Матраци Парадайс

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 32 продукта

Филтри
-30% Матрак Kashmir
Матрак Kashmir
от 530,60 лв.
-30% Матрак Bellevue
Матрак Bellevue
от 615,30 лв.
-20% Матрак Silver Care Memory
Матрак Silver Care Memory
от 363,20 лв.
-15% Двулицев матрак Diona
Матрак Diona
от 328,10 лв.
-15% Еднолицев матрак Gala Memory
Еднолицев матрак Gala Memory
от 336,60 лв.
-10% Еднолицев матрак Perla
Еднолицев матрак Perla
от 251,10 лв.
Матрак Aloe Vera Dream
Матрак Aloe Vera Dream
от 349,00 лв.
Матрак Diplomat De Lux
Матрак Diplomat De Lux
от 312,00 лв.
Матрак Ametyst
Матрак Ametyst
от 678,00 лв.
Двулицев матрак Gala Memory
Матрак Gala Memory
от 369,00 лв.
Еднолицев матрак Diplomat
Еднолицев матрак Diplomat
от 312,00 лв.
Еднолицев матрак Diona
Еднолицев матрак Diona
от 368,00 лв.
Еднолицев матрак Classic Bonnell
Еднолицев матрак Classic Bonnell
от 229,00 лв.
Матрак Viola Memory
Матрак Viola Memory
от 594,00 лв.
Матрак Silver Hybrid
Матрак Silver Hybrid
от 436,00 лв.
Двулицев матрак iSenso
Двулицев матрак iSenso
от 668,00 лв.
Матрак Perla Memory
Матрак Perla Memory
от 345,00 лв.
Матрак Siana Silver
Матрак Siana Silver
от 692,00 лв.
Еднолицев матрак Classic Пяна
Еднолицев матрак Classic Пяна
от 238,00 лв.
Матрак Bamboo Memory Gel
Матрак Bamboo Memory Gel
от 529,00 лв.
Матрак Silk
Матрак Silk
от 784,00 лв.
Матрак Amor
Матрак Amor
от 609,00 лв.
Матрак Majesty
Матрак Majesty
от 749,00 лв.
Матрак Lavandula Memory
Матрак Lavandula Memory
от 318,00 лв.

Матраци Парадайс от Mattro.net

Матраци Парадайс се нареждат сред водещите предпочитания на българския пазар, благодарение на своето високо качество и иновативни характеристики. Те са известни със своите еднолицеви и двулицеви модели, които предлагат изключителен комфорт и подкрепа по време на сън. Изборът на правилния матрак е от съществено значение за здравословния сън, тъй като качественият сън допринася за доброто общо физическо и психическо здраве. Матраци Парадайс са разработени така от своя производител, че да отговорят на нуждите и предпочитанията на всеки клиент, като се предлагат в разнообразие от размери и спецификации (с мемори пяна, алое вера или жожоба в текстила), което ги прави подходящи за всяка спалня.

Матраци Парадайс 160 200 мнение в Метро

Матрак Paradise - видове и характеристики

Матраци Парадайс предлагат както еднолицеви, така и двулицеви варианти, гарантиращи висококачествен сън благодарение на иновативните материали и технологии, вградени в тях. Особено популярни матраци Парадайс с изцяло положителни потребителски мнения са Диона, еднолицев матрак Перла и Аметист. Предлагат се и много други модели, които се отличават с включването на материали като мемори пяна, която се адаптира към формата на тялото за оптимална подкрепа, както и покет пружини, които осигуряват независима подкрепа за всяка част от тялото. Еднолицев матрак Дипломат според мнения на клиенти е сред най-предпочитаните модели Парадайс с ядро от покет пружини. Иновативни добавки като алое вера в текстила на някои модели матраци Парадайс само подобряват хигиенните свойства, но и спомагат за успокояване и регенерация на кожата през нощта. Охлаждащите типове пяна, вложени в други модели, се използват за поддържане на приятна температура по време на сън, предотвратявайки прегряване и подобрявайки комфорта. Тези технологии превръщат матраци Парадайс в идеалния производител за всеки, търсещ комбинация от комфорт, подкрепа и иновативни решения за здравословен сън.

