Помощен филтър

Възглавници

Сортирай по

 

Възглавници

Възглавници

В онлайн магазина mattro.net ще намерите изключително разнообразие от възглавници. Повечето фирми производители на матраци, предлагат на пазара и много качествени възглавници. Има евтини модели, достъпни за всеки, както и такива, подходящи дори за най-претенциозните клиенти, а освен за възрастни има и модели детски възглавници.

В зависимост от материала, от който са съставени, възглавниците могат да бъдат много видове: от мемори пяна, латекс, възглавници от гъши пух, силиконизирани влакна, силиконов пух, гранулирана пяна, дори и такива с вградени пружинки, както и много други видове.

Предлагат се и много размери, така че да намерите най-подходящия за Вас. Повечето възглавници са със стандартна форма, но има и такива, които са специфични. Например възглавница за четене, която е създадена специално, за да е удобна, докато четете книга. Има и модели за крака, за път, както и възглавници за сядане.

Най-новите модели възглавници са такива с вградени тонколонки, за да можете да се наслаждавате на любимата си музика, докато релаксирате. Също така вече са създадени и модели с импортирани пружинни системи, които са едни от най-ортопедичните решения.

При избора на възглавница е добре да бъде съобразена позата, в която обичате да спите, ако обичате да спите по корем е добре да изберете по-ниска възглавница, за да не се събуждате с болки във врата сутрин, ако обичате да спите настрани е добре да се насочите към малко по-високи възглавници, ако пък любимата ви поза за сън е по гръб, тогава заложете на висока възглавница.

Освен, че онлайн магазинът ни предлага такова разнообразие от възглавници, има и доста модели, които се предлагат като подаръци към различни модели матраци. Така, при закупуването на матрак, можете да получите луксозни възглавници от най-висок клас напълно безплатно.

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ЕООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2017 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.