Помощен филтър

Възглавници

Сортирай по
Плати 2, вземи 3
Възглавница Maxima
129,00 лв

Възглавници

Обща информация

Всички знаем кои са основните компоненти за здравословен и приятен сън - здраво легло, удобен матрак и комфортни възглавници. В тази статия ще обсъдим именно последните. Това е изключително важно за хората, които страдат от главоболие, безсъние, мигрени, хъркане или проблеми с гърба. Възглавницата, на която спите, е едно от най-важните неща в стаята ви. Тя осигурява правилна поддръжка на врата ви, което съответно подпомага и на гръбначния стълб да заеме здравословна позиция. Плюс, съвременните възглавници се изработват от материали, които са с антиалергични свойства, така че са подходящи за всички хора, включително малки деца и страдащи от алергия. Разбира се, съществуват и други подвидове възглавници - декоративни възглавници например. Но, като цяло, целта е те да са удобни и полезни за здравето ви.

Продукти за спалня - Възглавници

Възглавници от mattro.net

Добре познатият на пазара онлайн магазин mattro.net осигурява продажба не само на матраци, легла и спални, но също така и на възглавници. Този снабдител доставя продуктите напълно безплатно до градовете София, Видин, Враца, Велико Търново, Габрово, Добрич, Кюстендил, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Силистра, Монтана, Русе, Перник, Пазарджик, Кърджали, Стара Загора, Ловеч, Благоевград, Свиленград, Хасково, Пловдив, Казанлък и всички други населени места в нашата страна.
Този онлайн магазин осигурява продукти от много различни брандове, включително възглавници ТЕД. Но абсолютно всички марки са изключително безопасни за потребителите, изработени са от висококачествени и издръжливи материали, дълготрайни и удобни са, като са създадени след множество пазарни проучвания, включително такива върху нуждите на клиентите, за да могат да бъдат изпълнени всичките им нужди и изисквания.

Видове възглавници

За да внесем малко красота в спалнята ви, ще започнем с декоративните възглавници. Те са създадени специално да придадат на стаята по-шикозен и стилен вид, същевременно пълен с уют и спокойствие. Ако се чудите как да украсите стаята си така, че всеки, който влезе в нея, да се почувства превъзходната атмосфера, изберете качествени декоративни възглавници с подходящи за интериора щампи или пък с контрастиращи такива, ако искате да да изпъкват.
А след това ще преминем към възглавници за столове. Естествено, много от вас ще се зачудят защо са им такива продукти. Отговорът е много прост - за удобство. Друго предимство на възглавниците за столове е, че те могат да облекчат неудобството на хората, които прекарват дълго време в седнало положение, тъй като осигуряват мека и комфортна зона за сядане. Разбира се, също така ще внесат допълнителна нотка чар в помещението, освен всички останали предимства, които ще ви предложат.
Електрическите възглавници разполагат с вграден реотан (понякога с два), около който има електроизолационна материя. Това се прави с цел да могат да се затоплят части от тялото - обикновено, кръста или врата. Също така по този начин се облекчават болки в корема.

Възглавница Термофлекс - снимка

Другите материали, които се използват, са супер меки, проветриви и не дразнят кожата ви. Важно е да се помни, че за специално тези продукти има някои допълнителни условия - не трябва да заспивате, докато работи електрическата възглавница, не трябва да я ползвате, докато е мокра. Също така, не я мачкайте, не дърпайте кабела рязко, не използвайте продължително, понеже може да доведе до изгаряния на кожата. Разбира се, можете да откриете също възглавници за бременни, възглавници за кърмене и възглавници за бебе, създадени специално да ви помогнат и да ви улеснят, както и да ви донесат удобство и комфорт. Бебешките възглавници са направени от материали, които по никакъв начин не биха раздразнили бебешката кожа и са абсолютно безопасни за детето ви. Можете да откриете и продукти, предназначени не само за леглото ви. Например, ако желаете, можете да закупите възглавници за диван или декоративни възглавници за диван. Всички те целят да внесат удобство и красота в ежедневието ви. А ако страдате от хъркане, това означава, че възглавниците против хъркане могат да са изключително полезни за вас. Те са създадени така, че да облекчат този досаден проблем, така че вие и половинката ви отново да спите спокойно. След това ще преминем към ортопедичните възглавници и анатомичните такива. Анатомичните възглавници са създадени, както се разбира от името, съобразно анатомията на човешкото тяло, за да предложат удобство и помощ на здравето ви. Ортопедичните възглавници са отличен начин да облекчите и дори да премахнете болките във врата и главата, тъй като създават отлична опора и позволяват на тялото ви да заеме правилна позиция в легнало положение, което спомага за намаляване схващанията и болките във врата и главата.

Възглавница Green Life - снимка
Произвеждат се възглавници от гъши пух, които също осигуряват много добра опора на главата и врата, доставят ви здравословна среда на сън, която също така е мека и проветрива. Можете да намерите и възглавници от мемори пяна, които се нагаждат според позицията ви и по този начин също носят ортопедични и здравословни средства, докато същевременно са изключително удобни. Разбира се, ще откриете и латексови възглавници, които по нищо не отстъпват на останалите, а точно напротив - притежават отлични ортопедични характеристики, проветривост и създават мека и спокойна среда.

Можете да си закупите различни размери възглавници (варират според модела, който ще изберете):

 • 32 х 48 х 10 см
 • 40 х 50 см
 • 40 х 60 см
 • 43 х 29 х 8/10 см
 • 45 х 65 см
 • 49 х 32 см
 • 49 х 32 х 9 см
 • 50 х 70 см
 • 50 х 70 х 10 см
 • 60 х 40 х 12 см
 • 70 х 35 х 14 см
 • 72 х 42 х 12 см
 • 72 х 42 х 14 см
 • 100 х 100 см

Възглавница Virtuoso - снимка

Цените на възглавниците, разбира се, са разнообразни и ортопедичните възглавници са малко по-скъпи от обикновените, но всички от тях са на достъпни за потребителите цени, така че няма да се налага да се охарчвате прекалено много.
Mattro.net предлага удобни възглавници от множество производители, като всички от тях са с отлични характеристики. Направени са с екологично чисти и първокласни материали, които са напълно безопасни за хората и околната среда. Освен това са изключително издръжливи, така че си купувате години удобство на достъпни цени. Ще си създадете здравословна среда за сън, в която вратът и главата ви ще са в правилната позиция за сън, което ще елиминира болките и схващанията при събуждане, а също така ще помогне на страдащите от различни заболявания на врата да се почувстват много по-добре. Освен това, възглавниците създават проветрива среда, което елиминира възможността за развитие на вредни микроорганизми в тях и защитава здравето ви от болести на дихателната система и алергии. Всички видове възглавници в mattro.net са висококачествени и издръжливи продукти, които можете да закупите на достъпни цени.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.