Топ матраци ТЕД

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

3 продукта

Филтри
-30% Топ матрак Trilogy
Топ матрак Triology
от 97,30 лв.
-25% Топ матрак Silver Memory
Топ матрак Silver Memory
от 135,74 лв.
Топ матрак Memory Spa
Топ матрак Memory Spa
от 190,00 лв.

ТОП МАТРАЦИ - МАТРАЦИ ТЕД

Традиционно в скандинавските държави и главно в северната част на западна Европа се обръща повишено внимание на обстановката в дома и удобството при спане. В северните страни е като закон, всеки човек да си предостави идеални условия за сън и обновяване на организма, с максимална информираност за тяхното влияние и че това реално може да преобърне цялото ви разбиране за начин на живот.

Топ матраци ТЕД-aloe memo flex

Основно знание, което трябва да добиете е, че за идеален сън всеки един отделен елемент на леглото трябва да е в определена подредба – от по-твърдо към меко:

- Основата на леглото трябва да е най-твърда.

- Матракът (по желание) – от средна до по-висока твърдост.

- Топ матракът трябва да е от мек до средна степен на твърдост.

Основно предимство на топ матрака е калъфът с цип, за да може да се сваля и почиства, което подпомага добрата хигиена. Повечето от тъканите, използвани при топ матраците, издържат на пране дори между 40 и 60 градуса.

Един съвет за дълготрайна употреба - редовното обръщане на страните на ползване на топ матрака го поддържа в добро състояние за по-дълъг период от време.

Желанието на ръководството на Матраци Тед е да предостави на своите клиенти висока степен на стандарт, комфорт, здравословна и спокойна среда за сън. Всеизвестно е, че качествената почивка е в основата към успеха и качеството на живот, целта на Матраци ТЕД е вие да може да се възползвате от нея и да ѝ се насладите максимално. С продуктите на фирма ТЕД си позволявате несравнимо качество на достъпна цена, както и дълъг гаранционен срок, предоставен от производителя за безпроблемно използване за максимално дълъг период във времето.

Матраци ТЕД произвеждат разнообразни модели топ матраци, от които със сигурност ще направите правилния избор за дома си.

loader
Зареждане...