Походни легла

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1 продукт

Филтри
Походно легло Рома
Походно легло Рома
от 185,00 лв.

Походни легла с безплатна доставка

Сред богатата гама от луксозно спално бельо, здрави спални и легла, а най-вече евтини матраци и отлични топ матраци, MATTRO.NET намира място и за не по-малко необходимите за определена част от клиентите ни походни легла. Като част от отлично подбраната ни колекция от спални, легла и основи, специфичните походни легла са идеално решение не само за бизнеса, когато към хотелска стая или помещение в къща за гости е нужно допълнително място за настаняване, но и за вашата вила, а защо не дори и за дома, ако обичате да каните гости вкъщи. Днес, ще ви представим най-доброто от съвременните походни легла на пазара. Всички те могат да бъдат доставени до вас – до всяка точка на страната.

Кои производители предлагат походни легла?

Лидерите в сферата на иновативните и все пак евтини матраци, Матраци ТЕД разполагат с отличен модел походни легла. Походно легло Plain се откроява със своята стабилна метална конструкция и с нежното си при допир с кожата текстилно платно. Към походното легло се предоставя и матрак, който е с височина 8 см, а ядрото му е изградено от пенополиуретанова пяна с висока еластичност и гъвкавост и плат, 100% PES, гарантиращ здравословна ортопедичност. Уникалното на този продукт от Матраци ТЕД е, че може лесно да се пренася, а когато искате да го приберете, никой дори няма да забележи, че е някъде наоколо в стаята, защото се трансформира, за да се сгъне и съхранява лесно и практично.

Походни легла Българските производители на Матраци Парадайс също имат предложение за вас – два модела походни легла, като едното е в класически модел, а другото с по-луксозна конструкция, включваща здрави и удобни дървени ламели. Вторият модел походни легла Парадайс, освен това, е с дамаска от свеж и висококачествен памучен материал и с допълнително ватно покритие, осигуряващо максимален комфорт по време на сън.
И не на последно място, имаме удоволствието да ви представим и походни легла Геномакс. Техният модел Рома е с интересен и практичен дизайн, здрави основи и отлична конструкция, предоставяща удобство и за най-капризното тяло. Походното легло Рома е с еластични ламели, а матракът върху него е с дебелина 8 см., като ядрото му е пенополиуретаново. Цялата тази комбинация от правилно подбрани елементи осигурява добра вентилация на въздуха и високо ниво на комфорт. Дамаската е със съдържание на памук и полиестер – идеално съчетание за чувствителната ви кожа.
Не се колебайте да закупите походни легла от MATTRO.NET. Ние сме на ваше разположение за всякакви въпроси. Можете да се свържете с нас за безплатна консултация. Експертите ни по здравословния сън и качествените аксесоари за спалня ще ви разяснят всичко за избрания от вас продукт. Пожелаваме ви приятно и спорно пазаруване, приятели!

loader
Зареждане...