Матраци Магнифлекс

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

14 продукта

Филтри
-20% Матрак Armonia Dual
Матрак Armonia Dual
от 1991,21 лв.
-15% Матрак Maestro Dual
Матрак Maestro Dual
от 2486,26 лв.
-10% Матрак Magnicool Gel
Матрак MagniCool Gel
от 1412,10 лв.
-10% Матрак Paradiso by Pierre Cardin
Матрак Paradiso by Pierre Cardin
от 791,10 лв.
-10% Матрак Naturcomfort Deluxe
Матрак Naturcomfort Deluxe
от 1241,10 лв.
-10% Матрак Riviera by Pierre Cardin
Матрак Riviera By Pierre Cardin
от 980,10 лв.
-10% Матрак Vivo
Матрак Vivo
от 539,10 лв.
Матрак Diamante Dual
Матрак Diamante Dual
от 2489,00 лв.
Матрак Virtuoso
Матрак Virtuoso
от 5800,00 лв.
Матрак Comfort Dual
Матрак Comfort Dual
от 1499,00 лв.
Матрак Silvercare
Матрак Silvercare
от 729,00 лв.
Матрак Massaggio Deluxe
Матрак Massaggio Deluxe
от 999,00 лв.
Матрак Magnistretch sport
Матрак Magnistretch sport
от 1335,00 лв.
Матрак Magnistretch
Матрак Magnistretch
от 1949,00 лв.

Матраци Магнифлекс от Mattro.net

Магнифлекс е световно признат италиански производител на луксозни матраци, известен с иновациите, високото качество на своите продукти и множеството положителни мнения и отзиви от потребители. Стремежът към перфектност и употребата на висококачествени материали са превърнали матраци Магнифлекс в предпочитана марка за всеки, който търси комфорт и изисканост в съня. В България, Магнифлекс бързо набира популярност, благодарение на уникалното съчетание от стил, функционалност и дълготрайност, което предлагат техните матраци. Освен това, устойчивото развитие и отговорните практики при производството допълнително увеличават привлекателността на тези продукти сред българските потребители, които ценят както качеството, така и екологичността на покупките си.

Център за матраци Магнифлекс (Magniflex) цена и мнения

Матраци Magniflex - характеристики

Матраци Магнифлекс (Magniflex) са известни със своите ортопедични и анатомични свойства, които ги правят изключително предпочитан избор според мнения на потребителите, търсещи здравословен и възстановяващ сън. Ортопедичните италиански матраци Магнифлекс са проектирани така, че да осигуряват оптимална подкрепа на гръбначния стълб и да облекчават точките на натиск по време на сън, благодарение на усъвършенстваните технологии и иновативни материали. Сърцевината на тези матраци често е изработена от висококачествена пяна, която предлага идеална балансирана поддръжка. Много от моделите включват и слой мемори пяна, която допълнително увеличава комфорта чрез адаптиране към формата на тялото и осигуряване на персонализирана поддръжка. Тази комбинация от материали не само подобрява качеството на съня, но и спомага за намаляване на болките в областта на шията и гърба. Ортопедичен матрак Riviera by Pierre Cardin на Магнифлекс е точно такъв модел - с добавена мемори пяна в състава и един от най-предпочитаните по мнения на клиенти.

Матраци Магнифлекс - размери и спецификации

Матраци Магнифлекс се предлагат в разнообразие от размери (82/190, 90/190, 90/200, 120/200, 140/200, матрак Магнифлекс 160/200, 164/190, 164/200, 180/200 и 200/200), отговарящи на широк спектър от потребителски нужди, положителни мнения, а често и с намалена цена. Налични са както стандартни размери матраци, така и нестандартни, които могат да бъдат адаптирани според специфичните изисквания на клиента, правейки тези матраци Магнифлекс подходящи за всяко легло и спално пространство.
Един от най-значимите аспекти на матраците Магнифлекс е уникалният им метод на доставка на руло. Тази технология не само гарантира лесното и безопасно транспортиране на матраците от фабриката до вашия дом, но и улеснява самия процес на монтаж. Матраците се доставят в компактна форма, като се развиват лесно до своите оригинални размери след разопаковането, без да компрометират своите качества и комфорт. Това прави процеса на настаняване в новото жилище или преустройството на спалнята значително по-прост и удобен.

Матрак Магнифлекс 160 200, цена Метро, Кауфланд, Практикер

Матраци Магнифлекс - намалени цени и промоционални оферти

В Mattro.net се грижим нашите клиенти да имат достъп до луксозни ортопедични и анатомични матраци Магнифлекс на изключителни цени. Регулярно предлагаме промоционални оферти, включващи намаления до -20% на различни модели. Тези промоции се обновяват всеки месец, като дават възможност на клиентите да закупят висококачествени италиански матраци Магнифлекс на още по-привлекателни цени.
Освен примамливите намаления, Mattro.net предоставя и допълнително предимство в лицето на безплатна доставка за всички клиенти на територията на страната (Плевен, Разград, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Силистра, София, Кърджали, Перущица, Ловеч, Видин, Хасково, Добрич, Свиленград, Русе, Монтана, Бургас, Пазарджик, Перник, Пловдив, Габрово, Търговище, Ямбол, Казанлък, Сливен, Варна и всяко друго населено място в страната). Тази услуга гарантира не само удобство, но и допълнителни икономии, тъй като клиентите не се обременяват с допълнителни разходи за транспорт. Безплатната доставка е идеално допълнение към промоционалните ни оферти, правейки покупката още по-изгодна и желана.

Ортопедичен матрак Магнифлекс - отзиви и мнения от клиенти

Матраци Магнифлекс, предлагани в Mattro.net, са получили множество положителни отзиви и мнения от доволни клиенти. Потребителите споделят, че усещането за лукс и комфорт, което матраците предоставят, значително подобрява качеството на съня. Много от клиентите акцентират на високото качество на материалите и изключителната издръжливост на продуктите. Множеството от мнения и отзиви често подчертават колко впечатляващо е как ортопедични матраци Магнифлекс (Magniflex) поддържат гръбнака оптимално и предлагат подкрепа през цялата нощ и всичко това на достъпна цена.

Матраци Магнифлекс магазини, мнения и отзиви

Матраците Магнифлекс от Mattro.net са идеалният избор за всеки, който търси съчетание между лукс и комфорт. Създадени от висококачествени материали и проектирани да отговарят на най-високите стандарти за качество и удобство, тези матраци предоставят несравнимо усещане за отмора и релаксация. Насърчаваме ви да разгледате нашия пълен каталог на продукти на Mattro.net и да се възползвате от нашите текущи промоции и безплатната доставка. За допълнителни въпроси или за поръчка, моля, свържете се с нас чрез телефон на номер 0885 545 060 или изпратете запитване на електронната ни поща на office@mattro.net. Нашата клиентска поддръжка е на разположение, за да предостави персонализирана помощ при избора на най-подходящия за вас продукт.

loader
Зареждане...