Топ матраци с латекс

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

4 продукта

Филтри
-35% Топ матрак с латекс ЕКОН
Топ матрак с латекс ЕКОН
от 228,16 лв.
-35% Топ матрак Натура
Топ матрак Натура
от 319,80 лв.
Топ матрак Алое Вера
Топ матрак Алое Вера
от 388,00 лв.
Топ матрак 3D
Топ матрак 3D
от 316,00 лв.

Топ матраци с латекс - къде се използват?

Освен комфортен матрак, подходяща възглавница и топла завивка за спокоен и пълноценен сън съществува още един продукт, на който трябва да обърнете по-специално внимание - топ матракът. Топ матраците са продукти за съня, които намират все по-голямо приложение във всеки един дом. Тяхното основно свойство е да възвърнат комфорта на стария матрак или диван и да ви осигурят спокоен сън.

Топ матраци с латекс

На пазара ще откриете много модели топери, изработени от различни материали: мемори пяна, полиуретанова пяна, високоеластияна пяна и такива от латекс. Височината на топ матраците варира в рамките от 3 до 9 см. Моделите, който са в рамките на 3-4 см се препоръчват за леки корекции на стария матрак, а тези които са по-високи ще спомогнат както за вашия личен комфорт, така и за изглаждане на неравностите по матрака или дивана. В продуктовия каталог на всеки един производител, ще откриете най-малко един модел топер. Във виртуален магазин за матраци, топери, възглавници и различни артикули за сън, място заемат моделите на производители: матраци Латекс ЕКОН, ТЕД, Mattro, НАНИ, БЛЯН, матраци Magniflex и много други.

Спецификации на топ матраци с латекс

Латексът е естествен материал, който се добива от сока на дърво Havea Brasiliensis, по познато като каучук. Най-отличителната черта на латекса е невероятната му гъвкавост и еластичност. Структурата му позволява разтягане - до 200%, без това да променя първоначалните му свойства и специфики. Това го прави все по-предпочитан материал в изработка на матраци, топери, възглавници и детски продукти.

Топ матраци с латекс - снимка

Защо да заложим на топ матраци с латекс?

Топ матраците с латекс предлагат истински невероятно усещане по време на сън. Това е така, защото латексът мигновено отговаря на извивките на тялото и осигуряват правилна позиция по време на сън. Освен всичко това, отворената структура на материала осигурява непрекъсната циркулация на въздуха. По този начин се постига проветрение и не се позволява появата на влага, прах или вредни микроорганизми. Представяме ви едни от най-търсените топ матраци с ядро от латекс са:

Топ матрак с латекс ЕКОН - ядро от 100% латекс, външен и вътрешен калъф, средна степен на твърдост, антиалергичен

Топ матрак Латекс - сърцевина от латекс, 3D лента, подходящ за всички матраци

Топ матраци с латекс - безплатна доставка

Поръчайте още сега топ матраци с латекс на СТРАХОТНИ цени и с БЕЗПЛАТНА доставка от онлайн магазин Mattro.net!

Ако старият ви матрак е неудобен, но все още не искате да го сменяте, изберете топ матрак с латекс. Той със сигурност ще върне комфорта и ще ви предостави пълноценна почивка. Латексовите топ матраци, които ще откриете в интернет магазина, се предлагат във всеки стандартен размер и могат да се изработят и по индивидуален такъв. Направете вашия избор и се възползвайте от безплатна доставка до всеки един адрес на територията на цялата страна!

Зареждане...