ДИВАНИ

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

8 продукта

Филтри
-20% Разтегателен диван Бари
Разтегателен диван Бари
от 926,40 лв.
-20% Разтегателен диван Торино
Разтегателен диван Торино
от 1080,00 лв.
-20% Диван Тимон - триместен
Диван Тимон
от 1010,40 лв.
-20% Разтегателен диван Атлас
Диван Атлас
от 1168,01 лв.
-20% Разтегателен диван Бруно
Диван Бруно
от 991,20 лв.
-20% Диван Комо
Разтегателен диван Комо
от 799,99 лв.
-20% Диван Монако
Диван Монако
от 1936,01 лв.
-20% Диван Бруклин - триместен
Диван Бруклин
от 1099,20 лв.

ДИВАНИ от Mattro.net

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ ДИВАНИ 

Изключително добре познатият на българския пазар онлайн магазин mattro.net, който от дълго време оперира в сферата на продажбата на матраци, спални, легла и аксесоари включва в продуктовата си гама и разнообразие от меки мебели, в които влизат диваните. Освен че предлага висококачествени продукти, mattro.net ще ги достави бързо и абсолютно безплатно до Видин, Варна, Бургас, София, Стара Загора, Пловдив, Благоевград, Добрич, Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Ямбол, Хасково, Сливен, Тополовград, Русе, Плевен, Пазарджик, Кърджали, Кюстендил, Карлово, Димитровград и всички други населени места в нашата страна. Всички дивани, които се предлагат на онлайн магазина mattro.net, са произведени съгласно най-високите изисквания в индустрията, като са покрити всички стандарти за безопасност и качество. Изработката се извършва с най-съвременните технологии и екипът, отговарящ за производството, следи постоянно тенденциите и проучва материалите, които ще бъдат използвани за диваните, за да избере най-точните и качествени материали. Но, освен това, производителите съвестно проучват пазара и нуждите на потребителите, за да знаят как да задоволят всеки клиент и да допаднат на всеки вкус.

Дивани

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДИВАНИТЕ 

Днес клиентите закупуват дивани не просто, защото искат да запълнят празното място в стаята, но и защото искат удобство, функционалност и допълнително място за сън. Да, съвременните дивани са изключително приятни и практични, особено като се вземе предвид, че осигуряват още пространство за спане, което може да бъде добре оползотворено. Но удобството не е единственото предимство на диваните от mattro.net. Те също така са здрави и стабилни, тъй като са изработени от здрави корпуси, които осигуряват сигурност на конструкцията и дълготрайна употреба. Но тези продукти са и с отличен външен вид и ще подобрят интериора ви, внасяйки стил и лукс в помещението. Произходът им е доказано оригинален. Всяка една материя и всеки един материал са внимателно подбрани, за да създадат перфектното съчетание. Към корпусът е добавена пяна HR, която се характеризира с висока еластичност и неподатливост към деформации. Освен това някои от диваните са с мемори пяна, което доставя още повече удоволствие и удобство, понеже този материал има свойството да се нагажда към извивките на тялото ви. Има както по-луксозни варианти, така и по-практични. Поддържат се лесно, а някои от конструкциите са мобилни, което позволява преместване и пренастройване. При някои модели можете да изберете цвета и типа на дамаската, докато при други модели самата дамаска е сваляема, което позволява прането ѝ в пералня.
Сред продуктовата гама на mattro.net фигурират ъглови дивани, кухненски дивани, дивани за спане и много други. Ако например си търсите допълнителни мебели за хола, тогава на ваше разположение са диваните за хол. Налични са също ъглови дивани както за хол, така и за кухня. Някои от моделите дивани са с естествена кожа. Ще видите, че са налични и дивани-спалня, както и дивани Клик Клак. С една дума, тук има всички модели, за които бихте могли да се сетите.

ВИДОВЕ ДИВАНИ (СПОРЕД МОДЕЛА):

  • С ляв ъгъл
  • С десен ъгъл
  • Диван двойка
  • Диван тройка
  • Диван двойка с механизъм
  • Диван тройка с механизъм

Дивани - снимка

Естествено, някои от моделите са с по-високи цени, които не са по джоба на абсолютно всеки потребител. Но други модели дивани са евтини и може да си ги позволи всеки един клиент, без да трябва да бърка прекалено дълбоко в джоба си. Освен това, според мненията на потребителите, съотношението цена/качество е превъзходно, като продуктите напълно отговарят на стойността си. Потребителите са положително настроени не само към съотношението цена/качество, но и към всички други характеристики на диваните, като положителните мнения се отнасят и за онлайн сайта mattro.net.
Диваните, които можете да откриете в mattro.net, се отличават с голяма здравина. Това се постига, благодарение на сигурния и стабилен корпус, от който са изградени и който осигурява дългия живот на продукта. Диваните също така са прочути с удобството и комфорта, които осигуряват, като създават една много приятна среда за сън, където можете да прекарате следобедната си сиеста или просто да се отпуснете и да гледате телевизия. Плюс, продуктите са изработени с дамаски, чиито деликатни, нежни към кожата и стилни платове създават мека, приятна и елегантна атмосфера. Чудесно допълнение към интериора на стаята ви.
Благодарение на усилията на екипа, който произвежда диваните, и щателните проучвания на технологиите, тенденциите и нововъведенията в сферата на производството на мека мебел, както и на неуморното им проучване на материалите, използвани при това производство, са постигнати отлични резултати, що се отнася до безопасност, сигурност, качество и комфорт.

Дивани - снимка
Всеки един материал и всяка една материя, които са използвани при производствения процес, са напълно безопасни за околната среда и за хората. Всеки продукт отговаря на най-високите стандарти в индустрията, както и на най-високите изисквания на потребителите. Материалите, които се използват, са първокласни, което позволява създаването на висококачествени и удобни продукти, които в същото време са стилни и елегантни.
Събрани са всички характеристики, които са ви нужни, понеже екипът провежда множество независими пазарни проучвания, от които се извличат данни за потребностите и желанията на потребителите. Така производителите могат да съчетаят съвременни технологии, първокласни материали и вашите желания, за да създадат отлични продукти, които притежават множество полезни и приятни качества, като същевременно са на достъпни цени.Здравината и стабилността на използваните за диваните корпуси ви осигуряват дълготрайно използване на продукта. Останалите добавени материали създават мека, комфортна и удобна среда, която е превъзходно място за почивка, сън или гледане на телевизия. Като добавим и мекотата на дамаската, диванът ще стане вашето лично райско кътче. Но дамаската служи и за много повече - нейният дизайн и красиви цветове ще допринесат за елегантността, стила и луксозността на интериора ви. Ще създадете повече красота в помещението си, а към красотата ще дойдат функционалност, практичност и удобство - всичко в едно.
Ако желаете да си закупите нов диван, без значение какъв модел, то тогава в mattro.net можете да намерите точно продукта, който ви е нужен, като онлайн магазинът ще ви го достави безплатно до всяка точка в страната. По този начин бързо и лесно ще получите качествен, удобен, стилен, комфортен, здрав, стабилен, издръжлив и елегантен продукт, който ще ви върши работа дълги години, без да трябва да плащате много пари. Ще внесете красота, удобство и стил в помещението си и ще превърнете дома си в едно по-елегантно и по-практично място.

loader
Зареждане...