Матраци Хегра

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

15 продукта

Филтри
Еднолицев матрак Луксор
Еднолицев матрак Луксор
от 310,00 лв.
Еднолицев матрак Комфорт Плюс
Еднолицев матрак Комфорт Плюс
от 287,00 лв.
Еднолицев матрак Стейси с борд
Еднолицев матрак Стейси с борд
от 373,00 лв.
Еднолицев матрак Стандарт
Еднолицев матрак Стандарт
от 212,00 лв.
Еднолицев матрак Комфорт
Еднолицев матрак Комфорт
от 271,00 лв.
Еднолицев матрак Стандарт Фоум
Еднолицев матрак Стандарт Фоум
от 262,00 лв.
Матрак Виско Плежър с цип
Матрак Виско Плежър с цип
от 448,00 лв.
Матрак Виско Плежър без цип
Матрак Виско Плежър без цип
от 427,00 лв.
Матрак Луксор
Матрак Луксор
от 358,00 лв.
Матрак Стейси
Матрак Стейси
от 403,00 лв.
Матрак Комфорт Плюс
Матрак Комфорт Плюс
от 284,00 лв.
Матрак Комфорт
Матрак Комфорт
от 270,00 лв.
Матрак Стандарт Фоум
Матрак Стандарт Фоум
от 225,00 лв.
Матрак Стандарт
Матрак Стандарт
от 209,00 лв.
Матрак 3D AIRMAX
Матрак 3D AIRMAX
от 1086,00 лв.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАТРАЦИ ХЕГРА

Мебел Ком - Ямбол е с богати традиции в производството на мебели и матраци Хегра са наследник на тези традиции. Тази фирма произвежда матраци - еднолицеви и двулицеви - както и спални, легла и други продукти за спалнята. Техните изделия осигуряват отличен комфорт, както и най-високо качество. Матраци Хегра Ямбол са изработени от екологично чисти материали, които съчетават отлични противоалергични свойства. Продуктите са създадени според най-съвременните изисквания в производството на матраци що се отнася до функционалност и ортопедичност. Така че еднолицевите и двулицевите матраци Хегра са с отличен външен вид, но също така позволяват спокойна и здравословна среда за сън.

Матраци Хегра - снимка

ПРОИЗВОДСТВО, ХАРАКТЕРИСТИКИ, РАЗМЕРИ НА МАТРАЦИ ХЕГРА 

Матраци Хегра биват създадени с модерната поточна линия на Spuhl (швейцарска фирма), като се използват пружинни пакети тип Бонел, а също и тип Покет пружинки. И двете системи създават отлични условия за релаксация, понеже позволяват равномерно разпределение на тежестта по повърхността на матрака, както и независими опорни точки. Поддържат гръбнака в правилната позиция за сън, което ги прави изключително подходящи за хора с болки в гръбначния стълб.
Фирмата проучва внимателно пазара, за да прецени нуждите и изискванията на българските потребители, което позволява на екипа на Мебел Ком да направи всеки един матрак Хегра такъв, какъвто е необходим на хората.
Моделите матраци с марка Хегра ще откриете в онлайн магазина mattro.net, като този доставчик предлага безплатна доставка на матраците до всеки един град в страната, включително Видин, Монтана, Кърджали, Враца, Русе, Сливен, Шумен, Хасково, Ямбол, Търговище, Стара Загора, Перник, Разград, Силистра, Габрово, Кюстендил, Пазарджик, Ловеч и т.н.

РАЗМЕРИ НА МАТРАЦИ ХЕГРА:

 • 72 х 190 см
 • 82 х 190 см
 • 80 х 200 см
 • 82 х 200 см
 • 90 х 190 см
 • 90 х 200 см
 • 100 х 200 см
 • 114 х 190 см
 • 120 х 190 см
 • 125 х 190 см
 • 120 х 200 см
 • 140 х 190 см
 • 140 х 200 см
 • 144 х 190 см
 • 144 х 200 см
 • 160 х 190 см
 • 160 х 200 см
 • 164 х 190 см
 • 164 х 200 см
 • 180 х 200 см
 • 180 х 210 см

Цените на матраци Хегра са напълно съобразени с възможностите на българските потребители. Въпреки това продуктите не отстъпват по никакъв начин на качеството и на най-скъпите матраци. Всеки един матрак Хегра е произведен от първокласни, екологично чисти материали, които позволяват проветрива среда, за да се осигури достатъчна въздушна циркулация. Това не допуска развитието на мухъл, акари и бактерии във вътрешността на матрака. Това свойство е комбинирано с ортопедичност и анатомичност, така че да се постигнат възможно най-добрите характеристики и отлична среда за сън, която да елиминира болките и схващанията в гърба и мускулите при събуждане. Продуктите на матраци Хегра са изключително подходящи за вашата спалня, тъй като ще ви дадат шанса да си починете и се насладите на комфорт и удобство. Еднолицеви матраци Хегра са изработени с рамка от качествена дървесина, докато за двулицеви матраци Хегра е необходимо да използвате подматрачна рамка.

Матраци Хегра - снимка матраци

Фирмата Мебел Ком Ямбол предлага няколко години гаранция за своите матраци, но тя определено няма да ви е необходима, понеже тези продукти са изключително качествени и дълготрайни. Доверете се на екипа от опитни професионалисти, които са посветени на задачата си да ви позволят да се насладите на възможно най-добрата среда за сън. При производството на матраци Хегра по никакъв начин не се отделят вредни за природата или човека вещества, като същевременно всички материали за тези продукти са екологично чисти и противоалергични. Тези им свойства, съчетани с антибактериалните и антиакарни характеристики, позволяват матраците да бъдат използвани от всички хора, дори и тези с проблеми с дишането или алергии. Тези от вас, които имат заболявания на гръбначния стълб, също ще намерят най-добрия си помощник в лицето на матраци Хегра, благодарение на ортопедичните и анатомични свойства на последните. Деликатните тъкани, използвани за дамаските, са нежни към кожата и няма да предизвикат никакви раздразнения, дори и при тези с чувствителна кожа. С други думи, всеки един матрак Хегра е не само удобен и комфортен, но също и създава една проветрива и здравословна среда за сън.

loader
Зареждане...