Матраци Skypur

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

3 продукта

Филтри
Матрак Cool Clima
Матрак Cool Clima
от 1299,00 лв.
Матрак Vital Soya
Матрак Vital Soya
от 1219,00 лв.
Матрак Tactum
Матрак Tactum
от 1209,00 лв.

Матраци Skypur - открийте перфектния сън

В света на качествения сън, матраците Skypur се открояват със своите иновативни технологии, изключителни материали и разнообразни размери. В Mattro.net, ние сме горди да предлагаме тази премиум линия матраци, идващи с обещание за неповторим комфорт и поддръжка. Независимо дали търсите матрак, който да поддържа гръбначния ви стълб, или предпочитате по-мека повърхност, която да обгръща тялото ви, Skypur предлага идеалното решение. Благодарение на различните по вид слоеве, може да размествате ядрото така, че да постигате различна твърдост на вашата половина от матрака с тази на вашия партньор.

Матраци Skypur - цена

Матрак Skypur - намерете идеалния размер

Матраците Skypur са налични в разнообразие от размери,за да отговорят на всяка нужда и пространство. От стандартни единични (82 х 190, 90 х 200, 120 х 190, 120 х 200) до по-големи двойни (140 х 200, 144 х 190, 160 х 200, 164 х 190, 180 х 200) размери, Mattro.net предлага персонализирани решения, които да паснат перфектно на всяка спалня.

Матрак Skypur - размери

Матраци Skypur - материали за несравним комфорт

Матраците Skypur залагат в иновациите в материалите, използват високотехнологични продукти, които осигуряват изключителен комфорт и дълготрайност. Съчетанието от високоеластична пяна, мемори пяна и иновативни видове текстил гарантира оптимална поддръжка и вентилация през цялата нощ.

Матраци Skypur - материали

Матраци Skypur - безплатна доставка и персонална консултация

В Mattro.net разбираме, че качественият сън е инвестиция във вашето здраве. Поради това, предлагаме конкурентни цени за матраците Skypur, заедно с възможности за изплащане с 0% оскъпяване, за да помогнем на всеки да намери своя идеален матрак без да нарушава бюджета си. Освен това предоставяме безплатна доставка за всички матраци Skypur до градове като Русе, Монтана, Велико Търново, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Смолян, Димитровград, София, Ямбол, Сливен, Казанлък, Кърджали, Варна и много други. Нашата цел е да направим процеса на покупка колкото се може по-удобен за нашите клиенти, като осигурим бърза и надеждна доставка директно до входа на жилищната ви сграда. За повече информация или за да направите поръчка, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0885 545 060 или на email office@mattro.net.

loader
Зареждане...