Протектори за матраци за хотели

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

7 продукта

Филтри
до -30% Непромокаем протектор за матрак Premium
Непромокаем протектор за матрак Premium
от 21,41 лв.
Непромокаем протектор за матрак - Блян
Непромокаем протектор за матрак - Блян
от 26,00 лв.
-30% Непромокаем протектор за матрак - КЛАСИК
Непромокаем протектор за матрак - КЛАСИК
от 18,90 лв.
Капитониран протектор Парадайс
Капитониран протектор за матрак - Парадайс
от 49,00 лв.
Непромокаем протектор за матрак с борд Natura Eucalypt
Непромокаем протектор за матрак с борд Natura Eucalypt
от 65,00 лв.
Водонепропусклив протектор за матрак - Парадайс
Водонепропусклив протектор за матрак - Парадайс
от 27,00 лв.
Непромокаем хавлиен протектор Easy
Непромокаем хавлиен протектор за матрак Easy
от 35,00 лв.

Протектори за матраци за хотели от Mattro.net

Обзавеждането на хотели и къщи за гости е трудоемка задача, която изисква внимание към детайлите, познаване на нуждите на масовите потребители и отделяне на много време. Ние от онлайн магазин Mattro.net предлагаме всичко това и ще ви помогнем да се справите бързо и лесно с хотелското обзавеждане. Най-хубавото е, че освен време, ще спестите и пари, тъй като изготвяме специални ценови оферти за покупки на едро и всичко това с безплатна доставка до желания обект, независимо в кой град или село се намира.

Протектори за матраци за хотели

Протекторите за матраци често пъти са подценявани и забравяни не само при хотелското оборудване, но и при лична употреба. Истината обаче е, че протекторите за матраци ще удължат значително живота на матраците, ще предпазят дамаската и ще допринесат за отличната хигиена. Задължително трябва да се сдобиете с протектори за матраци за хотели, защото техните предимства са много. На първо място се поставят изключително лесно и може да перете, винаги, когато това е необходимо. Друго важно предимство е, че те предпазват матраците от замърсяване, захабяване на дамаската и проникване на влага.

Протектори за матраци за хотели - непромокаеми протектори

В онлайн магазин за матраци и аксесоари за пълноценен сън Mattro.net разполагаме с изключително богат продуктов каталог на протектори на различни производители. Матраци Блян, матраци ТЕД, матраци НАНИ, матраци Парадайс и матраци Магнифлекс са само част от марките, които ще откриете. Може да избирате между обикновени протектори, които предпазват матраците от захабяване и непромокаеми протектори, които предпазват матраците от влага и течности. Също така според вашите предпочитания може да изберете протектори за матраци с ластици или пък обхващащи целия му борд. Независимо кой модел сте избрали, ние ще ви предложим гарантирано най-ниската цена за необходимото количество. Без значение какви размери протектори за матраци са ви необходими, ние ще ви ги предложим - включително и протектори с размери за детски матраци и нестандартни размери протектори.

Протектори за матраци за хотели - безплатна доставка

Ние от онлайн магазин Mattro.net знаем, че малките детайли са от значение при обзевеждането на хотели. Точно поради тази причина ще подберем за вас най-качествените и практични за употреба протектори за матраци за хотели, подбрани според нуждите на вашите посетители. Нашата цел е вие да останете доволни от бързата, безплатна доставка и ниски цени, които ви предлагаме, а вашите гости да останат наистина очаровани от престоя си. Без значение дали вашият хотел или къща за гости се намира в курортите Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена, Свети Влас или пък в някои от големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Добрич, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Ловеч, Благоевград, както и в най-малките села в страната, ние ще се погрижим избраните продукти да бъдат при вас в най-кратки срокове.

loader
Зареждане...