Единични легла

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 46 продукта

Филтри
-42% Спалня Grey
Спалня Grey
от 1101,13 лв.
-40% Спалня Picasso Base
Спалня Picasso Base
от 338,45 лв.
-40% Спалня Space Base
Спалня Space Base
от 322,92 лв.
-40% Спалня Боксспринг
Спалня Боксспринг
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Боксспринг Спейс
Спалня Боксспринг Спейс
от 1143,74 лв.
-30% Спалня Спейс
Спалня Space
от 610,49 лв.
-30% Спалня Салвадор
Спалня Salvador
от 610,49 лв.
-30% Спалня Picasso
Спалня Picasso
от 626,64 лв.
-30% Спалня Salvador Base
Спалня Salvador Base
от 376,74 лв.
-30% Тапицирано легло Сена
Тапицирано легло Сена
от 702,46 лв.
-10% Хотелско легло Комфорт
Хотелско легло Комфорт
от 165,89 лв.
-5% Хотелски комплект - 45 см
Хотелски комплект - 45 см/Легло и спалня с матрак
от 312,70 лв.
-5% Хотелски комплект 50 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 50 см/Легло и спалня с матрак
от 327,23 лв.
-5% Хотелски комплект 55 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 55 см/Легло и спалня с матрак
от 361,31 лв.
Основа за матрак Tera
Основа за матрак Tera
от 345,00 лв.
Легло Сити 2006 - орех адмирал
Легло Сити 2006
от 147,00 лв.
Основа Linda
Основа Linda
от 380,00 лв.
Основа Hard Base
Основа Hard Base
от 221,00 лв.
Френско легло Вики
Френско легло Вики
от 144,00 лв.
Твърда основа Universal
Твърда основа Universal
от 198,00 лв.
Твърда основа за матрак Oniks
Твърда основа Oniks Lux
от 249,00 лв.
Ъглови легла с ракла Сити 2001 = сонома
Ъглови легла с ракла Сити 2001
от 340,00 лв.
Ъглово легло Сити 2004 - сонома
Ъглово легло Сити 2004
от 198,00 лв.
Легло Сити 2005 - сонома
Легло с ракла и чекмеджета Сити 2005
от 289,00 лв.

Единични легла от Mattro.net

В нашия онлайн магазин Mattro.net ще срещнете огромно разнообразие от видове единични легла с матраци. В случай, че е дошло време за закупуване на нови единични легла, ние ще ви осигурим както богат избор, така и отлична консултация в тази област. Не винаги потребителите имат ясна представа какво точно търсят, ето защо е добре да получат компетентно мнение и добри насоки. Предлаганите единични легла винаги са с най-добрата цена на пазара. Имаме модели, подходящи за всякакви изисквания - както евтини единични легла с матраци, ако сте с по-нисък бюджет, така и по-луксозни модели, внасящи свежа нотка в интериора ви.

Единични легла с матраци, edinichni legla

Видове единични легла - хотелски легла, комплект легло с матрак, единично легло с повдигащ механизъм и други

Едни от най-търсените модели единични легла са типа хотелска основа. Със своя изчистен дизайн и избор на цвят на дамаската, те могат да придадат страхотна визия на стаята, в която ще бъдат поставени. Удобни и практични както за хотели, къщи за гости, хижи, така и за всеки дом.

Хотелско легло Луксор

Основно предимство на модел Луксор е здравата дървена иглолистна конструкция. Мебелният плат, с който е обградена конструкцията на единично легло Луксор, е висококачествен, а освен това се предлага в различни универсални цветове. Изборът на цвят е напълно безплатна услуга, от която може да се възползвате. Препоръчва се комбинацията на този тип модел единично легло с матрак, който да е двулицев. Обръщайки матрака редовно и ползвайки го от двете страни, удължавате живота му.

Единично легло, edinicni legla

Хотелски комплект 45 см - единично легло с матрак

За клиентите, които търсят готова конфигурация се предлагат комплекти единично легло с матрак. Хотелският комплект 45 см. също може да се използва във всякакви условия, както хотелски, така и в домашни. При него в комплект получавате тапицирана основа с мебелен плат в цвят по избор и ортопедичен двулицев матрак, който ще ви достави нужният комфорт за спокойни сънища. Ако предпочитате готовите комплекти евтини единични легла с матраци, със сигурност ще останете доволни от качеството на продуктите.

Единично легло с матрак

Единично легло с чекмеджета и ракла  Сити 2005

Ако си търсите единично легло с чекмеджета, подходящ модел за вас е Легло с ракла и чекмеджета Сити 2005 на утвърдения производител Геномакс. Единично легло, което освен комфортно е и изключително практично. Видовете единични легла с чекмеджета са предпочитани основно за по-малки помещения, в които от съществено значение е да разполагате с повече място за багаж. Освен чекмеджета, леглото разполага и с ракла, която също побира доста багаж, като например завивки. Предлага се в четири различни цвята, без допълнително заплащане за избор на цвета. Единично легло Сити 2005 е идеално решение както за възрастни, така и за деца.

Единично легло с чекмеджета и ракла , edinichno leglo

Единично легло Сандвич

Тъй като моделите единични легла са често предпочитани, когато се обазавежда детска стая, а в много от случаите мястото в стаите е ограничено, ето защо фирма Геномакс предлага едно добро решение за спестяване на пространство - единично легло Сандвич. Получавате две единични легла 82 х 190 с размера на едно. Може да издърпвате долното легло само в случаите, когато се спи на него, а през останалото време да има допълнително място за игра на детето. Предлага се в два цвята - венге и сонома.

Единично легло с матраци, edinicno leglo

Единични легла с повдигащ механизъм от матраци Mattro

Едни от най-луксозните единични легла с повдигащ механизъм, които предлагаме, са на матраци Mattro. Моделите Салвадор, Пикасо и Спейс са тапицирани легла, които се предлагат и в единични размери - 90 х 190, 90 х 200, 120 х 190 и 120 х 200. При тях предимствата са много - избор на вида дамаска (кожа или текстил), както и над 60 цвята, от които да изберете най-подходящия във вашия случай. При леглата на матраци Mattro отличителното са дизайнерските табли, които със сигурност ще придадат изящна визия на помещението. Но тъй като производителите не разчитат само на добрата визия, а и на практичността, моделите спални Салвадор, Пикасо и Спейс са оборудвани с подматрачна рамка, която се повдига с механизъм и позволява използването на подматрачното пространство за багаж. Може да комбинирате всяко единично легло с матрак по ваш избор, стига той да е двулицев.

Евтини единични легла от Mattro.net

Независимо какъв тип легло търсите, при нас може да получите максимално най-добрата цена за него. Евтини единични легла предлагат производители като Mattro и Геномакс. Гамата им от продукти е такава, че има избор за всеки потребител, като по-ниската цена не е за сметка на качеството на продуктите. Единични легла или комплекти единични легла с матраци, подходящи за вас, може да поръчате онлайн при нас, а да ги получите с безплатна доставка до всяко едно населено място в страната - София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Добрич, Шумен, Велико Търново, Стара Загора, Хасково, Благоевград и много други, дори до най-малките села и градове.

Зареждане...