Матраци НАНИ

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

21 продукта

Филтри
-20% Матрак Dream Box
Матрак Dream Box
от 335,21 лв.
-15% Еднолицев матрак Каспия Полифлекс
Еднолицев матрак Каспия Полифлекс
от 262,66 лв.
-15% Матрак Тирена Флекс
Матрак Тирена Флекс
от 228,65 лв.
-15% Матрак Сирена Мемори
Матрак Сирена Мемори
от 433,50 лв.
-15% Матрак Бахама Мемори Duo Lux
Матрак Бахама Мемори - Duo Lux
от 754,80 лв.
-15% Матрак Duo Comfort
Матрак Duo Comfort
от 330,65 лв.
-10% Матрак Модена
Матрак Модена
от 357,30 лв.
Еднолицев матрак Понто
Еднолицев матрак Понто
от 200,00 лв.
Еднолицев матрак Каспия Pocket Spring
Еднолицев матрак Каспия Pocket Spring
от 350,00 лв.
Еднолицев матрак Каспия Мемори Покет
Еднолицев матрак Каспия Мемори Покет
от 443,00 лв.
Матрак Сирена Ултрафлекс
Матрак Сирена Ултрафлекс
от 423,00 лв.
Матрак Сирена Фреш Мемори
Матрак Сирена Фреш Мемори
от 613,00 лв.
Матрак Аруба
Матрак Аруба
от 359,00 лв.
Матрак Лаго
Матрак Лаго
от 743,00 лв.
Матрак Сирена Мемори Дуо Флекс
Матрак Сирена Мемори Дуо Флекс
от 698,00 лв.
Матрак King Line Cool Memory
Матрак King Line Cool Memory
от 1426,00 лв.
Матрак Аруба Мемори Хибрид
Матрак Аруба Мемори Хибрид
от 589,00 лв.
Матрак King Line Prince & Princess
Матрак King Line Prince & Princess
от 1426,00 лв.
Матрак Хавай
Матрак Хавай
от 978,00 лв.
Матрак Аруба Мемори
Матрак Аруба Мемори
от 502,00 лв.
Матрак Air Gel
Матрак Air Gel
от 449,00 лв.

МАТРАЦИ НАНИ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ОТ MATTRO.NET

Матраци НАНИ са сред най-добрите фирми производителки на матраци в България. В  Mattro.net ще намерите разнообразната им гама от продукти, която включва първокласни матраци, изработени с грижа за вашето здраве и сън. Всеки един матрак НАНИ бива прецизно създаден с високотехнологични свойства и първокласни производственни материали, като производителят е винаги в крак с най-съвременни подобрения в сферата на изработката на матраците.
Фирмата Паралел ЕООД, която е остановена в Севлиево, е отговорна за произвеждането на матраци с марката НАНИ и изпълнява задълженията си изключително прецизно.

Матраци НАНИ - лого

Едностранните матраци НАНИ, както и двустранните матраци с марка НАНИ, са от първо качество и невероятно популярни на пазара. Фирмата производителка има складови бази във Варна, Пловдив, София, Бургас и други градове, като матраци НАНИ лесно можете да си закупите и в Русе, Добрич, Стара Загора, Сливен, Плевен, Перник, Ямбол, Шумен, Пазарджик, Благоевград, Хасково, Велико Търново, Габрово, Враца, Видин и Асеновград, но mattro.net предлага доставка на matraci NANI и до всяко друго населено място в страната. Марката разполага с доста сертификати зна матраците за качество, които гарантират отличните характеристики на продуктите.

