Матраци с размер 158/198

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1 продукт

Филтри
-50% Еднолицев матрак Еуфория Лукс
Еднолицев матрак Еуфория Лукс
607,92 лв.

ЗА НАС - ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА МАТРАЦИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ MATTRO.NET:

Брандът Mattro.net е лидер в доставките на продукти за обзавеждане на спалня в цялата страна. Наред с най-иновативните продукти в областта на продуктите за спалня, подматрачни рамки, протектори, ние предлагаме всякакви аксесоари за истински пълноценен, здравословен и спокоен сън. При това на най-ниски цени. Извършваме и експресни, безплатни доставки на територията на цялата страна. Държим на доверието на своите потребители! Ние сме най-големия дистрибутор на марките ТЕД, Блян, НАНИ, Парадайс, Магнифлекс и много други за цяла България. Може би двупосочната комуникация и привличането на клиенти е първата тайна на луксозния свят, който създаваме за вас с нашите продукти. Залагаме и огромна гъвкавост, когато става дума за леглата, а по начина, по който работим заедно с нашите клиенти, се стремим да конкурираме всички останали, въз основа на бързи срокове, конкурентни цени и безплатна доставка до всяка точна на страната! Използваме уникалния набор от умения по най-подходящия начин, за да дадем на клиентите си само най-доброто. Това е само едно от многото  предимства, които идват с продуктите, които можем да ви предложим.

Онлайн магазин за матраци mattro.net

Видове матраци

Най-общо могат да се сведат до следните два типа - еднолицеви и двулицеви. Истинска революция при двулицевите варианти е специфичният им начин на опаковане, а именно да се транспортират във вид на руло. Двулицеви матраци на руло се доставят дълго време в Европа от италианските гиганти Магнифлекс и други производители, но от българските им колеги, засега по този начин процедират само ТЕД. Ролирането не зависи от ядрото. Могат да се навият както пружиинни модели, така и тези с мемори пяна или латекс. Еднолицевите модели винаги разполагат с вградена подматрачна рамка, която да осигурява непрекъснато проветрение на ядрото  и лесно може да се монтира към повдигащ механизъм. В повечето случаи рамката е дървена, но някои производители имат и еднолицеви модели с метална рамка. Такива са продуктите от серия Каспия на българския производител НАНИ. Минусът на този тип продукти е, че имат само една страна на ползване, което предполага внимателно да се обмисли покупката. Препоръчва се периодичното завъртане на матрака по посока на крака-глава, за да се износва равномерно. Двулицевите модели, както подсказва името, притежават две страни на ползване, които би следвало да сменяте поне два пъти в годината. На първо място ползата от двете лица е по-бавното износване на продукта. При моделите от среден и висок клас обаче, двете лица често са с различни материали и респективно различно усещане. Възможно е да има разлика в дамаската, за да се осигури индивидуален комфорт на спящия по време на различните сезони. Двулицевите модели се ползват задължително с подматрачна рамка или основа (тип френско легло), за да се осигури непрекъснат приток на въздух към ядрото. Освен периодично сменяне на двете лица на матрака, производителите препоръчват и двулицевите модели да се завъртат по оста глава-крака, за да се удължи максимално експлоатационния период.

Завъртане на двулицеви матраци

Основни материали, използвани в производството на матраци

Използването на естествени материали в луксозното не е тайна, но не за всеки е известно как те се обработват  или подбират, преди да бъдат поставени в леглото. Ние залагаме на стандартния избор на опции като твърдостта на матрака, ширина на леглото и конфигурация. Съществуват и много повече неща, които е добре да се знаят. Например, в допълнение към тъканното покритие можем да персонализираме и дълбочината на базата, конфигурацията на пружините, слоевете на пълнежите могат да бъдат добавени или премахнати, а матракът може да бъде включен или изключен в зависимост от предпочитанията на клиента. Това създава всякакви безкрайни възможности за нашите клиенти и е една от причините, поради които можем да гарантираме създаването на прекрасно луксозно легло, независимо от изискванията. Друг момент е да подчертаем този етап с фини тъкани, които използваме за нашите легла. Често в тях участват екзотични материали като кокосова вложка, конски косъм, египетски памук или белгийски дамаски, наред с богата палитра на бонел пружини, полиуретанова пяна, покет пружини, мемори пяна, латекс и дори минерали. Всички те се грижат за удобната форма в матрака и позволяват той да възстановява оригиналната си форма след всяка компресия. Това помага на матрака естествено да издържи повече, като по този начин увеличава дълголетието на леглото. Когато легнете на един от нашите продукти, не е задължително да сте наясно с цялото това произведение. То е невидимо, но трябва да ви накара да мислите и усещате тялото изключително удобно.

Български стандарт Европейски стандарт
   
72/190 80/200
82/190 90/190/200
90/200 100/190/200
114/190 120/190/200
120/190 140/190/200
140/200 150/190/200
144/190 160/190/200
164/190 180/190/200
160/200 200/200
180/200  

 

Водещи производители на матраци

Работим с най-големите световни производители. Сред тях са имената на Хегра, Bellanotte, iSleep, Латекс ЕКОН, РосМари, Магнифлекс, Парадайс, Блян, НАНИ, ТЕД. Сред продуктите им, освен матраци ще откриете всякакви аксесоари и специални продукти. За хората със специални нужди предлагаме още - спални и спални комплекти; детски и бебешки матраци; анатомични и ортопедични модели възглавници. Всички продукти за обзавеждане на спалня отговарят на най-високите стандарти и са на достъпни цени. Сред богатата гама могат да се намерят и стоки с различен  размер на промоционални цени.

Любопитно: Учените са открили, че един добър нощен сън не е само въпрос на комфорт, а също така е пряко свързан с нашето здраве и благополучие. Освен това нашето психическо здраве също е пряко засегнато. Ако се събудите уморени и все още сънливи, и това се случва ден след ден, всеки ден, способността да се концентрирате почти сигурно ще бъде засегната. Всичко това на свой ред, може да увреди способността ви да работите, изучавате или функционирате правилно. Ние от Mattro.net разбираме, че натовареният със стрес ден има едно решение и то отвежда към големия избор за вашето обзавеждане. Потребителите могат лесно да бъдат омаяни от  различни модели, размери и материали. Всичко това може да повлияе на правилната грижа за комфорт и благополучие. А за вашето най-голямо удобство предлагаме безплатна доставка не само до най-големите градове София, Пловдив, Варна, Бургас, дори не само до областните градове - Благоевград, Плевен, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Габрово, Шумен и Търговище, а до всеки град или село в страната! Нашите приятелски настроени, експертни консултанти в Mattro.net с удоволствие ще отговорят на всичките ви въпроси.

Зареждане...