Матраци за хотели

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

5 продукта

Филтри
-10% Матрак Комфи
Матрак Комфи
от 182,18 лв.
-10% Матрак за хотели Престижо
Матрак за хотели Престижо
от 226,67 лв.
-75% Матрак Flexo - подарък възглавници
Матрак Flexo
от 179,21 лв.
-72% Двулицев матрак Lavender Uno
Матрак Lavender Uno
от 227,11 лв.
-50% Матрак Еуфория Покет
Матрак Еуфория Покет
от 257,63 лв.

Матраци за хотели

Вие сте собственик на семеен или голям хотел, къща за гости или на бунгала? Трябва да знаете, че първото нещо, на което трябва да обърнете внимание при обзавеждането, е снабдяването с качествени и удобни матраци за вашите гости. Онлайн магазин Mattro.net притежава екип от специалнисти в хотелското обзавеждане, които ще ви помогнат да откриете необходимите размери матраци на най-ниски цени, и то изцяло съобразени с вашите изисквания и нужди. Ние познаваме добре нуждите както на хотелиерите, така и на гостите, благодарение на дългогодишния ни опит и големия брой доволни клиенти. Затова създадохме специално предназначени матраци за хотели с марка матраци MATTRO, която отговаря на всички хотелски стандарти и изисквания. Нашата доставка е абсолютно безплатна до вашия обект и е съгласувана изцяло с вашите предпочитания.

Матраци за хотели

Матраците за хотели са сериозна покупка, защото трябва да отговарят на редица изисквания. На първо място те трябва да са удобни, за да предложат на посетителите максимален релакс и пълноценен сън по време на тяхната почивка или бизнес пътуване. Ваша грижа е да предоставите на гостите си усещане за уют, за да се чувстват като у дома си и да останат наистина впечатлени от престоя си. Задължително е да вложите средствата си в продукт с качествени изработка и материали, за да може да го използвате по-дълго. Все пак хотелите са места, които се посещават постоянно и от много хора. Затова те трябва да са издръжливи на интензивни натоварвания и да са специално предназначени за този тип помещения. В онлайн магазин Mattro.net разполагаме с богат продуктов каталог матраци за хотели на водещата марка матраци MATTRO, както и други специализирани в произвоството на матраци марки, изцяло създадени за хотелиерското оборудване. Ще откриете модели както с пружини, така и от пяна, според вашите предпочитания и тези на гостите ви. Както знаем къщите за гости и хотелите имат ранообразни посетители - деца, възрастни, хора със здравословни проблеми, болки в гърба и хора с алергии. Отговорност на всеки съвестен хотелиер е да осигури универсален матрак, подходящ за масовите потребители и той да се грижи не само за комфорта, но и за здравословната и хигиенична среда за сън. Матраци MATTRO за хотели, които предлагаме, са антибактериално обработени, гарантират отлична вентилация и са с дамаска, която не дразни кожата и се поддържа лесно.

Матраци за хотели с безплатна доставка

С онлайн магазин Mattro.net ще обзаведете лесно и бързо желаното помещение с нови матраци, благодарение на нашите компетентни консултанти, които ще ви препоръчат най-добрто на най-ниска цена и ще изготвят за вас специална ценова оферта за необходимите количества и размери матраци. Достатъчно е да се свържете с нас на телефон 0700 200 22 или да се възползвате от удобната чат система в сайта. В кратък срок ще получите с безплатна доставка поръчаните матраци за хотели. Ние извършваме доставки в цялата страна - във всички зимни и летни курорти - Банско, Боровец, Пампорово, Слънчев Бряг, Свети Влас, Златни пясъци, Албена и др.; големи и малки градове - Пловдив, София, Варна, Бургас, Русе, Шумен, Асеновград, Карлово, Сливен, Хасково, Свиленград, Търговище, Казанлък и др., както и до всички села в страната! Очакваме ви!

loader
Зареждане...