Матраци Парадайс - размери

Матраци Paradise се предлагат в разнообразие от стандартни размери, които задоволяват нуждите на различните типове легла и спални пространства. Това включва популярни размери като 72/190, 72/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 114/190, 114/200, 120/190 и 120/200 см за единични легла, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, матраци Парадайс 160 х 200, 164/190, 164/200 за двойни легла, както и големи размери като 180/190, 180/200 и 200/200, предпочитани за по-големи спални.

За клиенти със специфични изисквания, Paradise предлагат и изработка на матрак в нестандартни размери. Тази опция позволява на клиентите да поръчат матрак, който перфектно пасва на конкретните размери и форми на техните легла, осигурявайки максимален комфорт и оптимално използване на спалното пространство. Така матраци Парадайс не само предлагат висококачествен сън, но и гъвкавост при адаптация към индивидуалните нужди на всеки клиент.

Матрак Парадайс Дипломат, Класик мнения и безплатна доставка

Матрак Парадайс с намаление и безплатна доставка

Еднолицеви и двулицеви модели на Парадайс от онлайн магазин за матраци Mattro.net се предлагат с атрактивни намаления, достигащи до -30% от редовните цени. Тези промоционални оферти позволяват на клиентите да придобият висококачествени матраци Paradise на значително по-ниски цени, което ги прави изключително достъпни за всеки бюджет. Текущите намаления на матраци Парадайс (Paradise) предоставят уникална възможност за потребителите да инвестират в здравословен и комфортен сън на изгодни цени, без да компрометират с качеството. Промоциите не само улесняват достъпа до луксозни продукти, но и подчертават ангажимента на Mattro.net към предоставяне на стойност за своите клиенти, което укрепва доверието и удовлетвореността на потребителите.
Всеки матрак Paradise от Mattro.net се доставят безплатно до всяка точка на страната (Добрич, Велико Търново, Перущица, София, Шумен, Ловеч, Силистра, Казанлък, Русе, Габрово, Пазарджик, Пловдив, Видин, Хасково, Монтана, Свиленград, Стара Загора, Ямбол, Перник, Търговище, Сливен, Варна, Бургас, Кърджали, Разград, Плевен и всяко друго по-малко населено място), което е още един значим бонус за клиентите. Безплатната доставка елиминира допълнителни разходи и прави покупката още по-изгодна. Тази услуга е част от стремежа на онлайн магазин за матраци Mattro.net да предложи максимално удобство за своите клиенти, като осигурява бърза и надеждна доставка на продукти Парадайс директно до адреса на клиента. Това улеснява клиентите, особено при покупка на по-големи и тежки артикули като матраци, и допринася за положителното потребителско изживяване.

Мнения и отзиви от клиенти за производител на матраци Парадайс/Paradise

Положителните отзиви и мнения на клиентите за матраци Парадайс (Paradise) в онлайн магазин Mattro.net са изключително важни. Множество клиенти активно споделят своите впечатления, подчертавайки високото качество и изключителния комфорт, който матраците предоставят. Доволните клиенти често описват как матрак Paradise е допринесъл за подобряване качеството на съня им, особено модели със специални адаптации като мемори пяна или охлаждащи технологии. Ревюта често изтъкват и дълготрайността на продуктите, както и ефективността им в облекчаване на болки в гърба и врата. Такива мнения допълнително уверяват потенциални клиенти в избора на еднолицев или двулицев матрак Парадайс като надежден продукт за подобряване на качеството на живот чрез по-здравословен сън.

Матраци Парадайс - Аметист, Диона, Перла еднолицев мнение

Еднолицеви и двулицеви матраци Парадайс (Paradise) се отличават със своята способност да съчетават високо качество с изключително удобство, което ги прави предпочитан избор според мнения и отзиви на потребителите. Те са разработени с внимание към детайла и използването на иновативни технологии, предлагайки разнообразие от еднолицеви и двулицеви модели, които отговарят на различните нужди за комфорт и поддръжка. Парадайс (Paradise) предоставя матраци, които не само подобряват съня, но и спомагат за здравословен начин на живот, благодарение на своите анатомични и ортопедични свойства, както и на добавки като алое вера в дамаската, всичко това на достъпни цени по мнение на потребители. Разгледайте нашия обширен каталог от продукти на Mattro.net и се възползвайте от наличните промоции и услуги. За допълнителни въпроси или консултации, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти на телефон 0885 545 060 или чрез електронна поща на office@mattro.net, които с радост ще ви помогнат в избора на идеалния еднолицев или двулицев матрак Парадайс за вашия уют и комфорт.

loader
Зареждане...