Помощен филтър

Матраци ТЕД

Сортирай по
-60%
Двулицев матрак Lavender Duo
219,20 лв
548,00 лв
-60%
Матрак My Cashmere
203,60 лв
509,00 лв
-50%
Матрак Ergo Comfort
441,00 лв
882,00 лв
-50%
Матрак Aloe Spring
233,00 лв
466,00 лв
-40%
Подарък Ортопедична възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Двулицев матрак Abell Latex
615,60 лв
1026,00 лв
-35%
Подарък Ортопедична възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Двулицев матрак Adry Cool
271,70 лв
418,00 лв
-30%
Подарък Ортопедична възглавница -
1 брой за всички размери.
Еднолицев матрак Lavender Duo
200,20 лв
286,00 лв
-15%
Възглавница Maxicool Lumbar.
Матрак Astrea Ortho
296,65 лв
349,00 лв
-10%
Подарък Ортопедична възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Матрак Awa
135,00 лв
150,00 лв
-10%
Подарък Ортопедична възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Еднолицев матрак Awa
135,00 лв
150,00 лв
Подарък подматрачна рамка и възглавници:
- за матрак с ширина до 120 см - рамка и 1 бр. възглавница
- за матрак с ширина над 120 см - рамка и 2 бр. възглавници
Матрак Матера
640,00 лв
Подарък Ортопедична възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Двулицев матрак Almary
398,00 лв
Подарък Ортопедична възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Еднолицев матрак Favourite Nova
249,00 лв
Подарък Ортопедична възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Двулицев матрак Favourite Nova
259,00 лв
Подарък Ортопедична възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Двулицев матрак Memory Silver Flex
261,00 лв

Матраци ТЕД - промоция Ноември

Матраци ТЕД - лого

Матраци ТЕД - историята на големия производител на матраци

Матраци ТЕД е най-познатата марка за матраци и продукти за съня в България. Освен на българския пазар, продуктите им се предлагат и извън страната, като усилията им за комфортен и спокоен сън на клиентите са високо оценени. Голяма част от модерните технологии и нововъведения в матраците са осъществени от тях, като почти няма потребител, който да не свързва думата матрак точно с тази марка. Благодарение на дългогодишния си опит, Матраци TED са запознати с изискванията на потребителите и създават продукти, удовлетворяващи желанията дори на най-претенциозните клиенти. Гамата от предлагани продукти е широка и обхваща много и разнообразни категории артикули. Може да изберете матрак както на достъпна цена, така и луксозен модел от най-висок клас. Мащабите, които е достигнала фабриката в момента, са благодарение на качествена работа и креативната мисъл на производителите.

Фирмата стартира през далечната 1995 година с еднолицеви матраци ТЕД, като през всички тези 20 години се старае да бъде номер 1 на пазара. Усъвършенства се постоянно, закупуват се нови и иновативни машини, подобряващи производствения процес, участват на много международни изложения, както и на такива в България. Отличени са многократно със златни медали за различни продукти, което още веднъж доказва, че спазвайки мотото „Напред и нагоре“ може да се постигнат отлични резултати.

Матраци ТЕД - снимка

Продуктите, които произвежда фабриката са едни от най-качествените на пазара. Това ги прави лидери в производтсвото на матраци, топ матраци ТЕД, подматрачни рамки, луксозни легла, възглавници, олекотени завивки, спални комплекти, продукти от гъши пух, както и нестандартни мебели. Еднолицеви и двулицеви матраци ТЕД са най-търсените матраци на българския пазар. Отзивите от клиентите са повече от добри, което мотивира производителя да се развива във всяко едно отношение.

Освен матраци, фабриката произвежда и материалите, с които се изработват те. В началото започват с производство на пружинен пакет Бонел, който използват не само за своите продукти, а и за износ извън страната. Възползват се държави като Германия, Хърватска, Македония. Това показва на производителите, че вървят в правилна посока. С годините започват и производство на по-модерни технологии, които също намират пазар както в България, така и в чужбина. Стартира се производство на индивидуално опаковани пружини, които в момента са едни от най-търсените системи за сън.

