Възглавници

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1-24 от 78 продукта

Филтри
-50% Възглавница Active Air
Възглавница Active Air
от 79,20 лв.
-49% Възглавница Nova Anatomic Pillow
Възглавница Nova Anatomic Pillow
от 23,00 лв.
-40% Възглавница Green Life Anatomic
Възглавница Green Life Anatomic
от 67,56 лв.
-40% Възглавница Bamboo Anatomic
Възглавница Bamboo Anatomic
от 46,78 лв.
-40% Възглавница Moontex Relax
Възглавница Moontex Relax
от 138,00 лв.
-40% Възглавница Moontex Air Relax
Възглавница Moontex Air Relax
от 138,00 лв.
-40% Възглавница Moontex Cervical
Възглавница Moontex Cervical
от 138,00 лв.
-40% Възглавница Bamboo Maxx
Възглавница Bamboo Maxx
от 64,56 лв.
-40% Възглавница Bamboo
Възглавница Bamboo
от 37,75 лв.
-40% Възглавница Green Life Maxx
Възглавница Green Life Maxx
от 83,54 лв.
-40% Възглавница Green Life
Възглавница Green Life
от 56,68 лв.
-40% Възглавница Lavender Maxx
Възглавница Lavender Maxx
от 56,08 лв.
-40% Възглавница Lavender
Възглавница Lavender
от 29,27 лв.
-40% Възглавница Air Cristal Relax
Възглавница Air Cristal Relax
от 198,00 лв.
-40% Възглавница Air Cristal Cervical
Възглавница Air Cristal Cervical
от 198,00 лв.
-40% Възглавница Air Grey Relax
Възглавница Air Grey Relax
от 180,00 лв.
-40% Възглавница Air Grey Cervical
Възглавница Air Grey Cervical
от 180,00 лв.
-40% Възглавница Air Yellow Relax
Възглавница Air Yellow Relax
от 180,00 лв.
-40% Възглавница Air Yellow Cervical
Възглавница Air Yellow Cervical
от 180,00 лв.
-40% Възглавница Air Green Relax
Възглавница Air Green Relax
от 180,00 лв.
-40% Възглавница Memory Moonlight
Възглавница Memory Moonlight
от 78,00 лв.
-39% Възглавница Lavender Anatomic
Възглавница Lavender Anatomic
от 43,50 лв.
-30% Възглавница MAXY COOL
Възглавница MAXY COOL
от 69,30 лв.
-20% Възглавница Blue Wave
Възглавница Blue Wave
от 40,82 лв.

Възглавници с ТОП цени и БЕЗПЛАТНА доставка

Защо е важно да изберем комфортна възглавница?

Всички знаем кои са основните компоненти за здравословен и приятен сън - здраво легло, удобен матрак и комфортна възглавница. В тази статия ще обсъдим именно последната. Това е изключително важно за хората, които страдат от главоболие, безсъние, мигрени, хъркане или проблеми с гърба. Възглавницата, на която спите, е едно от най-важните неща в стаята ви. Тя осигурява правилна поддръжка на врата ви, което съответно подпомага и на гръбначния стълб да заеме здравословна позиция. Плюс, съвременните възглавници се изработват от материали, които са с антиалергични свойства, така че са подходящи за всички хора, включително малки деца и страдащи от алергия. Разбира се, съществуват и други подвидове възглавници - декоративни възглавници например. Но, като цяло, целта е да изберете удобна и полезна за здравето ви възглавница.

Възглавници на промоция

Всяка възглавница в Mattro.net с БЕЗПЛАТНА доставка до адрес

Добре познатият на пазара онлайн магазин mattro.net осигурява продажба не само на матраци, легла и спални, но също така и на възглавници. Този снабдител доставя продуктите напълно безплатно до градовете София, Видин, Враца, Велико Търново, Габрово, Добрич, Кюстендил, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Силистра, Монтана, Русе, Перник, Пазарджик, Кърджали, Стара Загора, Ловеч, Благоевград, Свиленград, Хасково, Пловдив, Казанлък и всички други населени места в нашата страна.Добре познатият на пазара онлайн магазин mattro.net осигурява продажба не само на матраци, легла и спални, но също така и на възглавници. Този снабдител доставя продуктите напълно безплатно до градовете София, Видин, Враца, Велико Търново, Габрово, Добрич, Кюстендил, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Силистра, Монтана, Русе, Перник, Пазарджик, Кърджали, Стара Загора, Ловеч, Благоевград, Свиленград, Хасково, Пловдив, Казанлък и всички други населени места в нашата страна.Този онлайн магазин осигурява продукти от много различни брандове, включително възглавници ТЕД. Но абсолютно всички марки са изключително безопасни за потребителите, изработени са от висококачествени и издръжливи материали, дълготрайни и удобни са, като са създадени след множество пазарни проучвания, включително такива върху нуждите на клиентите, за да могат да бъдат изпълнени всичките им нужди и изисквания.

Какви видове възглавници можем да открием на пазара?

