Топ матраци РосМари

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

3 продукта

Филтри
Топ матрак Симо
Топ матрак Симо
от 89,00 лв.
Топ матрак Bamboo високоеластична пяна
Топ матрак Bamboo високоеластична пяна
от 106,00 лв.
Топ матрак Bamboo мемори пяна
Топ матрак Bamboo мемори пяна
от 135,00 лв.

Топ матраци РосМари с висококачествена пяна

РосМари е популярна фирма за качествени и евтини матраци. Но освен стандартни двулицеви и еднолицеви матраци, с марката РосМари можете да срещнете и други висококачествени продукти за сън. В това число и идеалните за всякакъв случай топ матраци РосМари. Както знаете с подходящите топ матраци, всеки един от вас може спокойно да закрепи положението у дома, ако има стари и вече похабени матраци, но все още не му се купуват нови. По същата логика, много хора дори предварително предпазват своите нови матраци с качествени топ матраци. Наричани още и топери, топ матраци могат да се ползват и за увеличаване на височината на матрака, ако здравословни нужди или желание за повече удобство налагат това. Днес, ще ви предложим и моделите топ матраци от РосМари, които можете да намерите по всяко време от годината при нас, в склада на MATTRO.NET.

Топ матраци - РосМари

ТОП МАТРАЦИ РОСМАРИ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Топ матраци РосМари високоеластична пяна и с цип имат дишаща структура, създаваща допълнително удобство към матрака. Ползването на топ матрака способства за правилното кръвобръщение, здравословния сън, релакс и освобождаването от стреса. Калъфът е от висококачествен текстил с цип, което прави матрака хигиеничен и лесен за поддържане.
Ако предпочитате топ матрак РосМари с високоеластична пяна, но без цип, имаме и такъв вариант, който наред с това е и с ароматизиращи свойства: за по-бързо заспиване, премахване на напрежението и дори срещу хронични главоболия.

Топ матраци РосМари -  мемори пяна с цип

Топ матрак мемори пяна с цип от РосМари реагира спрямо индивидуалните форма, тегло и телесна температура на спящия. Той има силно изразени анатомични свойства, затова вашето тялото ще се наслаждава на неповторим комфорт във всеки един сезон. Висококачествената дамаската е изработена от нежен и дълготраен текстил с цип, благодарение на който пък ще се грижите за своя топ матрак, без да е нужно да ползвате някакви специални почистващи средства или професионални почистващи услуги.
Последно, но не по важност, предлагаме ви и иновативната колекция на РосМари от уникални топ матраци с латекс. Както знаете, този вид материал е най-добрият избор за хора с чувствителна кожа и алергии. Допълнителните силни страни на този дизайн топ матраци са възможността му да следва извивките на човешкото тяло, а също така и отворите в панела, които позволяват свободното движение на въздуха в матрака. Това прави тези топ матраци изцяло приложими за лечение и профилактика на здравословни проблеми като астма и алергии. Задължително се замислите за такъв тип иновативни топ матраци, защото те ще подобрят и съня ви, и общото ви здраве, което го превръща в наистина изгодна и перфектната инвестиция за вашата спалня. А ние очакваме вашите поръчки и заявки за безплатна консултация! Приятно пазаруване, приятели!

loader
Зареждане...