Топ матраци iSleep

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

3 продукта

Филтри
-10% Топ матрак SilverPlus
Топ матрак SilverPlus
от 161,10 лв.
Топ матрак Smart Topper Aloe
Топ матрак Smart Topper Aloe
от 145,00 лв.
Топ матрак Vitalcare
Топ матрак Vitalcare
от 209,00 лв.

ТОП МАТРАЦИ ISLEEP С МЕМОРИ ПЯНА

Искате да подобрите комфорта във вашето легло или пък диванът не ви е толкова удобен? Ако търсите практично и евтино решение на този проблем, ви съветваме бързо да разгледате аксесоарите за сън, наречени топ матраци. Тези на пръв поглед тънки дюшеци са способни да омекотят твърдия ви матрак и да превърнат стария, деформиран матрак в най-удобното място за сън. В случай, че просто желаете допълнителен комфорт, където и да се намирате - у дома, в командировка, на почивка или на гости, топ матракът е изключително компактен и леснопреносим продукт. 
Матраци iSleep са производител, залагащ на най-високо качество на използваните материали, прецизна изработка и гарантиран комфорт. Освен в създаването на удобни двулицеви матраци, те предлагат и аксесоари, подобряващи съня като възглавници и топ матраци. В онлайн магазин Mattro.net ще откриете най-добрите продукти за пълноценен сън с безплатна доставка и на ниски цени, които по никакъв начин няма да повлияят на стабилността на семейния ви бюджет. Разгледайте нашите предложение онлайн или се свържете с консултант на телефон 0885 545 060 или в чат системата на сайта. 

Топ матраци iSleep - матраци

ТОП МАТРАК SMART TOPPER ALOE НА МАТРАЦИ ISLEEP

Без значение дали ви е нужен топ матрак за дома, вилата, къмпинг, каравана, общежитие или неудобния разтегателен диван, може да се доверите на варианта за топ матраци iSleep - топ матрак Smart Topper Aloe с мемори пяна. Мемори пяната е предпочитан материал, защото следва всяка извивка на тялото и е чувствителен към температурата на тялото. В изработката му е заложено на антибактериалните свойства на Алое Вера. Обработеният с Алое Вера калъф е подходящ за всяка кожа, особено за чувствителната кожа. Дамаската не задържа прах и осигурява високо ниво на хигиена. За удобното и стабилно закрепване върху всеки матрак, топ матрак Smart Topper Aloe е снабден с ластици в краищата, а за компактно съхранение продуктът пристига навит на руло, което означава, че в бъдеще може лесно да транспортирате, където пожелаете. Топ матракът гарантира удобство по всяко време и навсякъде, въпреки скромната височина от 3 см.

Топ матрак - smart topper aloe

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОП МАТРАК ISLEEP?

Матраци iSleep са извествен производител в сферата на продукти за здравословен сън, чиито продукти се произеждат само във водещи европейски фабрики в Италия и Португалия. Предимството им е, че те са винаги налични и опаковани под формата на руло. Най-важното обаче е че използваните материали гарантират антибактериална среда за сън и дълготрайност. Топ матрак Smart Topper Aloe ще се превърне във вашия верен помощник в борбата с безсънието, безкрайното въртене в леглото в търсене на удобна поза и в постигането на така жадувания комфорт. При покупка онлайн от Mattro.net продуктът пристига при вас с безплатна доставка в кратки срокове и на най-добра цена.

loader
Зареждане...