Ъглови легла

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1 продукт

Филтри
Ъглови легла с ракла Сити 2001 = сонома
Ъглови легла с ракла Сити 2001
от 340,00 лв.

Ъглови легла с безплатна доставка

Покупката на легло стои в основата на всяко спално обзавеждане. Едни от най-предпочитаните варианти най-вече при обзавеждане на детски стаи и жилища под наем са именно ъглови легла. Предимството им пред останалите модели е, че са изключително удачни, ако разполагате с ограничено пространство. В онлайн магазин mattro.net ще откриете всичко най-необходимо за обзавеждането на спалнята - матраци, топ матраци, възглавници, подматрачни рамки и различни варианти легла и спални. Освен най-качествени модели на водещи производители, ние ви предлага напълно безплатна доставка до адрес, както и професионална консултация, в случай, че имате нужда.

Ъглови легла

В онлайн магазин mattro.net ще откриете разнообразни модели ъглови легла с размери 82 х 190 и 120 х 190, с които да обзаведете желаното помещение. Най-често те са предпочитани при мебелирането на детска стая, защото осигуряват повече място за игра и учене на малчуганите. Това се дължи на факта, че те се поставят непосредствено до двете стени и заемат минимално място. От друга страна обаче те предлагат достатъчно място за съхранение на вещи, защото повечето такива легла предлагат опция за ракла с повдигащ механизъм, при която може да използвате подматрачното пространство. Други модели пък са снабдени с практични чекмеджета. Освен за обзавеждане на детска стая могат да бъдат приложени и в други помещения като например хотели, жилища под наем и като цяло във всяко по-ограничено пространство. Друго не по-малко съществено предимство на леглата тип ъглови е, че те са много достъпни от финансова гледна точка.
В онлайн магазин mattro.net ще откриете едни от най-практичните и достъпни модели ъглови легла, като няма как да не споменем фирма Геномакс. Производителят предлага няколко опции за ъглови легла в зависимост от размера и визията, която търсите:

Ъглови легла Сити 2001 и Сити 2004

Ъглови легла с ракла Сити 2001 е практичен модел, подходящ за матраци с размери 82 х 190. Пртежават ракла, в която може да удобно да съхранявате спално бельо, завивки, възглавници и всичко останало, което пожелаете. Комплектът е изработен от устойчив ПВЦ материали и има избор на цвят. Единственото, което трябва да добавите за завършен вид са еднолицеви матраци според предпочитанията ви.
Ъглово легло Сити 2004 също е предназначено за матрак 82 х 190, който е изцяло ваш избор. Изработено е от ПДЧ, а пружинният механизъм позволява използването на пространството под матрака за съхранение на различни вещи. Този модел също ви дава опция за избор между четири цвята.
Ъглово легло Сити 2009 е с размери 120 х 190, т.е. легло приста, което е идеално решение, защото предлага повече място за комфортен сън. Както и при останалите модели легла Геномакс, и тук имате възможност да изберете най-подходящия за спалнята цвят.


Ние от mattro.net знаем какво търсите - практичност и ниски цени. Със закупуването на ъглови легла със сигурност ще имате и двете. В онлайн магазина може да разгледате още страхотни предложения, които ние ще доставим безплатно без значение от населеното място, в което живеете. Вашите въпроси и поръчки очакваме на e-mail: office@mattro.net или на тел. 0700 200 22, 0885 545 060 и 032 815 979.

loader
Зареждане...