Спално бельо за хотели

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1 продукт

Филтри

Спално бельо за хотели от Mattro.net

Обзавеждането на хотели не включва само покупка на хотелски основи и комфортни матраци за хотели. Особено важни за цялостния комфорт на посетителите е правилният и внимателен подбор на качествено спално бельо, което да направи съня наистина спокоен. То включва долни чаршафи, калъфки за възглавници и пликове за завики. Точно тези аксесоари са способни да създадат невероятно чувство на чистота и спокоен сън. Онлайн магазин Mattro.net освен като дългогодишен лидер в продажбата на продукти за сън за дома, е специализиран в подбора на продуктите при обзавеждане на хотели, къщи за гости, вили и бунгала. Знаем колко важни за вас са доволните гости, затова разполагаме с екип от професионалисти, които да ви помогнат при избора на продукти за вашия хотел. Нашите консултанти ще изготвят специална ценова оферта за количеството и размери спално бельо, които са ви необходими, за да завършите визията на помещенията си. Освен това, продуктите ще бъдат доставени до вашия обект в най-кратък срок и абсолютно безплатно.

Спално бельо за хотели

В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразие от долни чаршафи - чаршафи от сатенирано райе, памучни чаршафи, чаршафи от памучен сатен, чаршафи от Ранфорс, както и чаршафи с ластик. Освен в класическия бял цвят, предлагаме модели с разнообразни цветове, които биха внесли допълнително свежи нотки в помещението. Ние ще изпълним всичките ви изисквания относно материя, вид и размери чаршафи. Същото разнообразие на модели и размери, важи и за пликовете за завивки, както и за калтфките за възглавници. Предлагаме и комплекти спално бельо, чиито отделни части са прецизно съчетани, за да получите визията, която желаете - елегантна, дръзка или семпла, вие решавате! Качеството на използваните платове при изработката на спалното бельо за хотели е доказано най-високото. То е подходящо за всеки тип потребители и за всяка кожа, дори за най-чувствителната. Гарантираме дълготрайна употреба при често изпиране, защото знаем, колко важна е ежедневната хигиена за всеки собственик на хотел.

Безплатна доставка на спално бельо за хотели

В случай, че обзавеждате или ви предстои да обзавеждате хотелските помещения с ново спално бельо, не се колебайте да се свържете с нас и да получите най-ниски цени и безплатна доставка. На телефон 0700 200 22 може да зададете вашите въпроси или да споделите изискванията си с нашите консултанти, които ще ви съдействат изцяло. Не забравяйте, че чистота, хигиената, качественото и комфортно спално бельо, са основната предпоставка вашите гости да останат доволни от престоя си.

loader
Зареждане...