Тапицирани легла и спални

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 81 продукта

Филтри
-42% Спалня Grey
Спалня Grey
от 1101,13 лв.
-40% Спалня Picasso Base
Спалня Picasso Base
от 338,45 лв.
-40% Боксспринг легло Вариант 3
Боксспринг легло - вариант 3
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Space Base
Спалня Space Base
от 322,92 лв.
-40% Боксспринг легло - Вариант 2
Боксспринг легло - вариант 2
от 1035,04 лв.
-40% Боксспринг легло вариант 1
Боксспринг легло - вариант 1
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Salvador Base
Спалня Salvador Base
от 322,92 лв.
-40% Боксспринг легло
Боксспринг легло
от 1035,04 лв.
-40% Боксспринг легло Рива - Graphite
Боксспринг легло Рива
от 1162,55 лв.
-40% Спалня Амира
Спалня Амира
от 1086,95 лв.
-40% Боксспринг легло Амира
Боксспринг легло Амира
от 1108,97 лв.
-40% Боксспринг легло Бали Grey
Боксспринг легло Бали
от 1148,05 лв.
-40% Боксспринг легло Спейс
Боксспринг легло Спейс
от 1143,74 лв.
-40% Боксспринг легло Смарт
Боксспринг легло Смарт
от 574,06 лв.
-30% Спалня Спейс
Спалня Space
от 610,49 лв.
-30% Спалня Салвадор
Спалня Salvador
от 610,49 лв.
-30% Спалня Picasso
Спалня Picasso
от 626,64 лв.
-30% Тапицирано легло Сена
Тапицирано легло Сена
от 702,46 лв.
-30% Спалня Савина
Спалня Савина
от 1118,72 лв.
-30% Спалня Елиа
Спалня Елиа
от 1118,72 лв.
-30% Тапицирано легло Мадрид
Тапицирано легло Мадрид
от 899,27 лв.
-30% Тапицирано легло Рома
Тапицирано легло Рома
от 1199,00 лв.
-30% Тапицирано легло Токио
Тапицирано легло Токио
от 1199,64 лв.
-30% Тапицирано легло Санторини
Тапицирано легло Санторини
от 1199,00 лв.

Тапицирано легло - защо да изберете точно този вид?

Тапицираните легла на Mattro.net са продукти, при които качеството и стилът се срещат, за да предложат идеалното решение за вашата спалня. В нашия онлайн магазин предлагаме изключително разнообразие от класически и модерни тапицирани легла и спални (с включен матрак или без) от водещи производители като MATTRO, ТЕД, Геномакс, НАНИ, Парадайс и Вики, които са известни със своето внимание към детайла и иновативни дизайни.

Тапицирани ъглови легла с тапицирана табла и матраци, цени

Тапицираните легла добавят неподражаем комфорт и елегантност във всяка спалня. С меките си тапицирани табли, те предлагат допълнителна мекота и подкрепа, което ги прави идеални за четене или гледане на телевизия в леглото. Предлагаме ви евтини тапицирани легла и луксозни спални в разнообразие от стилове, цветове и материали, които могат да бъдат персонализирани според вашите предпочитания. Без значение дали търсите класически или модерни тапицирани легла, ние имаме перфектния продукт за вас. Избирайки тапицирана спалня (с матрак или без) от нашата селекция, вие инвестирате в продукт, който е създаден да издържи. Всички наши предложения за спални са изработени с висококачествени материали и техники, което гарантира, че вашето легло с тапицирана табла ще остане красиво и удобно години напред. Много от моделите ни включват иновативни функции като повдигащи механизми и чекмеджета за съхранение, което ги прави не само красиви, но и изключително функционални. Тези характеристики помагат за оптимизиране на пространството във вашата спалня, като предоставят допълнително място за съхранение на одеяла и други лични вещи.

Тапицирани легла - видове

Единични тапицирани легла с табли

Нашият избор на единични тапицирани легла с табли е перфектен за по-малки спални, детски стаи или гостни стаи. Тези легла обикновено са компактни по размер, като често варират от 90/200 см, през 100/200 см, до 120 х 190 / 200 см, което ги прави идеални за индивидуално използване. Въпреки по-малкия си размер, те са проектирани със същата внимателност и качество като по-големите модели, осигурявайки комфорт и подкрепа за спокоен сън. Единично тапицирано легло може да бъде поръчано от модели като Picasso Base, единично тапицирано легло Сена и много други тапицирани спални комплекти, включващи и матрак.

Тапицирани спални комплекти с матрак, цени

Двойни тапицирани легла и спални на производители ТЕД, MATTRO, НАНИ и др.

