ЛЕГЛА И СПАЛНИ НАНИ

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

4 продукта

Филтри
-250 лв. Спалня Katrin
Спалня Katrin
от 1499,00 лв.
-200 лв. Спалня Martin Up
Спалня Martin Up
от 1519,00 лв.
Спалня Martin
Спалня Martin
от 1719,00 лв.
Спалня Katrin Up
Спалня Katrin Up
от 1749,00 лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕГЛА И СПАЛНИ НАНИ

Онлайн магазинът mattro.net специализира не само в продажба на матраци, но и на други продукти за спалнята, включително легла и спални. В тази тяхна продуктова гама са включени легла и спални на матраци НАНИ, като те биват доставяни безплатно до Видин, Враца, Габрово, Сливен, Ямбол, София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Плевен, Ловеч, Севлиево, Велико Търново, Кюстендил, Кърджали и всяко друго населено място в страната.
Можете да откриете тапицирани легла и спални НАНИ, които са с тапицерия от луксозна еко кожа. Всяка една спалня НАНИ е със здрава конструкция, която е изключително стабилна. Фабриката произвежда удобни и стилни легла.Всички спални комплекти НАНИ са изработени според най-съвременните стандарти и с най-модерните технологии в тази сфера. Екипът на фирмата постоянно следи нововъведенията в областта, за да може винаги да ви предложи най-качествената изработка. Всички материали, които са използвани за спални НАНИ са екологично чисти и безопасни за вашето здраве. Те са първокласни и издръжливи, за да гарантират дълготрайност и здравина.

Спални и легла НАНИ

ЦЕНИ, РАЗМЕРИ, ИЗРАБОТКА НА СПАЛНИ И ЛЕГЛА НАНИ 

Изработката на всички тези продукти е плод на дългогодишен опит в областта на производството на легла и спални. С модерното си оборудване и висококвалифицирания си екип, НАНИ осигурява отлична здравина и стабилност, съчетани с удобство, комфорт, надеждност и дълготрайност.
Цените на легла НАНИ са изключително достъпни за всеки от потребителите, като същевременно има няколко по-скъпи модела, но като цяло повечето от моделите са съобразени с финансовите възможности на българите. Всеки един от продуктите е произведен след щателно проучване на пазара относно търсенето, предлагането и желанията на клиентите, за да могат да бъдат създадени най-подходящите модели.

РАЗМЕРИ НА ЛЕГЛА И СПАЛНИ НАНИ:

  • 80 х 200 см
  • 90 х 200 см
  • 100 х 200 см
  • 140 х 200 см
  • 144 х 200 см
  • 160 х 200 см
  • 180 х 200 см
  • 200 х 200 см, като за различните модели може да са налични различни размери

 

Всички легла НАНИ са стилни и луксозни, като ще внесат топлина, уют, удобство и комфорт в дома ви. Някои спални НАНИ могат да бъдат допълнени с табуретка-ракла, която е доста практична. Мненията за тези продукти определено затвърждават мястото им в класацията сред най-търсените на пазара. Естествено, това не е безпричинно. Всичко това е постигнато след щателни проучвания, множество разработки и дългогодишен опит. Екипът на фабриката се стреми винаги да се усъвършенства, за да осигури на клиентите си най-високото качество. Всички спални и легла НАНИ са стабилни, издръжливи и дълготрайни, като добавят луксозен привкус към спалното ви помещение. Създадени са така че да не вредят на природата или на хората, като за тях са подбрани качествени, безопасни и специални материали, за да се постигне възможно най-добрия продукт. Подходящи са за абсолютно всеки един вид матрак. Някои модели спални и легла НАНИ предлагат шанс на клиента да избере дамаската. Всеки един от продуктите е в състояние да внесе приятни нотки в спалнята ви, за да можете да си почивате спокойно и да спите на стабилна конструкция. Всеки един етап и всеки един материал от производството на спални и легла НАНИ е съобразен именно с това да се постигне качествен, стабилен, здрав, удобен, луксозен и комфортен продукт.

loader
Зареждане...