МАТРАЦИ BELLANOTTE

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

11 продукта

Филтри
-40% Матрак Perla
Матрак Perla
от 636,00 лв.
-25% Матрак Portofino
Матрак Portofino
от 604,50 лв.
-20% Матрак Perche No
Матрак Perche No
от 392,81 лв.
Матрак Carezza
Матрак Carezza
от 1098,00 лв.
Матрак Melody
Матрак Melody
от 634,00 лв.
Матрак Bella BioActive Care
Матрак Bella BioActive Care
от 538,00 лв.
Матрак Toscana
Матрак Toscana
от 673,00 лв.
Матрак Bellissima
Матрак Bellissima
от 1324,00 лв.
Матрак Cannella
Матрак Cannella
от 607,00 лв.
Матрак Mamma Mia
Матрак Mamma Mia
от 975,00 лв.
Матрак Ti Amo
Матрак Ti Amo
от 619,00 лв.

МАТРАЦИ BELLANOTTE - БЪЛГАРСКА ИЗРАБОТКА, ИТАЛИАНСКО КАЧЕСТВО

Сред италианските производители на матраци не можем да не отредим и специално почетно място за Матраци Bellanotte. Фирмата разработва елегантни колекции от аксесоари за сън, като успехът й винаги се е дължал най-вече на предварителните подробни проучвания в сферата на пълноценния и здравословен сън, а също така и на тестваните механизми за неговото постигане. Ние от MATTRO.NET разполагаме с голяма част от моделите на Матраци Bellanotte, като днес, ще обърнем внимание на великолепните им предложения за висококачествени двулицеви матраци. Не се колебайте да се свържете с нас в случай, че желаете да закупите Матраци Bellanotte или имате допълнителни въпроси, свързани с техните функции, дизайн или качество.

Матраци Bellanotte

МОДЕЛИ МАТРАЦИ BELLANOTTE

Матрак Carezza се откроява със своята модерна мултипокет система, която удвоява ергономичността и анатомичните свойства. За разлика от обикновените двулицеви матраци, този модел предоставя до три пъти повече опорни точки за тялото, като не му позволява да се изкривява или застава така, че след ставане да се появи болка или дискомфорт.
Матрак Melody от мемори пяна има асиметрична конструкция, благодарение на която вие получавате двойно повече комфорт и удоволствие по време на почивка. Различната степен на твърдост от различните му страни превръща матрака в универсален помощник за достигане на наистина оптималната поза на сън.
Матрак Perla следва внимателно извивките на вашето тяло, за да му достави максимум комфорт. Моделът е с инертен материал, който елиминира всички точки на напрежение и натиск. Профилираните зони на матрака допринасят за максимална вентилация и още по-добра поддръжка и разпределение на тежестта на тялото.

Матраци BellaNotte - bella bio active care

Матрак Bella BioActive Care има революционна пробиотична защита от акари и алергени. Освен това, ядрото на този модел е конструирано от три слоя BodyCare пяна, два от които са специално профилирани и осигуряват динамично зониране, така че материалът да се нагласи спрямо извивките и тежестта на тялото, за да осигури здравословна среда за сън, без излишно натоварване върху организма.
Матрак Cannella е с аромат на канела, който по естествен път ви кара да заспивате по-бързо и спокойно, без да се въртите цяла нощ в леглото или да почувствате какъвто и да е дискомфорт след ставане.
Матрак Bellissima е разработен на базата на новата I-Springs технология, която елиминира опасността от лоша поза за сън или болки в ставите. На повърхността на матрака има концентрирани nanoSprings (специални мини покет пружинки), а основата му е от многобройни покет пружини за двойна защита срещу гръбначни изкривявания. Комбинацията между различните видове пружини дава на матрака свойството да следва на момента всяко движение на тялото, като един жив организъм.
Матрак Portofino е с 3D борд, мемори пяна и анатомично покритие за прекрасна свежест, отлична почивка и невероятно удобство. Този модел предоставя също така двойно по-добра вентилация на въздуха в леглото и регулация на температурата според сезона.
Матрак Toscana е комбинация от белгийски текстил с чист лен и плат с естествени влакна от субстанция, извлечена от специално дърво. Сваляемият калъф може да се пере многократно, като по този начин си осигурявате по-хигиенична и здравословна среда за сън. Моделът е с добра проветривост и има антиалергични свойства.

loader
Зареждане...