Матраци Магнифлекс

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

13 продукта

Филтри
Матрак Paradiso by Pierre Cardin
Матрак Paradiso by Pierre Cardin
от 879,00 лв.
Матрак Maestro Dual
Матрак Maestro Dual
от 2925,00 лв.
Матрак Riviera by Pierre Cardin
Матрак Riviera By Pierre Cardin
от 1089,00 лв.
Матрак Diamante Dual
Матрак Diamante Dual
от 2489,00 лв.
Матрак Virtuoso
Матрак Virtuoso
от 5800,00 лв.
Матрак Comfort Dual
Матрак Comfort Dual
от 1499,00 лв.
Матрак Armonia Dual
Матрак Armonia Dual
от 2489,00 лв.
Матрак Silvercare
Матрак Silvercare
от 729,00 лв.
Матрак Massaggio Deluxe
Матрак Massaggio Deluxe
от 999,00 лв.
Матрак Magnicool Gel
Матрак MagniCool Gel
от 1569,00 лв.
Матрак Magnistretch sport
Матрак Magnistretch sport
от 1335,00 лв.
Матрак Magnistretch
Матрак Magnistretch
от 1949,00 лв.
Матрак Vivo
Матрак Vivo
от 599,00 лв.

МАТРАЦИ МАГНИФЛЕКС ОТ MATTRO.NET

Марката матраци Magniflex е позната не само в страната ни, но и другаде по света, като синоним за качествен матрак. Тези продукти можете да откриете в онлайн магазина mattro.net, където се продават матраци, подматрачни рамки и други аксесоари за спалнята. Този онлайн магазин отдавна се е утвърдил в тази област, така че е абсолютно нормално матраците Magniflex да се продават тук. Продуктите Магнифлекс получават много положителни отзиви от своите клиенти. Това е допълнителен показател за тяхното качество, а чувството им за комфорт е несравнимо, като същевременно са с изтънчен италиански дизайн. За да може да се предложи най-добрия възможен продукт на всеки клиент, всички детайли са внимателно премислени и изследвани. Освен това, екипът на Magniflex провежда множество проучвания на пазара, за да проследи не само търсенето и предлагането, но и да открие най-съвременните технологии в областта на производство на матраци, както и най-висококачествените материали. Положени са много усилия и е вложен много труд, за да може всеки един матрак Магнифлекс да бъде на най-високото възможно ниво и да донесе възможно най-качествен сън.

Матраци magniflex - лого

Матраци Магнифлекс се зараждат през 20-ти век и, по-точно, през 60-те му години. Основателят им се казва Джулиано Магни, а неговата фирма натрупва все повече опит през годините, което води до все по-добри продукти. Днес над милиард потребители са се възползвали от матраците Магнифлекс. Тези продукти могат да се открият на повече от 90 пазара по целия свят и успяват да удовлетворят всички изисквания, дори и на най-капризните потребители.
Стандартите за качество във фирмата на матраци Magniflex са много високи. Същевременно обаче компанията се грижи и за околната среда, като използват соларни панели за намаляване на вредните емисии на въглероден диоксид. Притежават сертификат, който гарантира, че продуктите са изработени без никаква вреда на околната среда и хората, от чисти материали. Освен това матраци Магнифлекс въвеждат и системата за пакетиране на матраци чрез навиване на руло, което води до по-удобно и лесно транспортиране. Този метод е патент на фирмата. Важно е да се отбележи, че е добре да се изчака от 24 до 48 часа след развиване на матрака, преди да се спи на него. По този начин се избягват каквито и да били нежелани деформации.

Матраци magniflex - Италия

За изработката на всеки един матрак Магнифлекс се използват единствено 100% италиански материали. По този начин се допринася за удобството и уюта, които ще получи всеки потребител. Тази фирма изключително много държи на лукса и на детайлите, като винаги постига най-високо ниво на комфорт и качество. Екипът на матраци Магнифлекс е съставен от висококвалифицирани професионалисти, които имат изключително иновативни идеи и изгарят от желание да създадат съвършените продукти. Те използват най-различни видове материи и висококачествени материали, за да задоволят всички желания на клиентите си. Техните продукти са с новаторска структура и притежават несравними характеристики. Онлайн магазинът mattro.net осигурява безплатна доставка на всички техни модели до всяко едно населено място на България.