Производствената база също се разширява значително, като в момента достига до 22 000 квадратни метра покрита площ, снабдена с най-модерните машини за производство на легла и матраци. Това се случва благодарение на постигнатите резултати, както и с помощта на Европейски програми. Матраци ТЕД са признати от чуждестранни водещи производители, които са посетили фабриката, като получават признание, че са надскочили своите конкуренти, осигурявайки перфектна организация на работния процес, най-ново технологично оборудване и изключително качествени продукти.

Познати са не само на българския пазар, а и в много други държави. В последните години износа на продукти се е увеличил значително, като извън страната са познати с марката TED-BED – символ на качествени продукти. Страните, в които може да срещнете продукти на матраци ТЕД са Германия, Македония, Хърватска, Румъния, Естония, Великобритания, Холандия, Гърция, Швейцария, Унгария, Словения, Южна Корея, Канада, Чехия, Япония, Тайван, Малта, Кувейт, Алжир, Австрия, Норвегия, Франция и Италия.

Преди 7 години Матраци ТЕД създават своя колекция от скандинавски тип легла, които са продукт от най-висок клас. Подходящи са дори за най-модерният интериор, като идеално се вписват в представата за лукс и комфорт. В последните няколко години с тези легла се участва ежегодно на престижно мебелно изложение в Германия, на което ТЕД впечатляват с присъствието си. Участията в чуждестранни изложения в Кьолн, Стокхолм, Франкфурт, Милано, Токио, значително им помагат за развитието и износа на продукти извън страната. За Токио дори е създадено специално портфолио, съобразено напълно с Азиатския пазар.

През 2012 година ТЕД представят нова линия матраци с air-flex technogy. Това е технология за вътрешно профилиране на слоевете полиуретанова пяна с изграждане на канали в сърцевината на матрака, така, че да се постига максимален комфорт по време на сън. Също така чрез тази иновационна система се постига максимална циркулация на въздуха, което от своя страна осигурява здравословна и хигиенична среда. Новите 5 матрака от тази технология са разделени в две колекции:

    Италианска колекция – матраци Венеция и Сан Марино Флекс
    Уелнес колекция – матраци Латекс Сюприйм, Тай Спа и Дел Мар

Матраци ТЕД - матрак Black Line

Само една година по-късно, портфолиото на Матраци ТЕД е допълнено от още 10 модела матраци – еднолицеви и двулицеви. Това са еднолицевият безпружинен матрак Торино с впечатляващите 5см. мемори пяна, както и двулицевите модели Мементо, Кашмира Мулти Покет, Фаворит S Exclusive, Лавендер Дуо, Terry Foam, Fancy De Lux. Освен тях стартира и производството на модели, разработени изцяло за онлайн пространството, които добиват голяма популярност – Black Line, Red Line и White Line.

През дългогодишния си опит фабриката постоянно подновява оборудването си с най-модерни технологии. Машините, с които се изработват легла и матраци са едни от най-иновативните на пазара. Освен тези за производство на пружинни системи – бонел, мини бонел, индивидуално опаковани пружини, Матраци ТЕД обновяват колекциията си с нова машина за ролиране на матраци. Това ги прави едни от малкото производители, които ролират пружинни матраци. Чрез тази технология предоставят на потребителите удобството да транспортират и съхраняват матраците си по-лесно. Също така това им осигурява и възможността за износ на тези матраци в още държави, благодарение на улеснения транспорт. Закупуват се и машини за профилиране и рязане на полиуретанова пяна, както и такава за лепене на пяната с лепило, изцяло на водна основа. Освен това и допълнителна многоиглена прошивна машина и такава за тестване на пяната и матраците.

Всички тези високотехнологични попълнения подобряват качеството на продуктите с годините, като целта е максималната удовлетвореност на клиента. А това, че през всички тези години Матраци ТЕД са най-търсената и водеща марка на пазара, още веднъж доказва, че продуктите са с високо качество и подходящи за всеки вкус. Предлаганите модели матраци са от различен ценови клас – от матраци с ниска цена, достъпни за всеки, до такива, които задоволяват и най-луксозните желания.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.