Детски продукти РосМари

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

2 продукта

Филтри
Детски матрак Коко Baby
Детски матрак Коко Baby
от 125,00 лв.
Детски матрак Beisy Baby
Детски матрак Beisy Baby
от 98,00 лв.

ДЕТСКИ ПРОДУКТИ НА НИСКИ ЦЕНИ

MATTRO.NET ви предизвиква с поредната си колекция от страхотни аксесоари за сън на още по-страхотни цени. Този път насочваме вниманието ви към категорията ни с детски продукти. Най-големият дистрибутор и производител на матраци MATTRO.NET ви предлага уникална гама от висококачествени, изцяло изработени по нови съвременни технологии за максимум комфорт и дълготрайна издържливост детски продукти. Така че в случай, че вече сте закупили детски матраци за вашите мъничета – време е да се сдобиете и с всичко останали, за да направите съня на вашето дете наистина пълноценен и здравословен. Защото с детски матраци, наистина, правите първата крачка, но освен тях, ще са ви нужни и още няколко важни детски продукти. Ето какво можем да ви предложим, ние, от MATTRO.NET!

КАКВИ ДЕТСКИ ПРОДУКТИ ЩЕ ОТКРИЕТЕ В MATTRO.NET?

Освен детски матраци от най-добрите производители в страната и в Европа, от MATTRO.NET ви предлагат и богата гама от непромокаеми протектори. Те са изключително добра инвестиция за детската стая, защото не само ще осигурят допълнителен контрол и опора за вашите детски матраци, но и имат специално покритие, което да не пропуска влагата. В допълнение, ние сме ви приготвили и възглавници – всички са изработени от най-качествените материи, които щадят кожата и създават още по-благоприятни предпоставки за бързо заспиване и непробуден дълбок сън. В случай, че сте почитатели на Матраци ТЕД или вече имате детски матраци ТЕД у дома, не пропускайте възможността да си направите цялостен комплект от детски продукти ТЕД с нашите неустоими предложения за възглавници ТЕД за най-малките мъници. Всички детски матраци ТЕД са с гаранция за високо качество и оригинален произход.

Детски продукти - снимка категория

В категорията спално бельо, екипът на MATTRO.NET излага концепцията си за визуалната подредба на зоната за спане на детето. Тук ще намерите превъзходни и първокласни детски спални комплекти на ниски промоционални цени. Всички детски спални комплекти са с типични за съвременните тенденции и иновации в сферата на аксесоарите за сън антиалергични функции.

Последно, но не по важност, MATTRO.NET има и цяла гама от аксесоари за сън. В тази секция ще можете да се насладите на уникални аксесоари ТЕД – детски спален чувал ТЕД  за вашите екскурзии и ваканции на открито, както и първокласен и модерен детски организатор ТЕД. Детските продукти на ТЕД са изработени със специална грижа към мъничетата. От фирмата не рядко са изтъквали за специалния си отдел, който предимно и само в насока за подобряване качеството на детския сън. Определено, с детски продукти ТЕД  вие ще можете не просто по-лесно да накарате детето да си легне, но и ще подобрите цялостно съня му. Ето защо ние от MATTRO.NET горещо ви съветваме правилно и внимателно да разгледате ексклузивната ни категория с детски продукти и да подберете, наистина, най-доброто за своето дете! Успешно и приятно пазаруване, скъпи приятели! Оставаме на разположение в случай че имате нужда от допълнително разясняване за нашите детски продукти.

loader
Зареждане...