Матраци Парадайс

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 32 продукта

Филтри
-40% Матрак Ametyst
Матрак Ametyst
от 406,80 лв.
-40% Матрак Amor
Матрак Amor
от 365,40 лв.
-30% Матрак Siana Silver
Матрак Siana Silver
от 484,40 лв.
-30% Матрак Millenium
Матрак Millenium
от 545,30 лв.
-20% Матрак Silver Care Memory
Матрак Silver Care Memory
от 363,20 лв.
-20% Двулицев матрак Diona
Матрак Diona
от 308,80 лв.
-15% Еднолицев матрак Gala Memory
Еднолицев матрак Gala Memory
от 336,60 лв.
-10% Еднолицев матрак Perla
Еднолицев матрак Perla
от 251,10 лв.
Матрак Aloe Vera Dream
Матрак Aloe Vera Dream
от 349,00 лв.
Матрак Diplomat De Lux
Матрак Diplomat De Lux
от 312,00 лв.
Двулицев матрак Gala Memory
Матрак Gala Memory
от 369,00 лв.
Еднолицев матрак Diplomat
Еднолицев матрак Diplomat
от 312,00 лв.
Еднолицев матрак Diona
Еднолицев матрак Diona
от 368,00 лв.
Еднолицев матрак Classic Bonnell
Еднолицев матрак Classic Bonnell
от 229,00 лв.
Матрак Viola Memory
Матрак Viola Memory
от 594,00 лв.
Матрак Silver Hybrid
Матрак Silver Hybrid
от 436,00 лв.
Двулицев матрак iSenso
Двулицев матрак iSenso
от 668,00 лв.
Матрак Perla Memory
Матрак Perla Memory
от 345,00 лв.
Еднолицев матрак Classic Пяна
Еднолицев матрак Classic Пяна
от 238,00 лв.
Матрак Bamboo Memory Gel
Матрак Bamboo Memory Gel
от 529,00 лв.
Матрак Silk
Матрак Silk
от 784,00 лв.
Матрак Majesty
Матрак Majesty
от 749,00 лв.
Матрак Lavandula Memory
Матрак Lavandula Memory
от 318,00 лв.
Матрак Kashmir
Матрак Kashmir
от 758,00 лв.

МАТРАЦИ ПАРАДАЙС - ДОСТЪПНИ ЦЕНИ ЗА СПОКОЕН СЪН

Матраци Парадайс е популярна и утвърдена марка, както на българския, така и на европейския пазар от години. Отличният имидж на матрачните продукти Парадайс не е случаен. Той се дължи на тяхната първокласна изработка, преди всичко, както и на перфектното съотношение между качество и цена. Матраците са изработени от здравословни, висококачествени материали, в съответствие с най-съвремените научни стандарти в тази индустрията. Моделите на Paradise представляват богата и забалежителна палитра от матрачни продукти, които отговарят на всички специфични, потребителски нужди, както по отношение на ортопедичност и анатомичност, така и спрямо критериите за лукс и ексклузивност. Качеството и комфортът, които тези продукти предоставят индивидуално на клиента са на изключително достъпни и разумно съобразени цени, в съответствие с неговите потребителски възможности. Брандът Paradise се отличава и с отлично развита пазарна мрежа в сферата на туризма, благодарение на своя специализиран каталог за хотели и места за настаняване. Матраци Paradise разполагат с 27 двулицеви и еднолицеви модела, сред които всеки клиент може да открие личния или бизнеса си продукт.

Матраци Paradise - лого

МАТРАЦИ ПАРАДАЙС - ЕДНОЛИЦЕВИ МОДЕЛИ

Еднолицевите модели на Парадайс предлагат, както утвърдени с годините технически характеристики, така и съвсем иновативни решения за здравословен сън и максимален комфорт. Един от най-популярните и продавани модели като Диона предлага високотехнологична изработка на изключително достъпна цена. Сърцевината на този матрак е изградена от ND пяна с висока плътност, което осигурява стабилност на тялото и висока издръжливост при дългогодишна експлоатация. Допълнителна мемори пяна интелигентно поема извивките и топлината на тялото като създава отлична опора за гръбначния стълб и перфектна среда отпускане на мускулатурата. Гъвкавите ламели на подматрачната рамка помагат за правилното разпределение на тежестта и гарантират циркулацията на въздух в матрака.

