Комплект основа с матрак за хотели

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

4 продукта

Филтри
-5% Хотелски комплект 55 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 55 см/Легло и спалня с матрак
от 361,31 лв.
-5% Хотелски комплект 50 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 50 см/Легло и спалня с матрак
от 327,23 лв.
-5% Хотелски комплект - 45 см
Хотелски комплект - 45 см/Легло и спалня с матрак
от 312,70 лв.
Хотелски комплект - легло и спалня с матрак
Хотелски комплект/Легло и спалня с матрак
от 483,84 лв.

Комплект основа с матрак за хотели от Mattro.net

За всички вас, скъпи собственици, мениджъри и интериорни дизайнери на хотели и хотелско оборудване, предлагаме ви страхотна сделка: комплект основа с матрак! От MATTRO.NET – надеждният дистрибутор на матраци за цяла България ви предоставят първокласни основи за легло с вече подготвен и специално подбран подходящ матрак на страхотно ниски и евтини цени. Няма нужда да търсите по отделно легло, а след това да се занимавате с измерване, вземане на размери, подмяна и скъсяване или замяна, на матраци. Можете да купите бързо, практично и изгодно готов комплект основа с матрак на промоционални цени! Ние от MATTRO.NET работим в цяла България, като сме на ваше разположение за всякакви въпроси, както и за директна онлайн консултация, в случай че се чудите на кой точно комплект основа с матрак да се спрете. А ето го и специалното предложение на MATTRO.NET – оригинални, с доказано високо качество комплекти основа с матрак от Матраци ВИКИ и Матраци ТЕД. ВИКИ е доказала се на родния, а вече и на европейския пазар фирма за евтини матраци. Техните матраци са сред най-предпочитаните у нас и това съвсем е логично. Със своите евтини матраци ВИКИ доказва, че съвременните матраци съвсем не трябва да са свръх скъпи, за да бъдат удобни, функционални и здравословни за вашата почивка. Подбрали сме най-добрите матраци Вики в обособените хотелски комплекти основа с матрак, така че не губете време и не се чудете, а заложете на MATTRO.NET – правилният избор, когато става въпрос за евтини матраци и за невероятно практични и комфортни аксесоари за сън.

Комплект метално легло Линия с матрак Комфи - снимка категория

Всички основи за легло ВИКИ и ТЕД са изработени от най-прецизно подбраните материали и са с гаранция за оригинален произход и перфектно задоволяване и на най-големите претенции за комфортен и здравословен сън. Що се касае до матраците на ВИКИ и Матраци ТЕД, те са с антибактериално покритие, за да ви предпазват от кожни раздразнения и за да ви доставят максимум удоволствие от ежедневния сън.

Скъпи приятели, вашите хотели трябва да отговарят на всички качествени изисквания на днешните клиенти, а тези изисквания съвсем не са малко. Затова направете правилния и изгодния избор с MATTRO.NET. Вземете готови комплекти с основа и матрак от ВИКИ или матраци ТЕД – един от големите лидери на родната сцена за удобни и практични матраци. Не забравяйте, че основната причина гостите ви да се настаняват във вашия хотел е именно пълноценната почивка. Затова направете всичко нужно и им я осигурете – дайте им максимума от своя потенциал в избора на промоционални и изгодни, но качествени и практични комплекти основа с матрак! MATTRO.NET ви гарантират още и още клиенти, след като научат какви екстри сте им подготвили за здравословен сън във всички стаи! Обещаваме ви – гостите ви ще бъдат очаровани от това, с което ги посрещнете във всяка една отделна стая и апартамент на вашия хотел! Приятно пазаруване!

loader
Зареждане...