възглавници
Двулицев матрак Stress Free
от 344,87 лв.
-75% Еднолицев матрак Exotic
Еднолицев матрак Exotic
от 299,09 лв.
-75% Матрак Exotic
Матрак Exotic
от 299,09 лв.
-70% Матрак Green Life
Матрак Green Life
от 448,87 лв.
-70% Матрак San Mateo Memory
Матрак San Mateo Memory
от 309,53 лв.
-70% Матрак Еуфория Кул Гел
Матрак Еуфория Кул Гел
от 278,95 лв.
-70% Матрак Canella Life
Матрак Canella Life
от 400,78 лв.
-60% Двулицев матрак Lavender Duo
Матрак Lavender Duo
от 346,40 лв.
-60% Матрак My Cashmere
Матрак My Cashmere
от 296,40 лв.
-60% Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел
Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел
от 272,22 лв.
-50% Еднолицев матрак Еуфория Покет
Еднолицев матрак Еуфория Покет
от 229,27 лв.
-50% Еднолицев матрак Еуфория Лукс с подарък възглавници
Еднолицев матрак Еуфория Лукс
от 263,78 лв.
-50% Матрак Adry Cool Max
Матрак Adry Cool MAX
от 385,50 лв.
-50% Еднолицев матрак Европа Мемори Покет
Еднолицев матрак Европа Мемори Покет
от 237,30 лв.
-50% Матрак Organic с подарък възглавници
Матрак Organic
от 677,04 лв.
-50% Матрак Ergo Comfort
Матрак Ergo Comfort
от 591,50 лв.
-50% Еднолицев матрак Lavender Duo
Еднолицев матрак Lavender Duo
от 289,50 лв.
-35% Матрак Giotto Spring
Матрак Giotto Spring
от 705,90 лв.
-30% Матрак Duetto Comfort
Матрак Duetto Comfort
от 755,30 лв.
-30% Матрак Орто Баланс
Матрак Орто Баланс
от 398,30 лв.
-30% Двулицев матрак Nuvola
Матрак Nuvola
от 898,10 лв.

Матраци с покет пружини от Mattro.net

Pocket матраците са изградени от така наречените покет пружини, които са опаковани отделно в текстилно джобче. Те реагират независимо спрямо натиска, приложен в дадена област. Това води до по-добра индивидуална опора на спящия. Pocket пружините не се движат заедно, за разлика от традиционните бонел пружини. По този начин движенията на единия партньор, не нарушават съня на другия, защото този вид пружини реагират само на оказания натиск в конкретната зона, без да прехвърлят движението в други области на матрака, т.е. всяка пружина работи индивидуално, за да поддържа правилно тялото ви. Pocket матраците са особено подходящи, ако вие и партньорът ви имате голяма разлика в теглото или пък спите неспокойно и се въртите много по време на сън.

Матраци с покет пружини

Предимства на матраците с покет пружини

1. Независими движения - Всяка покет пружина реагира индивидуално на оказания върху нея натиск, като влияние оказва и теглото. Това позволява по-спокоен сън за всеки от партньорите, защото движенията на единия остават незабелязани за другия. 

2. Определена твърдост - Тъй като всяка пружина работи самостоятелно, тялото ви получава подходящата твърдост спрямо зоната, която оказва натиск.

3. Поддръжка на тялото - Pocket матраците се считат за най-комфортните матраци и са известни с това, че осигуряват постоянна, пълна подкрепа на тялото. В онлайн магазин Mattro.net се предлага гама от пружинни матраци в различни размери, на цени според вашия бюджет и с нивото на поддръжка, от което се нуждаете.

4. Облекчаване на напрежението - Тъй като покет пружините работят независимо, матраците с такова ядро поддържат тялото по-добре в сравнение със стандартните бонел пружини. Това допълва усещането за комфорт и облекчава натрупаното напрежение в тялото.

