Подматрачни рамки с повдигащ механизъм

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

8 продукта

Филтри
-25% Подматрачна рамка Лукс със странично повдигане
Подматрачна рамка Лукс със странично повдигане и механизъм
от 218,40 лв.
-25% Подматрачна рамка Лукс с повдигащ механизъм
Подматрачна рамка Лукс с повдигащ механизъм
от 218,40 лв.
-25% Подматрачна рамка Ергономик
Подматрачна рамка Ергономик с повдигащ механизъм
от 151,02 лв.
-20% Подматрачна рамка Комфорт със странично повдигане
Подматрачна рамка Комфорт със странично повдигане и механизъм
от 162,20 лв.
-20% Подматрачна рамка Комфорт с повдигащ механизъм
Подматрачна рамка Комфорт с повдигащ механизъм
от 162,20 лв.
-5% Подматрачна рамка Flex - ракла с амортисьор (с рег.)
Подматрачна рамка Flex - ракла с амортисьор (с рег.)
от 228,96 лв.
Подматрачна рамка Стандарт - ракла с амортисьор
Подматрачна рамка Стандарт - ракла с амортисьор
от 197,00 лв.
Подматрачна рамка Black Charm - ракла с амортисьор
Подматрачна рамка Black Charm - ракла с амортисьор
от 318,00 лв.

Подматрачна рамка с повдигащ механизъм - В кои случаи ви е необходима?

Подматрачната рамка е артикул, за който непременно трябва да помислите, ако сте избрали да ползвате двулицев матрак. Поради многобройните модели, които вече предлагат производителите, може значително да подобрите комфорта на съня си, не само с по-добър матрак, а и с правилен избор на рамка. Предлагат се модели с повече на брой ламели за по-висока издръжливост, такива с регулиране на твърдостта и със специализирани държачи, като най-предпочитаната допълнителна функция на подматрачната рамка е повдигането с механизъм, чрез който имате възможност да ползвате мястото под спалнята или леглото за съхранение на вещи.

Подматрачни рамки с повдигащ механизъм

Подматрачни рамки с повдигащ механизъм - видове и предпочитани размери

Опитът ни в сферата на съня показва, че повечето от клиентите, които се нуждаят от подматрачна рамка, предпочитат тя да е с функция за повдигане. Ето защо повечето от моделите подматрачни рамки могат да се използват по този начин, като при моделите, изработени от дърво, директно захващате механизма към страните, а при моделите метална подматрачна рамка трябват допълнителни планки, които да захванат механизма.

Подматрачни рамки Mattro

В Mattro.net, сайтът за най-ниски цени на продукти за сън, може да намерите както страхотни промоционални оферти, така и разнообразие от производители. Може да избирате между подматрачни рамки ТЕД, Нани, Mattro, подматрачни рамки РосМари, както и на много други. Без значение от размерът на леглото ви, може да използвате подматрачна рамка с повдигащ механизъм, понеже функцията се предлага както за стандартни, така и за размери по поръчка. Най-често предлаганите размери за подматрачна рамка с механизъм са 82/190, 90/200, 114/190 и 120/190 за единичните легла и 140/200, 144/190, 160/200 и 180/200 за двойните.

Подматрачни рамки РосМари

Подматрачни рамки с повдигащ механизъм с БЕЗПЛАТНА доставка и ниски цени

Тъй като подматрачната рамка е продукт, който не е лесен за транспортиране, ние от Mattro.net изцяло поемаме тази грижа, като доставката ни е напълно безплатна до посочения в поръчката ви адрес. Освен това, всеки месец обявяваме атрактивни промоции, от които да се възползвате. За обстойна информация, не се притеснявайте да ни потърсите на тел. 0885 545 060, както и в чат прозореца в долния десен ъгъл на сайта. Помислете и не пренебрегвайте допълнителната функция за повдигане, когато избирате рамка, тъй като това би ви спестило доста място вкъщи.

Подматрачни рамки с повдигащ механизъм - безплатна доставка

loader
Зареждане...