Двойните модерни тапицирани легла на ТЕД, Парадайс, Mattro, НАНИ или др. (тапицирана спалня с повдигащ механизъм или без) са чудесен избор за спални, предлагайки достатъчно място за двама. Размерите варират от стандартния 140/200 см до по-големите 160/200, 180/200 см и дори 200/200 см. Нашите двойни спални и легла с тапицирана табла се отличават с разнообразие от дизайни, от класически и минималистични до по-модерни и иновативни тапицирани спални и легла с повдигащи механизми и допълнително пространство за съхранение. Те са изработени с висококачествени тапицерии, които не само добавят естетическа стойност към вашата спалня, но и предоставят допълнителен комфорт.
Благодарение на широкия избор на размери и дизайни, вие със сигурност ще намерите идеалното тапицирано легло за вашата спалня в Mattro.net.

Тапицирани единични легла и луксозни спални с повдигащ механизъм

Типът тапицирано легло с повдигащ механизъм и ракла представлява едно от най-иновативните решения в света на спалното обзавеждане, предлагано от Mattro.net. Тези легла са не само стилни и удобни, но също така изключително функционални, особено за тези, които търсят ефективни решения за съхранение в ограничено пространство. Едно от най-големите предимства на тапицираните легла с повдигащ механизъм е тяхната способност да максимализират използването на пространството. Под матрака се крие обширно пространство за съхранение, което е идеално за складиране на дрехи, спортно оборудване, одеяла, завивки или други предмети, които иначе биха заемали много място в гардеробите или другаде в дома. Това прави типа тапицирано легло с повдигащ механизъм и ракла идеални за малки апартаменти или стаи с ограничено пространство. Повдигащият механизъм на тези легла е проектиран така, че да осигурява лесен и безпроблемен достъп до съхраняваните предмети. С обикновено движение можете лесно и без усилие да повдигнете матрака. Механизмите за повдигане са тествани за многократна употреба, за да осигурят надеждност и безопасност при ежедневната употреба. Тапицирана спалня Space e модел с повдигащ механизъм, който е предпочитан от клиентите. Никога не е излишна допълнителна функционалност на продуктите, затова тапицирани легла и спални с повдигащ механизъм попадат в категорията най-търсени продукти за сън.

Тапицирани спални комплекти с матрак, цени, спалня с тапицирана табла, тапицирана основа за легло

Тапицирани легла и луксозни спални - евтини комплекти с включен матрак

Изборът на тапицирано легло с включен матрак (140 х 200, 160 х 200, 180 х 200 или единично) от Mattro.net предлага редица удобства и предимства, които оптимизират покупката и употребата на вашето ново легло. Тази опция е идеална за клиенти, които търсят цялостно решение за своята спалня, като същевременно минимизират необходимостта от отделни покупки, които често могат да бъдат времеемки и изискващи допълнителни разходи. Едно от най-големите предимства на закупуването на тапицирано легло (140 / 200, 160 / 200, 164 / 190 или др.) с предварително включен матрак е гаранцията за пълна съвместимост между матрака и рамката на леглото. Клиентите не трябва да се притесняват дали избраният матрак ще пасне идеално на рамката, тъй като комплектът е проектиран да работи в съвършена хармония. Включването на матрака в комплекта с леглото осигурява, че матракът е специално подбран да допълва особеностите на тапицираната рамка за максимален комфорт. Матраците обикновено са избрани така, че да предоставят оптимална поддръжка и удобство, отговаряйки на стандартите за качество и устойчивост, които клиентите очакват от продуктите на Mattro.net.
Клиентите спестяват време и усилия, които биха изразходвали в търсене на отделен матрак, като вместо това получават готово решение с гарантирано качество. Това прави покупката на тапицирани легла и спални Mattro, НАНИ, ТЕД и други по-лесна и удобна, особено за хора с натоварени графици или за тези, които не се чувстват уверени в избора на матрак. Покупката на тапицирана спалня с включен матрак често предлага по-добра цена в сравнение с покупката на отделни компоненти. Комплектите обикновено са ценообразувани така, че да предложат по-добра цена от общата стойност на отделно закупените артикули, което прави това решение икономически изгодно. Тапицирана спалня Боксспринг Рива е с включен матрак и е идеален избор за потребители, които са се насочили към един продукт, съчетаващ всичко необходимо. Тапицирани спални с матрак са и всички модели Боксспринг легла.

