Детски матраци

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

19 продукта

Филтри
-60% Детски матрак Лавендър
Детски матрак Лавендър
от 121,08 лв.
-60% Детски матрак Бамбук
Детски матрак Бамбук
от 121,08 лв.
-35% Детски матрак Baby Plus
Детски матрак Baby Plus
от 259,99 лв.
-10% Детски матрак Fiaba Bamboo
Детски матрак Fiaba Bamboo
от 238,50 лв.
Детски матрак Коко Baby
Детски матрак Коко Baby
от 125,00 лв.
Детски матрак Baby by Pierre Cardin
Детски матрак Baby Sweet
от 179,00 лв.
Детски матрак Сънчо
Детски матрак Сънчо
от 126,00 лв.
Детски матрак Baby Friends
Детски матрак Baby Friends
от 159,00 лв.
Детски матрак Мики Джуниър
Детски матрак Мики Джуниър
от 91,00 лв.
Детски матрак Baby by Pierre Cardin
Детски матрак Baby by Pierre Cardin
от 245,00 лв.
Детски матрак Нани 10 см
Детски матрак НАНИ 10 см
от 134,00 лв.
Детски матрак Лукс
Детски матрак Лукс 12 см
от 168,00 лв.
Детски матрак Beisy Baby
Детски матрак Beisy Baby
от 98,00 лв.
Детски матрак Джуниър Анатомик с цип
Детски матрак Джуниър Анатомик с цип
от 117,00 лв.
Детски матрак Джуниър Анатомик без цип
Детски матрак Джуниър Анатомик без цип
от 108,00 лв.
Детски матрак Блянболино
Детски матрак Блянболино
от 156,00 лв.
Детски матрак Baby
Детски матрак Baby
от 93,00 лв.
Детски матрак Baby Lux
Детски матрак Baby Lux
от 114,00 лв.
Антибактериален бебешки матрак
Антибактериален бебешки матрак
от 147,00 лв.

Детски и бебешки матраци от Mattro.net

Сънят е от съществено значение за правилното развитие на децата. През нощта те растат, възстановяват се и учат. За да се радва вашето новородено или подрастващо дете на качествен сън, е важно да му осигурите подходящ детски матрак в точните размери. Неподходящият детски матрак (за бебешко легло, детско креватче или детска/бебешка кошара) може да има редица негативни последици, затова изберете внимателно този за вашето дете. Децата прекарват много време в леглото, така че е важно матракът да им осигурява добра опора за гръбначния стълб. Неудобният матрак за детско легло може да наруши съня на децата, което може да доведе до проблеми с концентрацията, умората и раздразнителността по мнения на специалисти. Някои матраци могат да бъдат източник на алергени и прахови акари, които могат да предизвикат алергии и астма. Mattro.net е вашият експерт в сферата на детските матраци. Предлагаме богат асортимент от висококачествени матраци за детско (бебешко) легло от водещи производители, съобразени с нуждите на децата от различна възраст и телосложение.

Матрак за детско легло 60 120, 70 140 мнения

Детски/бебешки матрак в Mattro.net - разнообразие от размери

В Mattro.net ще откриете богат асортимент от детски и бебешки матраци, подходящи за деца от всякаква възраст и легла (детски кошари) в различни размери. Предлагаме ги в разнообразие от стандартни размери (60 / 120, 70 / 140, 65 / 135, 70 / 130, 65 / 110 см), но можете да поръчате и детски (бебешки) матрак по поръчка, ако размерите на леглото са по-специфични (80/160, 65/160, 70/160, 80/180, 60/160, 90/180, 70/180, 60/170, 90/200, 65/165, 90/190, 62/161, 70/170, 50/80, 90/50 и други). От производителите ще срещнете водещи марки като матраци Магнифлекс, Mattro, Парадайс, ISLEEP, НАНИ и много други. Едни от най-луксозините детски/бебешки матраци са тези на Магнифлекс, а като най-поръчваният им модел се отличава детски матрак Baby by Pierre Cardin в размери 60/120 и 70/140 см. Предлагаме различни типове бебешки матрак, включително модели с кокос, ортопедични и антиалергични свойства, както и такива с различни нива на твърдост, за да подсигурим комфорта на всяко дете. Сред популярните избори за детски легла и детска (бебешка) кошара са модели с лавандула и бамбук в калъфа на матраци Mattro, а и често получаваме запитвания за изработка на детски (бебешки) матрак Лавендър и Бамбук по поръчка в индивидуални размери.

Детски матрак за новородено или подрастващо дете - защо да изберете от Mattro.net?

Детски матраци размери, цени и безплатна доставка - ТЕД, ИКЕА, Лорели, Дормео, Lorelli

В Mattro.net разбираме колко важно е децата да спят на удобен и здравословен матрак. Затова предлагаме широка гама от детски матраци в различни размери (също и по поръчка), специално проектирани да отговарят на различните нужди на растящите деца и за различни модели детска или бебешка кошара. Нашите матраци за детско (бебешко) легло са разработени с внимание към поддържането на правилната поза по време на сън и подкрепа за растящия гръбначен стълб. Понякога изборът на правилния матрак може да бъде предизвикателство, но в Mattro.net клиентите могат да разчитат на професионални съвети и ръководства за избор, които улесняват процеса.
В Mattro.net не само ще откриете богат асортимент от висококачествени детски матраци, но и ще се възползвате от невероятни промоции и безплатна доставка! Ето какво ви очаква:
Промоции с отстъпки до -60%: Редовно предлагаме намаления на цените на различни модели детски матраци. Следете сайта ни, за да не изпуснете нито една промоция!
Безплатна доставка за всички продукти: Доставката на всички детски матраци от Mattro.net е безплатна за цялата страна (до Кърджали, Добрич, Силистра, Свиленград, Хасково, Бургас, Монтана, Велико Търново, Сливен, Ямбол, Габрово, Перник, Русе, Разград, Шумен, Плевен, Търговище, Стара Загора, Казанлък, Пазарджик, Ловеч, Видин, Пловдив, София, Перущица, Варна и други). Независимо къде се намирате, ние ще ви доставим вашия бебешки матрак за детско или бебешко легло/креватче (60 х 120, 70 х 140 или друг размер детска или бебешка кошара) бързо и удобно.
Възползвайте се от тези предложения, за да осигурите максимален комфорт на вашето дете.

Детски и бебешки матраци - мнения от клиенти

Матрак за детско легло мнения - бебешки матрак Дормео, ИКЕА, ТЕД, Lorelli, Лорели, ТЕД

Мненията на нашите клиенти винаги са от особена важност, и ние се гордеем с получаването на множество положителни отзиви относно матраци за детски (бебешки) кошари, които отразяват нашата ангажираност към качество и клиентско удовлетворение. Клиентите често изтъкват високото качество на продуктите, изключителното обслужване и професионализма на екипа ни. Особено ценени са подробните консултации и персонализираното отношение, което помага на всеки клиент да намери точно това, от което се нуждае. Положителните мнения подчертават нашата способност да предлагаме продукти, които не само отговарят, но и надминават очакванията на клиентите, осигурявайки им удовлетворение от покупката.
За повече информация и консултации, нашите клиенти могат да се свържат с нас по всяко време. Предлагаме удобни опции за контакт, включително телефонна линия на номер 0885 545 060 и електронна поща на адрес office@mattro.net. Нашият опитен и отзивчив екип е винаги на разположение, за да отговори на въпроси и да помогне с поръчки, осигурявайки персонализирано обслужване, съобразено с индивидуалните нужди и предпочитания на всеки клиент.

loader
Зареждане...