За да внесем малко красота в спалнята ви, ще започнем с декоративните възглавници. Те са създадени специално да придадат на стаята по-шикозен и стилен вид, същевременно пълен с уют и спокойствие. Ако се чудите как да украсите стаята си така, че всеки, който влезе в нея, да се почувства превъзходната атмосфера, изберете качествени декоративни възглавници с подходящи за интериора щампи или пък с контрастиращи такива, ако искате да да изпъкват.За да внесем малко красота в спалнята ви, ще започнем с декоративните възглавници. Те са създадени специално да придадат на стаята по-шикозен и стилен вид, същевременно пълен с уют и спокойствие. Ако се чудите как да украсите стаята си така, че всеки, който влезе в нея, да се почувства превъзходната атмосфера, изберете качествени декоративни възглавници с подходящи за интериора щампи или пък с контрастиращи такива, ако искате да да изпъкват.А след това ще преминем към възглавници за столове. Естествено, много от вас ще се зачудят защо са им такива продукти. Отговорът е много прост - за удобство. Друго предимство на възглавниците за столове е, че те могат да облекчат неудобството на хората, които прекарват дълго време в седнало положение, тъй като осигуряват мека и комфортна зона за сядане. Разбира се, също така ще внесат допълнителна нотка чар в помещението, освен всички останали предимства, които ще ви предложат.Електрическите възглавници разполагат с вграден реотан (понякога с два), около който има електроизолационна материя. Това се прави с цел да могат да се затоплят части от тялото - обикновено, кръста или врата. Също така по този начин се облекчават болки в корема.

Другите материали, които се използват, са супер меки, проветриви и не дразнят кожата ви. Важно е да се помни, че за специално тези продукти има някои допълнителни условия - не трябва да заспивате, докато работи електрическата възглавница, не трябва да я ползвате, докато е мокра. Също така, не я мачкайте, не дърпайте кабела рязко, не използвайте продължително, понеже може да доведе до изгаряния на кожата. Разбира се, можете да откриете също възглавници за бременни, възглавници за кърмене и възглавници за бебе, създадени специално да ви помогнат и да ви улеснят, както и да ви донесат удобство и комфорт. Всяка бебешка възглавница е направена от материали, които по никакъв начин не биха раздразнили бебешката кожа и са абсолютно безопасни за детето ви. Можете да откриете и продукти, предназначени не само за леглото ви. Например, ако желаете, можете да закупите възглавница за диван или декоративни възглавници за диван. Всички те целят да внесат удобство и красота в ежедневието ви. А ако страдате от хъркане, това означава, че възглавница против хъркане може да е изключително полезна за вас. Моделите са създадени така, че да облекчат този досаден проблем, така че вие и половинката ви отново да спите спокойно. След това ще преминем към ортопедични възглавници и анатомичните такива. Анатомичните възглавници са създадени, както се разбира от името, съобразно анатомията на човешкото тяло, за да предложат удобство и помощ на здравето ви. Ортопедичните възглавници са отличен начин да облекчите и дори да премахнете болките във врата и главата, тъй като създават отлична опора и позволяват на тялото ви да заеме правилна позиция в легнало положение, което спомага за намаляване схващанията и болките във врата и главата.

Възглавница от гъши пух От моделите възглавници ТЕД ще откриете и такива от гъши пух, които също осигуряват много добра опора на главата и врата, доставят ви здравословна среда на сън, която също така е мека и проветрива. Можете да намерите и възглавници от мемори пяна, които се нагаждат според позицията ви и по този начин също носят ортопедични и здравословни средства, докато същевременно са изключително удобни. Разбира се, ще откриете и латексови възглавници, които по нищо не отстъпват на останалите, а точно напротив - притежават отлични ортопедични характеристики, проветривост и създават мека и спокойна среда.

Можете да си закупите възглавница с различни размери (варират според модела, който ще изберете):

  • 32 х 48 х 10 см
  • 40 х 50 см
  • 40 х 60 см
  • 43 х 29 х 8/10 см
  • 45 х 65 см
  • 49 х 32 см
  • 49 х 32 х 9 см
  • 50 х 70 см
  • 50 х 70 х 10 см
  • 60 х 40 х 12 см
  • 70 х 35 х 14 см
  • 72 х 42 х 12 см
  • 72 х 42 х 14 см
  • 100 х 100 см

Възглавница Green Life

Цените за всяка възглавница, разбира се, са индивидуални и моделите ортопедични възглавници са малко по-скъпи от обикновените, но всички от тях са на достъпни за потребителите цени, така че няма да се налага да се охарчвате прекалено много.

Mattro.net предлага удобни възглавници от множество производители, като всички от тях са с отлични характеристики. Направени са с екологично чисти и първокласни материали, които са напълно безопасни за хората и околната среда. Освен това са изключително издръжливи, така че си купувате години удобство на достъпни цени. Ще си създадете здравословна среда за сън, в която вратът и главата ви ще са в правилната позиция за сън, което ще елиминира болките и схващанията при събуждане, а също така ще помогне на страдащите от различни заболявания на врата да се почувстват много по-добре. Освен това, всяка възглавница създава проветрива среда, което елиминира възможността за развитие на вредни микроорганизми в нея и защитава здравето ви от болести на дихателната система и алергии. Всички видове в mattro.net са висококачествени и издръжливи продукти, които можете да закупите на достъпни цени.

Зареждане...