Тапицирано легло или спалня с чекмеджета

Тапицирано легло с чекмеджета е идеално решение за тези, които търсят стил и функционалност в едно. В Mattro.net предлагаме модел тапицирана спалня с чекмеджета Comfort Supreme на матраци ТЕД, комбинираща луксозен дизайн с практичност. Включва чекмеджета, които са перфектно интегрирани в дизайна на леглото. Тази интеграция осигурява, че чекмеджетата са почти незабележими, когато са затворени, като същевременно предоставят голямо количество пространство за съхранение, когато е необходимо. Тапицирана спалня с чекмеджета Comfort Supreme ще ви предложи всичко, от което имате нужда.

Тапицирани легла и спални по поръчка от Mattro.net

В Mattro.net разбираме, че всеки клиент има уникални нужди и предпочитания, когато става въпрос за обзавеждане на спалнята. Затова предлагаме тапицирани легла и спални по поръчка, които осигуряват висока степен на персонализация и адаптация, за да отговорят на специфичните изисквания на всеки от нашите клиенти.

Тапицирана спалня с персонализация на материалите и цветовете

Едно от най-важните предимства на нашите тапицирани легла и спални Mattro, ТЕД, НАНИ и др. по поръчка е възможността за избор на дамаска. Клиентите могат да избират от широка гама от материали и цветове, което им позволява да създадат легло с тапицирана табла, което перфектно се вписва в интериора на тяхната спалня. Повечето наши модели идват с опция за безплатен избор на дамаска в цвят по поръчка, предоставяйки пълна свобода при дизайна на вашето легло.

Тапицирани спални и легла в размери по поръчка

За да удовлетворим нуждите на различни пространства и предпочитания, предлагаме също така изработка на модерни тапицирани легла и спални с табли в размери по поръчка, а също и ъглови. Без значение дали търсите компактно единично легло, основа с тапицирана табла или по-голямо двойно легло, нашата гъвкава производствена линия може да се адаптира за вашите специфични изисквания. Това е особено полезно за клиенти, които имат нестандартни изисквания за размера на леглото, поради ограничено пространство или уникални дизайнерски предпочитания.

Спалня с тапицирана табла, тапицирани ъглови легла с матраци цени, тапицирана основа за легло

Евтини тапицирани легла и спални -  цени с намаления и промоции

Предлагаме атрактивни намаления до -40% на избрани модели, което прави покупката на луксозно тапицирано легло (единично или двойно, с повдигащ механизъм и ракла, с матрак или без) още по-изгодна. Нашите текущи промоции включват разнообразие от едновременно евтини и луксозни тапицирани спални, които са перфектни за всеки вкус и бюджет. Може да се абонирате за нашия информационен бюлетин, за да получавате актуална информация за всички текущи и предстоящи оферти.

Тапицирана спалня или легло с безплатна доставка

Едно от ключовите предимства, които предлагаме в Mattro.net, е безплатната доставка за всички тапицирани легла и спални (включително и тези с повдигащ механизъм) в цялата страна (Пловдив, София, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен, Перник и всички останали). Разбираме, че покупката на ново легло може да бъде значителна инвестиция, и искаме да улесним нашите клиенти, като им предложим безплатна доставка директно до адрес. Безплатната доставка на Mattro.net е част от нашият ангажимент към отличното обслужване на клиенти и поддържане на високи стандарти на удовлетвореност.

Изборът на единично или двойно тапицирано легло от Mattro.net предлага множество предимства, които могат значително да подобрят качеството и комфорта на вашата спалня. С нашата широка гама от евтини и луксозни спални, които включват тапицирани единични и двойни легла, ъглови, комплекти легла с тапицирана табла и с повдигащ механизъм, с матрак, чекмеджета за съхранение и много други персонализирани опции, ние предоставяме възможност за всеки клиент да намери идеалното тапицирано легло или спалня с тапицирана табла, ракла, с матрак и др., което отговаря на индивидуалните му нужди и вкус. Насърчаваме ви да разгледате нашия пълен каталог с цени на тапицирани спални, единични и двойни легла на Mattro.net (ТЕД, НАНИ и др.) и да се възползвате от разнообразието на продукти и услуги, които предлагаме. Независимо дали търсите модерно легло, спални, основа с тапицирана табла и с чекмеджета или класическо тапицирано легло или спалня с повдигащ механизъм и ракла, нашият асортимент гарантира, че ще откриете идеалното решение за вашето пространство. За всякакви въпроси, консултации или поръчки, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0885 545 060 или чрез електронна поща на office@mattro.net. Нашият опитен екип е готов да ви помогне с професионални съвети и подкрепа, за да улесни вашето решение.

loader
Зареждане...