Топ матраци

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 53 продукта

Филтри
-80% Топ матрак Premium
Топ матрак Premium
от 93,60 лв.
-75% Топ матрак CoolGel
Топ матрак CoolGel
от 116,42 лв.
-75% Топ матрак Massage
Топ матрак Massage
от 95,45 лв.
-75% Топ матрак Мемори Масаж
Топ матрак Мемори Масаж
от 112,25 лв.
-70% Топ матрак Flexo Memo
Топ матрак Flexo Memo
от 94,12 лв.
-65% Топ матрак Green Life
Топ матрак Green Life
от 203,84 лв.
-60% Топ матрак Лавандула Виско
Топ матрак Лавандула Виско
от 120,96 лв.
-60% Топ матрак Лавандула
Топ матрак Лавандула
от 104,48 лв.
-60% Топ матрак Lavender Memory
Топ матрак Lavender Memory
от 126,53 лв.
-50% Топ матрак Avangard
Топ матрак Avangard
от 484,70 лв.
-50% Топ матрак Diamond Cool Gel Memory
Топ матрак Diamond Cool Gel Memory
от 204,77 лв.
-50% Топ матрак Help 7 Zones
Топ матрак Help 7 Zones
от 88,28 лв.
-50% Топ матрак I Cool Balance
Топ матрак I-Cool Balance
от 69,50 лв.
-50% Топ матрак Organic
Топ матрак Organic
от 147,60 лв.
-50% Топ матрак Сензитив
Топ матрак Сензитив
от 118,58 лв.
-35% Топер Memory Moonlight
Топер Memory Moonlight
от 306,79 лв.
-30% Топ матрак Memory Spa
Топ матрак Memory Spa
от 133,00 лв.
-30% Топ матрак Топ Релакс
Топ матрак Топ Релакс
от 103,60 лв.
-10% Топ матрак SilverPlus
Топ матрак SilverPlus
от 161,10 лв.
-5% Топ матрак Алое Вера
Топ матрак Алое Вера
от 368,60 лв.
-5% Топ матрак с латекс ЕКОН
Топ матрак с латекс ЕКОН
от 333,46 лв.
-5% Топ матрак 3D
Топ матрак 3D
от 300,20 лв.
-5% Топ матрак Натура
Топ матрак Натура
от 467,40 лв.
Топ матрак Нани 8 см
Топ матрак НАНИ - 8 см.
от 103,00 лв.

ТОП МАТРАЦИ И ТЯХНАТА ИСТОРИЯ 

Идеята за изработването на топ матрак за сън идва от скандинавските страни, които са лидери в производството на едни от най-луксозните и качествени легла в света. В тези страни ролята на топ матрака е изключително важна, особено за луксозните легла, при които те са задължителен елемент, защото подобряват комфорта и осигуряват по-комфортна височина на леглото. Но какво всъщност е топ матракът и защо е значим за качествения сън?

Топ матраци - ниски цени top matrak

ТОП МАТРАЦИ И ТЯХНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

В последно време топ матракът е един от най-поръчваните артикули, тъй като клиентите откриват тяхното положително действие. Топ матраците се поставят върху използвания матрак и предлагат едно практично и икономично решение в случай, че искате да подобрите стар матрак, да омекотите твърд матрак или да си осигурите повече удобство и пълноценен сън. Те предлагат както временно, така и дългосрочно решение в случай, че нямате планове да инвестирате при спалното обзавеждане или нямате финансова възможност да подобрите съня си, тъй като е много по-изгодно да заложите на евтин топ матрак, отколкото на нов матрак. Тези продукти са особено практичен избор за студенти и студентски общежития, тъй като са лесни за транспортиране и съхранение. Също така са подходящи за хора, с опорно-двигателни проблеми, страдащи от болки в кръста или схващания. Специалната антиакарна и антибактериална обработка, през която преминават топ матраците, ги прави идеален избор и за хора с алергии, с чувствителна кожа и дори за деца. Какво всъщност е топ матрак? Това е продукт с ниска височина, наподобяващ дюшек, които се използва върху диван или матрак. Този вид дюшеци са много компактни и при къмпинг, жилища под наем или за непредвидени гости. 

Топ матраци - Дормео, Кауфланд, Лидл, Юск, Dormeo, Jusk, Виденов top matraci

ТОП МАТРАЦИТЕ БИВАТ НЯКОЛКО ВИДА СПОРЕД МАТЕРИАЛА, ОТ КОЙТО Е ИЗГРАДЕНО ЯДРОТО ИМ:

- Топ матраци с мемори пяна

- Топ матраци с латекс (пенолатекс)

- Топер за матрак от пенолиуретанова пяна /дунапрен

Височината на топ матраците варира от 2 см до 8 см. Относно широчината и дължината, най-популярните размери топ матраци са 120 х 190, 114 х 190, 82 х 190, 160 х 200, 90 х 200 и 180 х 200. Съществува голямо разнообразие на модели, което прави по-лесен избора на подходящия. Някои модели се предлагат с цип за по-лесна поддръжка, а за други по-луксозни модели може дори да изберете желаната дамаска. Водещи производители на топ матраци като ТЕД, Блян, Нани, Paradise, Magniflex, Латекс ЕКОН разработват нови модели, съобразени индивидуалния вкус на потребителите си. Поради тази причина и едни от най-популярните са топ матраци ТЕД. Те предлагат разнообразни по размери и цени топ матраци. В техния продуктов каталог лесно ще откриете евтин топ матрак цена или луксозен top matrak мемори пяна.

Топ матраци - безплатна доставка на top matrak Дормео

В онлайн магазин за матраци Mattro.net ще откриете всички размери топ матраци, удовлетворяващи изискванията на всеки - топ матраци мемори пяна, латекс и охлаждащ ефект, луксозен или евтин топ матрак. Предлагаме както модели на достъпна цена, така и луксозни такива, модели с разлини аромати и дамаска от сребърни нишки. Имате възможността да избирате топ матраци от колекциите както на чуждестранни брандове, така и на водещи български такива. Онлайн магазин за матраци Mattro.net предлага на своите клиенти разнообразие на висококачествени модели на цени без конкуренция! Ако все пак се колебаете или имате въпроси отностно избора на подходящ топ матрак цени, може да се обърнете за мнение и съдействие към професионалните консултанти на утвърдения магазин за матраци Mattro.net, които ще ви предложат топ матрак на цена според бюджета. Всички топ матраци се доставят безплатно до всяка точка на страната - Варна, София, Бургас, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Видин, Пловдив, Сливен, Русе, Благоевград, Кърджали, Търговище, Банско, Китен, Велинград, Пазарджик, Перник и всички останали градове и села!

loader
Зареждане...