Матраци НАНИ, Matraci NANI

МАТРАЦИ НАНИ - ЕДНОЛИЦЕВИ И ДВУЛИЦЕВИ МОДЕЛИ

Всички НАНИ матраци и еднолицеви и двулицеви, са от първокласни материали, които са подбрани не само за удобство и комфорт, но и заради изключителните си анатомични и ортопедични характеристики. Произвеждат се матраци и с непружинни, и с пружинни ядра, като се влагат и други материали, за да се подобри качеството на отмора и съня ви. Например, материалите Ковафоъм и Мемори пяна, английски конци, жакардови дамаски, материалът Ултрафлекс и други.
И едностранните, и двустранни матраци НАНИ са пригодени за всички хора - без значение от телосложението или теглото им. Всеки един НАНИ матрак ще успее да ви дари с незабравими спокойни нощи. Освен това, нани матраците са проветриви, анти-акарни, анти-бактериални, анатомични, антиалергични, удобни и ортопедични. Те съчетават качествата на разновидните първокласни материали, събрани специално за получаването на неповторими матраци, поради което мненията за двулицевите матраци НАНИ са много високи.
Фирмата внимателно проучва пазара, за да прецени какво точно искат потребителите. Дългогодишните проучвания са показали също така и кои са най-обичаните и най-полезни за здравето продукти, така че матраци НАНИ са произвеждани точно от тях. Тази фирма се съобразява с изискванията и желанията на клиентите си и изработва матраци и продукти за спалнята на достъпни цени, което е още един плюс при избора на матрак НАНИ.
НАНИ винаги държат на добрия вкус и на удобството на клиентите. Произвеждат матраци, които да комбинират грижа за здравето, комфорт и отлична визия, така че купувачите да останат доволни във всяко едно отношение. Марката матраци НАНИ е прословута с превъзходните компоненти, които влага във всеки един свой продукт. Именно затова можете да сте сигурни, че получавате първо качество матрак, който ще издържи дълго и ще ви служи страхотно. Всеки матрак НАНИ може да се похвали с множество предварителни проучвания, които гарантират високото му качество. Както казахме, не е за пренебрегване и достъпната цена на еднолицевите и двулицеви матраци НАНИ.

МАТРАЦИ НАНИ - ПРЕДИМСТВА

 • Ортопедичност
 • Анатомичност
 • Различни степени на твърдост
 • Издръжливост
 • Дълготрайност
 • Комфорт
 • Удобство
 • Отличен външен вид
 • Анти-бактериална, антиакарна и проветлива среда
 • Анти-алергични материали
 • Отлична поддръжка за гръбначния стълб
 • Достъпна цена
 • Множество размери

Това, естествено, е само малка част от удоволствието, което предоставя всеки един матрак НАНИ. Тези продукти са висококачествени и са обичани от българския потребител. Продуктовата гама е изключително разнообразна и съдържа модели за всеки вкус. Дългогодишните проучвания, внимателното подбиране на материалите, първокласната технология и грижата за здравето, които полага фабриката на матраци НАНИ не остава неоценена от клиентите, които са изключително доволни от покупката си на който и да е НАНИ матрак, тъй като всички те са превъзходни и първокачествени.
Матраците на НАНИ се предлагат с различна дебелина, като някои могат да бъдат изработени и в нестандартни размери. Осигурена им е дългогодишна гаранция, до която обаче няма да се наложи да прибегнете, понеже продуктите са много издръжливи. Двулицевите матраци НАНИ имат нужда от подматрачна рамка, като можете да закупите такава от същия производител, заедно с множество други аксесоари за спалнята.
Превърнете нощите си в блаженство, топлина, уют и комфорт с продуктите от каталога на матраци НАНИ, които са толкова чудесни, че няма да ви се иска да станете от леглото. Доверете се на дългогодишните традиции и множеството проучвания и изследвания на пазара, които е направил производителя, за да събере информация за най-добрите и качествени продукти и за желанията на потребителите

 

Матраци НАНИ - снимка Matraci NANI


МАТРАЦИ НАНИ - РАЗМЕРИ, В КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ

 

Размери с

дължина

190 см

 

Размери с

дължина

200 см

72 х 190 см   82 х 200 см
82 х 190 см   90 х 200 см
90 х 190 см   100 х 200 см
114 х 190 см   120 х 200 см
120 х 190 см   140 х 200 см
140 х 190 см   144 х 200 см
144 х 190 см   160 х 200 см
160 х 190 см   164 х 200 см
164 х 190 см   180 x 200 см
Нестандартни размери   200 х 200 см

 

Разнообразието от размерите нпредлагани от матраци НАНИ, достъпните цени на всеки един техен матрак Нани, удобството, качеството, комфорта, анатомичността, ортопедичността и всички други отлични характеристики, които изброихме по-горе, допринасят за популярността и търсенето на матраците на този производител, като с право може да се твърди, че те са сред първенците на БГ пазара.

Зареждане...