Спални с размер 90/190

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

13 продукта

Филтри
-40% Спалня Salvador Base
Спалня Salvador Base
393,66 лв.
-30% Спалня Спейс
Спалня Space
610,49 лв.
-30% Спалня Салвадор
Спалня Salvador
610,49 лв.
-30% Спалня Picasso
Спалня Picasso
626,64 лв.
-30% Тапицирано легло Сена
Тапицирано легло Сена
769,51 лв.
Основа за матрак Tera
Основа за матрак Tera
345,00 лв.
Основа Linda
Основа Linda
398,00 лв.
Основа Hard Base
Основа Hard Base
270,00 лв.
Основа за матрак Bella
Основа за матрак Bella
305,00 лв.
Френско легло Вики
Френско легло Вики
166,00 лв.
Твърда основа Universal
Твърда основа Universal
226,00 лв.
Твърда основа за матрак Oniks
Твърда основа Oniks Lux
272,00 лв.
Спалня Tera
Спалня Tera
574,00 лв.

СПАЛНИ/ЛЕГЛА/ОСНОВИ

Онлайн магазин mattro.net предлага на своите клиенти много и разнообразни модели легла, спални и основи. Предлагат се легла на различни производители, с различна визия и характеристики.

ХОТЕЛСКИ ЛЕГЛА

Хотелските легла/Основи са изключително компактни и комфортни и затова се използват при обзавеждането на хотели, къщи за гости, вили, а също и в домовете. Хотелските основи могат да бъдат твърди и меки, за да отговарят на различните предпочитания на хората. Твърдите основи имат здрава дървена или метална конструкция и плоскост, докато меките са снабдени със здрава конструкция и пружини. Основите имат крачета. Матракът се закупува отделно и може да е, както еднолицев, така и двулицев.

Спалня или легло - Виденов, JYSK, Айко, Ирим, Икеа, Мебелмаг, Юск, Ikea

ПОХОДНИ ЛЕГЛА

Походното легло е едно удобно и компактно легло, което всеки дом трябва да притежава. Използва се също така при обзавеждането на хотели, вили, къщи за гости, хижи, защото пести пространство. Походното легло е изключително удобно, когато имате гости. Сгъваемо е и лесно за съхранение, когато не се използва, някои от леглата имат колелца за по-лесно преместване. Тези легла могат да бъдат, както с ламели, така също и с текстилно платно, захванато с пружини за металната конструкция. Към леглата има и матрак от полиуретанова пяна, с височина 8 см. Стандартният размер за походните легла е 80 х 190 см.

СПАЛНИ/ЛЕГЛА

Спалните и леглата на различните фирми са разнообразни като модели. Има легла, както от по-нисък клас, така и от висок клас. Тапицираните спални, например, са легла от висок клас, за които може да се избира вид и цвят на дамаската. Има легла от ПДЧ плоскости, при тях също се избира вид на плоскостта. За повечето легла матракът се закупува отделно. При някои модели към цената на спалнята е включен и матрак. Много от леглата имат функция ракла, удобно пространство за съхранение на багаж. Тапицираните легла често имат чекмеджета също за използване на пространството под леглото.

loader
Зареждане...