Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Топ матраци - ТЕД

Сортирай по

Топ матраци ТЕД - топ матрак Aloe Memo Flex

Топ Матраци - Матраци Тед

Традиционно в скандинавските държави и главно в северната част на западна Европа се обръща повишено внимание на обстановката в дома и удобството при спане. В северните страни е като закон, всеки човек да си предостави идеални условия за сън и обновяване на организма, с максимална информираност за тяхното влияние и че това реално може да преобърне цялото ви разбиране за начин на живот.

Основно знание, което трябва да добиете е, че за идеален сън всеки един отделен елемент на леглото трябва да е в определена подредба – от по-твърдо към меко:

- Основата на леглото трябва да е най-твърда.

- Матракът (по желание) – от средна до по-висока твърдост.

- Топ матракът трябва да е от мек до средна степен на твърдост.

Основно предимство на топ матрака е калъфът с цип, за да може да се сваля и почиства, което подпомага добрата хигиена. Повечето от тъканите, използвани при топ матраците, издържат на пране дори между 40 и 60 градуса.

Един съвет за дълготрайна употреба - редовното обръщане на страните на ползване на топ матрака го поддържа в добро състояние за по-дълъг период от време.

Желанието на ръководството на Матраци Тед е да предостави на своите клиенти висока степен на стандарт, комфорт, здравословна и спокойна среда за сън. Всеизвестно е, че качествената почивка е в основата към успеха и качеството на живот, целта на Матраци ТЕД е вие да може да се възползвате от нея и да ѝ се насладите максимално. С продуктите на фирма ТЕД си позволявате несравнимо качество на достъпна цена, както и дълъг гаранционен срок, предоставен от производителя за безпроблемно използване за максимално дълъг период във времето.

Матраци ТЕД произвеждат разнообразни модели топ матраци, от които със сигурност ще направите правилния избор за дома си.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.