ХАРАКТЕРИСТИКИ, ПРОИЗВОДСТВО, ЦЕНИ НА МАТРАЦИ МАГНИФЛЕКС

Двулицевите матраци Магнифлекс са произведени в съответствие с най-високите стандарти. Използват се единствено екологично чисти 100% италиански материали, които са с превъзходни характеристики, за да осигурят на клиентите най-добрата възможна среда за сън. И под най-добрата, се разбира не само комфортна (макар че това е задължително качество, което притежава всеки един матрак Магнифлекс), но и здравословна. За ядра на матраците се използват предимно структури с отворени клетки. Но какъвто и вид да е ядрото на даден матрак, Магнифлекс използват само такива материали, които осигуряват максимална проветривост. Това навлизане на въздуха в ядрото на всеки матрак създава свободна от бактерии и акари среда, в която също така не се образува и мухъл. Това води до по-здравословна среда на сън, която допълнително е подсилена от противоалегричните свойства на някои от материите, така че матраците да са подходящи за всеки. Освен това, матраците Магнифлекс са ортопедични и анатомични. Те помагат на гръбначния стълб да заеме правилната позиция по време на сън, като също така разпределят равномерно тежестта на тялото по цялата си повърхност, за да осигурят отпускане на тялото, което предотвратява схващания и болка. Тоест, можете да се доверите на Матраци Магнифлекс, че ще ви дадат една здравословна и удобна среда за качествен сън, от който ще се събудите напълно отпочинали. Мекотата и нежността на материите, използвани за дамаска, са изключително приятни за кожата и осигуряват допълнително удобство и лукс. Цените на повечето матраци Магнифлекс са напълно достъпни за всеки потребител, като същевременно има няколко модела, които са на малко по-високи цени.

Матраци magniflex - възглавница

РАЗМЕРИ НА ДВУЛИЦЕВИ МАТРАЦИ МАГНИФЛЕКС:

 • 82х190 см
 • 90х190 см
 • 90х200 см
 • 120х190 см
 • 120х200 см
 • 140х200 см
 • 144х190 см
 • 150х200 см
 • 160х200 см
 • 164х190 см
 • 164х200 см
 • 180х200 см
 • Нестандартни размери, според желанието на клиента

Матраци magniflex - dual core

Разнообразието от размери на матраци Magniflex е само едно от множеството им привлекателни качества. Всеки модел матрак Магнифлекс е на изключително високо качество, като същевременно е изработен от чисти материали и с грижа за околната среда. Осигурени са прекрасни характеристики, като ортопедичност, анатомичност, проветрива среда в ядрото на матрака. По този начин екипът на фирмата постига антиакарни и антибактериални свойства, което означава по-чиста и по-здравословна среда на сън. Но освен това продуктите притежават и противоалергични свойства, което ги прави подходящи дори и за хора, страдащи от алергии или проблеми с дишането. Цените на матраци Магнифлекс са достъпни и съобразени с пазара, като същевременно качествата на тези продукти далеч превишават цената. Удобната и комфортна среда на сън, която осигуряват моделите на Magniflex, е също така и луксозна, и нежна към кожата ви. Двулицевите матраци Магнифлекс изискват да се използва подматрачна рамка. Всеки един матрак е снабден с гаранция от няколко години, но в повечето случаи тя дори няма да ви е нужна, понеже всеки един модел е висококачествен и издръжлив, и ще ви служи дълги години, без да промени отличните си характеристики нито на йота. Що се отнася до качество, матраци Магнифлекс определено са сред най-добрите. Като използва най-модерните съвременни технологии за производство и подбира само висококачествени и здравословни 100% италиански материали, екипът на матраци Magniflex създава продукти, които се грижат за спокойния и здравословен сън на клиентите, като им позволяват напълно да се отпуснат и да се насладят на лукс и удобство.

Зареждане...