Матраци с покет пружини - предимства

Има ли значение броят на пружините?

На пазара се предлагат модели с различен брой пружини в състава. Колкото по-голям брой опаковани пружини има даден матрак, толкова повече комфорт и добра опора предлага той. Стандартният брой пружини е около 408 - 500 бр. кв./м., а при луксозните модели този брой е около 2000 бр. кв./м. По-големият брой пружини в състава на матрака не означава непременно, че той ще бъде по-удобен или по-твърд. Той оказва влияние що се отнася до поддръжката на тялото, а относно усещането за твърдост и комфорт голяма роля играят и допълнителните пластове мемори пяна или еластична пяна, които са вложени.

Подходящи ли са покет матраците при болки в гърба?

Този вид матраци са особено подходящи, ако страдате от болки в гърба и кръста, защото имат висока степен на ортопедичност. Точно защото са опаковани индивидуално, те реагират спрямо натиска и теглото на спящия, което подпомага по-доброто позициониране на гръбначния стълб. Важно е да се имат предвид и допълнителните слоеве в матрака, които също допринасят за необходимата поддръжка за зоната на гърба. 

Матраци с покет пружини - болки в гърба

Топ 5 на най-продаваните матраци с покет пружини

Онлайн магазин Mattro.net предлага широка гама от покет матраци онлайн. Независимо дали търсите евтин матрак или пък по-луксозен модел, ние може да ви предложим добър еднолицев или двулицев вариант. Предлагаме ви селекция от най-продаваните модели с индивидуални пружини. Всички те са на достъпна цена и могат да бъдат в дома ви до 2 работни дни с безплатна доставка за цялата страна.

Матраци с покет пружини - матрак Favourite Nova

Матрак Favourite Nova Orthopedic на матраци ТЕД

Това е двулицев модел, който обаче има и еднолицев вариант. Предлага 500 бр. независими пружини на кв.м, които осигуряват 7 зони на комфорт. Матракът официално е регистриран и като медицинско изделие, което го прави отлично решение при болки в гърба, кръста или ставите, както и при други здравословни проблеми. Моделът предлага средна степен на твърдост.

Матраци с покет пружини - матрак Green Life

Матрак Green Life на матраци MATTRO

Екологичен двулицев матрак, изработен изцяло от безвредни за организма материали. Моделът предлага две страни с различно усещане и средна степен на твърдост. Матрак Green Life е подходящ за цялото семейство, включително и за деца.

Матраци с покет пружини - матрак Каспия Visko

Матрак Каспия Мемори Покет (Каспия Visco Pocket) на матраци НАНИ

Този модел е отличен вариант за почитателите на по-меки матраци, защото е среден към мек модел. Той има вградена метална подматрачна рамка и антибактериална дамаска със сребърни нишки. 

Матраци с покет пружини - матрак Lavender Duo

Матрак Lavender Duo на матраци TED

Ако заспивате трудно или страдате от хронично безсъние, този модел е изключително подходящ за вас, защото има деликатен и успокояващ лавандулов аромат. Матракът е по-мек модел и се предлага и в еднолицев матрак с вградена рамка. Системата от мулти покет пружини предлага 408 бр. на кв.м. независими опорни точки.

Матрак San Mateo Memory

Матрак San Mateo Memory на матраци MATTRO

Антибактериален и антиалергичен матрак с обработена дамаска с Алое Вера, който предлага средна степен на твърдост. Ако търсите матрак на достъпна цена и сваляем калъф с цип, който да предлага средно ниво на твърдост, този модел е точно за вас.

Матраци с покет пружини - топ цени

Разгледайте широката гама от пружинни матраци с Pocket система на популярни и доказани производители като ТЕД, НАНИ, матраци MATTRO, Парадайс, Вики, Хегра и други и поръчайте с безплатна доставка онлайн на Mattro.net. Очакваме ви и на тел. 0700 200 22, 032/815 979 или 0885 545 060.