Матраци Paradise - снимка

Дипломат също е утвърден еднолицев модел на Парадайс, чието ядро е изградено от добре известните и гарантиращи удобство покет пружини. Те интелигентно разпределят тежестта на тялото така че то да получи най-оптималната здравословна позиция. Покет пружините позволяват, при споделяне на матрака от двама души, движенията на партньора да не смущават личната зона на комфорт. Със същата специална функция от серията еднолицеви матраци на Paradise е и моделът Гала мемори, разработен специално за високи натоварвания. Слой от HD пяна поддържа устойчивостта на матрака и в същото време го превръща в удобно място за почивка и сън. Гала мемори е не само здрав, но и луксозен модел на изключително добра цена. Мекота и усещане за безтегловност са фините му характеристики добавени от специалния текстил Jojoba и прошитата в него мемори пяна. 

МАТРАЦИ ПАРАДАЙС - ДВУЛИЦЕВИ МОДЕЛИ

Колекцията от двулицеви матраци Парадайс притежава още по-богат набор от продукти с  високотехнологичен, практичен и изтънчен характер, на разумна и достъпна цена. Моделите са проектирани спрямо всички съвременни стандарти за качествена почивка и здравословен сън. Разнообразието им позволява всеки клиент да открие решение за своите специфичните нужди – от иновативните им антиалергичните, антибактриални или релаксиращи свойства до тяхната устойчивост и здравина при експлоатация. По-голямата част от продуктовия диапазон на двулицевите матраци се състои от ортопедични модели с добавени специални природосъобразни, терапевтиращи съставки като екстракти от алое вера, лавандула, жожоба или сребърни нишки. Латексовото им покритие пък им придава мек и релаксиращ характер. Сред тях има видове с мемори пяна или с покет система – технологии насочени изцяло към постигането на оптимален комфорт, правилно разположение на тялото, здравословна опора за гръбначния стълб и поддръжка на всички важни ставни и мускулни зони по време на сън.

Забележителен модел на Парадайс е матрак Аметист, сертифициран с 16 годишна гаранция, който съчетава високотехнологична здравина, уникален дизайн и абсолютен комфорт на достъпна цена. Система от седем зонов покет пакет от пружини, заложена в матрака, разпределя оптимално тежестта на тялото и гарантира качеството на съня. Модел Графит също притежава седем зони на комфорт,но обособени в непружинно ядро и в допълнение със специална еластична пяна, която създава усещане за стабилност и опора на тялото и гръбначния стълб. Термоактивна мемори пяна, баланс на твърдостта, както и стилния графитен цвят на калъфа го превръщат в атрактивен и разпознаваем за мъжете модел, и отново с изключителната 16 годишна гаранция за ефективност и здравина. Матрак Силк и Кашмир пък ни пренасят в свят на луксозни и екзотични усещания благодарение на фино изработените им дамаски, носещи чувствено удоволствие за кожата при допир с гладкостта на коприната или мекотата на кашмира. Други модели като Лавандула Мемори, Жожоба Мемори и Алое Вера Дрийм дарявят своя притежател със здравослословна, холистична и ароматерапевтична грижа като успокояват сетивата, действат антистресово и имат силно омекотяващ и релаксиращ ефект върху организма. Да спиш на тези модели матраци е като сън в лятна нощ, в която с всяко усещане потъваш все по-дълбоко в релаксиращата прегръдка на природата.    

Матраци Парадайс са продукти, на които може да се доверите напълно. Те съчетават всичко необходимо в себе си, за да си позволите да се отпуснете в тяхната технологично-ефективна, гостоприемна, здравословна и нежна среда, на изключително достъпна цена. 

Зареждане...